W wieku Jaśka, czyli 16-17 lat jest się właśnie tego najbardziej ciekawym, a on ma pietra XD
Jasiek to idealista. Teraz nawet będzie się bał pomyśleć o tej sytuacji, żeby nie zdradzić Ramony :D. Ta koleżanka wydaje się strasznie pusta ale z wyglądu już całkiem, całkiem, więc pewnie było na co popatrzeć :P.
Anka polubiłaby się z Kamilą, mają podobny charakter i teorię wobec mężczyzn. ;)
Ciekawe czy powróci , dla mnie by mogła juz nawet nie chodzi o to , ze jest ładna , ale fajnie gra taką wyluzowaną dziewczynę , a takich brakuje w Klanie , po '' zaginięciu ''Kamili.
Mogłaby co jakiś czas mignąć na ekranie w stroju niedbałym ;)
Tak samo jak Ruda powinna się czasem ubierać tak jak wtedy gdy prowokowała swego "wielbiciela".
I Kamila, gdzie jest Kamila ?
oj tak tamta Ola była super, szkoda , że tak krótko . ta Ramona jest taka blada i chuda , a Anka zawsze coś:)
Kamila chyba wiem -aktorka zaczęła grać w Na Wspólnej -tak napisała na Instagramie , pewnie dlatego mniej jej w Klanie
Ale ten jej chłopak to chyba tez jakiś krawaciarz :D. Żeby na przeprosiny kupić kwiat w doniczce :D
Nie wiem czy to nie miało jakiegoś znaczenia na przyszłość. W poniedziałek okaże się , że Anka dostała tą doniczką i kwiatkiem i leży na ojomie.
Jak ekolog, to trzeba go przedstawić Agnieszce. Może zostanie nowym wujkiem Zosi?