PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35709
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Kaczorowska + TZG

ocenił(a) serial na 10

http://www.pudelek.pl/artykul/68364/bozenka_z_klanu_wystapi_w_tancu_z_gwiazdami/

Ciekawe co z tego wyjdzie :)

ocenił(a) serial na 10
lach

Dokładnie, widać, że Kaczorowska zna się na tańcu w koncu jest mistrzynia :) Szkoda, że jej bohaterka w klanie nie jest tak zdecydowana, mocno stąpająca po ziemi jak napisałeś. Naprawdę fajnie byłoby ją taka w klanie zobaczyć :) Maślak, fakt, sztywny- ciekawe czy kiedys sie rozkreci?:) :D

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Szkoda, że nie połączyli jej z Banasiukiem bo pasują do siebie. Raz, że oboje grają w serialach, dwa Mateusz jak dla mnie póki co jeden z najlepszych. Myślę, że razem mieliby dużą szansę na zwycięstwo, zwłaszcza, że oboje są popularni.

ocenił(a) serial na 10
lach

Miałem nosa :D będzie tańczyła z Banasiukiem :P

lach

Na jeden odcinek:) Ale wiesz , że ponoć miała z nim tańczyć od początku , ale się nie zgodził na nią.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Heh... Ciekawe czemu.

lach

Odbiło to się sporym echem , chyba chodziło o postać Bożenki tak spekulowano on uważa się za wielkiego aktora , a z taką aktorką nie uchodziło mu i Banasiuk bardzo podpadł internautom , gdyż takie zdarzenia dotąd albo nie miały miejsca albo nie wychodziły na powierzchnię.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Szczerze mówiąc, nie słyszałem o tym ale jeśli tak było to racja. Facet chyba za bardzo uwierzył w siebie zwłaszcza, że na dobrą sprawę nic jeszcze nie osiągnął, bo nie licząc Pierwszej Miłości i Płynących Wieżowców to głównie grał do tej pory marginalne role. Więc myślę, że to ona jest bardziej rozpoznawalna od niego.

Swoją drogą ciekawy jestem jak to będzie wyglądało w razie odpadnięcia. Czy jakby np. Maślak odpadł to wyleci Kaczorowska czy ta babka co ma z nią tańczyć za tydzień. Bo jeśli to pierwsze no to trochę to niesprawiedliwe byłoby.

lach

Bardzo dziwaczne to jest i nie wiem jak to będzie, Bożenki raczej nie lubię , ale Kaczorowskiej przez Klan kibicuje , Maślak co raz lepiej tańczy , ale do finału szans nie ma raczej .

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

No niestety. Pewnego pułapu nie przeskoczy i nawet Kaczorowska mu w tym nie pomoże :D. Może gdyby był bardziej medialny, ale wielu (tak jak np. ja) usłyszałem o nim dopiero dzięki TzG. Tak w ogóle to Kaczorowska miała dzisiaj odważne wejście przed tańcem :D

lach

Jak już poszli w to , to mogli dłużej ją pokazać :)

wiatriwoda

A to jakby na zaprzeczenie jakichkolwiek niesnasek

http://jastrzabpost.pl/2014/10/04/agnieszka-kaczorowska-rafal-maslak-mateusz-ban asiuk-hanna-zudziewicz-zmianie-partnerow-tancu-gwiazdami-czegoz-planuja-bedzie-s ie-dzialo/

lach

No miałeś nosa, że Kaczorowska będzie tańczyła z Banasiukiem :D:D

ocenił(a) serial na 6
lach

Ciekawe właśnie czy to Maślak taki trudny do nauczenia, czy po prostu Agnieszka jest słaba w uczeniu tańca. To, że jest rewelacyjną tancerką, nie ma wątpliwości. No, ale przechodzą z odcinka na odcinek, mogą zajść daleko. Myślę, że Aga już jest zadowolona! :)

elmoo_filmweb

Wczoraj w odcinku latino Kaczorowska super tańczyła. Bo Maślak był tylko jej tłem.
Ten taniec to było 4/5 Kaczorowska i 1/5 Maślak.
Zresztą Iwona Pawlowicz powiedziała, ze w tańcach latino mężczyźni amatorzy przeważnie wypadają słabo, w przeciwieństwie do kobiet amatorek.
Według mnie Dziurman słusznie odpadł, bo rzeczywiście tańczył słabo.
Ale równie dobrze mógł odpaść Koterski albo Joanna Orleańska.