Czy poczeka na więcej ?
http://www.pudelek.pl/artykul/70681/bozenka_z_klanu_rozbierze_sie_za_50_tysiecy/
Podoba mi się sposób tworzenia takich "informacji", czyli "(...) mówi w Fakcie znajoma Kaczorowskiej."
I tak można wykreować dowolne info :D
Pewnie , szczególnie , że
Agnieszka była podobno oburzona tak niską stawką, zażądała więc 50 tysięcy. Jaka jest prawda? Postanowiliśmy skontaktować się z menadżerką tancerki, która zdementowała wszystkie doniesienia. Propozycja padła, ale od razu została odrzucona:Taka propozycja była, ale nawet nie podjęłyśmy dialogu. Nie padły żadne konkretne kwoty. Tu nie chodziło o pieniądze, po prostu Agnieszka nie jest zainteresowana takimi ofertami. Jako aktorka i tancerka zdaje sobie sprawę, że pracuje ciałem, więc pewnie nie miałaby problemów do podobnych działań, ale tylko pod względem aktorskim. Samo rozebranie się nie ma sensu - mówi w rozmowie z AfterParty.pl Anna Adamiak z Oxy Management, agentka Kaczorowskiej
Daliby z pół miliona i zaraz okazałoby się że "samo rozebranie się" ma jednak sens :D
Hhah za wysoko ją cenisz , Wystarczyło by 20 tysięcy pewnie:) Kaczorowska jest taka medialna , że by jeszcze zaproponowała dodatkową wkładkę lub rozkładówkę gratis:)
Ja tam nie wiem co wy tam widzicie w tej Kamili. Jak dla mnie to taka typowa siksa xD. To już wolę Bożenę :P
Serio :D. Wiesz, nie jest to wybór między Scarlett Johansson a Halle Berry ale Kamila w ogóle mi się nie widzi.
Kamila ma coś w sobie , ale podejrzewam co ci w niej przeszkadza. Ale Bożenka to już wogóle dla mnie:)
Powinni wydać taki zbiorczy, przekrojowy numer pt. "Gorące laski z Klanu". Siostry Lubiczówny co prawda wystąpiły już w gorących sesjach, ale np. ciocia Stasia do dziś czeka na swoją szansę ;)
Haha, Ciocia Stasia :D Ciekawe ile osob Czesie by chcialo w tym numerze haha :D
Gabi to już chyba nie ten wiek :D. Chociaż to weteranka scen rozbieranych tyle, że w filmie a nie gazecie. Akurat kojarzę jakieś filmy z lat 80-tych w których pokazała to i owo :D.
To miałam nosa co do Gabi :D
Ale w sumie jak ciocia Stasia tez ma byc, to Gabi tym bardziej haha :D