PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35700
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Czy poczeka na więcej ?
http://www.pudelek.pl/artykul/70681/bozenka_z_klanu_rozbierze_sie_za_50_tysiecy/

ocenił(a) serial na 4
wiatriwoda

Podoba mi się sposób tworzenia takich "informacji", czyli "(...) mówi w Fakcie znajoma Kaczorowskiej."

I tak można wykreować dowolne info :D

andre_

Pewnie , szczególnie , że

Agnieszka była podobno oburzona tak niską stawką, zażądała więc 50 tysięcy. Jaka jest prawda? Postanowiliśmy skontaktować się z menadżerką tancerki, która zdementowała wszystkie doniesienia. Propozycja padła, ale od razu została odrzucona:Taka propozycja była, ale nawet nie podjęłyśmy dialogu. Nie padły żadne konkretne kwoty. Tu nie chodziło o pieniądze, po prostu Agnieszka nie jest zainteresowana takimi ofertami. Jako aktorka i tancerka zdaje sobie sprawę, że pracuje ciałem, więc pewnie nie miałaby problemów do podobnych działań, ale tylko pod względem aktorskim. Samo rozebranie się nie ma sensu - mówi w rozmowie z AfterParty.pl Anna Adamiak z Oxy Management, agentka Kaczorowskiej

ocenił(a) serial na 4
wiatriwoda

Daliby z pół miliona i zaraz okazałoby się że "samo rozebranie się" ma jednak sens :D

andre_

Hhah za wysoko ją cenisz , Wystarczyło by 20 tysięcy pewnie:) Kaczorowska jest taka medialna , że by jeszcze zaproponowała dodatkową wkładkę lub rozkładówkę gratis:)

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

ja bym jej dał 5 zł XD

Bogdan4674

Ale jesteś szczodry:)

Widzę , że sami pod wrażeniem seksualności Kaczorowskiej:)

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

No ba, juz sie nie moge doczekać na numer Playba z nią :)

Bogdan4674

A może numer z nią:

http://instagram.com/p/sSki-9n0BV/?modal=true

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

mowisz? hehe
z klanu w playboyu mogłaby sie pokazać olka i kamilka xd

Bogdan4674

W sumie chyba najbardziej są reprezentywne z Klanu:)

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Ja tam nie wiem co wy tam widzicie w tej Kamili. Jak dla mnie to taka typowa siksa xD. To już wolę Bożenę :P

lach

Serio Bożenę? Ale gust to gust.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Serio :D. Wiesz, nie jest to wybór między Scarlett Johansson a Halle Berry ale Kamila w ogóle mi się nie widzi.

lach

Kamila ma coś w sobie , ale podejrzewam co ci w niej przeszkadza. Ale Bożenka to już wogóle dla mnie:)

ocenił(a) serial na 4
lach

Scarlett Johansson na żywo, z bliska i bez fotoszopa - żadna rewelacja.

ocenił(a) serial na 4
wiatriwoda

Powinni wydać taki zbiorczy, przekrojowy numer pt. "Gorące laski z Klanu". Siostry Lubiczówny co prawda wystąpiły już w gorących sesjach, ale np. ciocia Stasia do dziś czeka na swoją szansę ;)

andre_

Ciocia Stasia jest the best i postępowa więc może by się zgodziła:)

wiatriwoda

Niech zrobią sesję Pawła i Stiepana razem

ocenił(a) serial na 10
andre_

Haha, Ciocia Stasia :D Ciekawe ile osob Czesie by chcialo w tym numerze haha :D

ocenił(a) serial na 4
Sisi_188

Czesia chyba już gdzieś pokazała swe wdzięki ;)

ocenił(a) serial na 10
andre_

To jeszcze zostaje Moni, Gabi, Kinga i Zytka haha :D

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Gabi to już chyba nie ten wiek :D. Chociaż to weteranka scen rozbieranych tyle, że w filmie a nie gazecie. Akurat kojarzę jakieś filmy z lat 80-tych w których pokazała to i owo :D.

ocenił(a) serial na 10
lach

To miałam nosa co do Gabi :D

Ale w sumie jak ciocia Stasia tez ma byc, to Gabi tym bardziej haha :D

ocenił(a) serial na 10
lach

Ja ani tej, ani tamtej :D

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

O nie, jeszcze tego brakowało. Trzeba będzie się składać, żeby się NIE rozebrała.