PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35698
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Jest duże prawdopodobieństwo , że Kaczorowska w przyszłym roku wyjedzie do szkoły aktorskiej w USA , co oznacza , że Bożenka pewnie na dłużej opuści rodzinę Lubiczów.

Rozmawiałam już z aktorem i reżyserem z HB Studio w Nowym Jorku. To nie jest Strasberg, do którego wszyscy jeżdżą, to chyba jest już troszeczkę przereklamowane. A mi zależy na zdobyciu umiejętności, a nie na tym, żeby mieć renomę, że skończyłam kurs w Strasbergu - powiedziała Kaczorowska.

Serialowa Bożenka z "Klanu" chce nauczyć się w Nowym Jorku jak jeszcze wiarygodniej wyrażać emocje na scenie przed kamerami, by chwytać widzów za serca.

Trzymamy kciuki za ambitne plany Agnieszki Kaczorowskiej, ale widzów na pewno zmartwi fakt, że Bożenka Lubicz może nie pojawić się w "Klanie" przez długi czas. Miejmy jednak nadzieję, że aktorce uda się zrealizować wszystkie zawodowe plany.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Mam nadzieję, że jej nie uśmiercą. Dość już krwi głównych bohaterów przelało się w ostatnich sezonach.

ocenił(a) serial na 3
lach

Pewnie by nie chciała, ona tam jedzie z zamiarem powrotu przecież. Nie jest chyba taką idiotką, by planować karierę w USA :) Pewnie napiszą wątek, w którym stan jej matki się pogarsza, i ona jedzie ją wspomagać do tego ośrodka dla alkoholików.

Swoją drogą zaczęła dopiero co studia (nieaktorskie) w Polsce i już zmienia plany, wtf?

lach

Myślę , że jeśli się dostanie , a to też nie jest takie pewne , w końcu znamy jej możliwości aktorskie hhah , to ją wyślą pewnie za granicę też na kurs tańca albo coś. Wogóle nie będę tęsknić za postacią Bożenki.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Dostać się na taki kurs to raczej żaden problem, trzeba mieć tylko grubszy portfel i zdać test z angielskiego :) Ja tam jej życzę powodzenia, niech jedzie, i to szybko :)

ocenił(a) serial na 1
wiatriwoda

hahaha ciekawe co ona będzie tam robiła ;] mrzonki