Szkoda Krystyny. Nie oglądam Klanu od wielu lat, ale postać Krystyny mi się bardzo miło kojarzy, dawała temu dennemu serialowi czegoś fajnego.
Ja obejrzę 5 minut w przeciągu całego miesiąca jak skaczę po kanałach przypadkiem i dla mnie jedyna pozytywna postać to Jerzy czyli Andrzej Grabarczyk.Szkoda,że ten aktor tak mało osiągnął bo pamiętam jego bardzo dobrą grę w "Zabij mnie glino" Potencjał aktorski miał bardzo dobry i bardzo,żałuję,że jego kariera tak się potoczyła,że skończył w tym serialu.Jego postać w tym serialu jest bardzo wyrazista,to jest konkretny gość a większość to lalusie i lamusy,że aż mdli dlatego prawie nie oglądam.
No nie wiem, mnie akurat Jerzy trochę wkurza. Ma taki sztuczny sposób bycia, cały czas się zgrywa. Ta sama przypadłość co u Stockingera, chociaż ten ostatni bije wszelkie rekordy w byciu irytującym.
To dobrze,że się zgrywa bo przynajmniej można się choć na chwilę uśmiechnąć oglądając ten żałosny serialik.
możesz do mnie napisać wiadomość prywatną? bo ja do ciebie nie mogę nie wiem czemu
Żeby napisać komuś wiadomość prywatną to musi być twoim znajomym.Chyba żebyś miał 10 punktów to wtedy możesz napisać każdemu.Ja do znajomych przyjmuję tylko osoby,które znam osobiście więc twoje zaproszenie odrzuciłem.
Będzie brakować "przykładnego" małżeństwa Lubiczów. Lubiłem wątki koniaczka i Krystyny chociaż niepotrzebnie "spłodzili" juniora. Teraz nie ma już sensu ciągnąć tego chłamu.
Ich rodzina zawsze była tą najbardziej pozytywną, to prawda. Zwykle dobrze im się układało, szanowali się i tak dalej. Ale Paweł robił się coraz bardziej wkurzający, aż w końcu nie mogłem wytrzymać tego jego "żartobliwego" sposobu bycia.
Niby przykładne, a Paweł puścił się z dawną miłością, ledwo Kryśka oderwała stopy od polskiej ziemi :)
nie umrze tak prędko niestety... a gdzie bedą przechowywać tych wszystkich aktorów-emerytów, którzy kasują ładne sumki za dzień zdjęciowy?? dobrze że nie płącę abonamentu bo bym się wkur*** że sponsoruję te podstarzałe pseudo-gwiazdy... a nawet całe rodziny (np Królikowskich) swoją drogą ciekawe czemu jeszcze Antka nie wkręcili???
Całą rodzinę Królikowskich, czyli dwie osoby, zważywszy, że Rafał nie gra od kilkunastu lat...
Małgorzata Królikowska, Paweł Królikowski i i ch córka - to przecież całą rodzina, nie? fakt że Paweł nie gra w Klanie tylkow Sranczu ale to wszystko kręci się za pieniądze ldzi płacących abonament (głupcy!) takich przykładów jest więcej - w Sranczu Cezary Żak z żoną itp itd...
A że Rafała już dość dawno nie widać na ekranie (tak małym jak i dużym) to akurat szkoda...
Na tej samej zasadzie utrzymują też całą rodzinę Bursztynowiczów, co z tego, że gra z niej tylko jedna osoba, no przecież część forsy idzie też na inne. Absurd.
"Ciało" było ponad 10 lat temu. To nie jest tak że wogóle nie gra, tylko wybiera sobie kiepskie role (Ryś, Lejdis itp)... mógłby się bardziej postarać.
Nie on wybiera, ale jemu takie tylko proponują. Układy układami, ale talent też czasem trzeba mieć żeby grać w czymś lepszym niż "Klan" czy trupa.