PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35700
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Wpisywać się, za równo Ci co byli i ci co chcą zadebiutować.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Ja chcę :D. Tylko nie rób ze mnie takiej cioty jak ostatnio :D

ocenił(a) serial na 2
lach

Ja też. I chce mieć większe powodzenie u kobiet. Mógłby się przydać jakiś wątek gangsterski.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

I ja też :) Chcę wydorosnąć i odciążyć Wiatriwodę, aby mógł w spokoju zająć się swoją karierą modela i dzieckiem o ile to Jego :)

elmoo_filmweb

Zgadzam się z Sisi .Marzy mi się wielka kariera , może być nawet jakiś sex skandal i niech Sisi się ustatkuje.

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

lepiej afera taśmowa.

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

sex-taśma :P

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Będą tylko ci, co się wpiszą. Jak na razie jest nas za mało, pięć osób licząc ze mną. ;)

elmoo_filmweb

a co trzeba zrobic, zeby "wystapic"?

ocenił(a) serial na 6
wujciowariatuncio

A chcesz być stałą postacią czy wystąpić tylko w jednym odcinku?
Trzeba tylko być i udzielać się na forum "Klanu". :D

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Można by zrobić kilka głównych postaci i dodać do tego kilka epizodycznych ról dla tych co się udzielali wcześniej. Wiadomo, że teraz przerwa w klanie i mało kto włazi na filmweba, bo zwyczajnie nie ma co komentować z serialem. A szkoda, abyś zaprzestał to pisać. Ja poczytam w necie co nieco jak się robi scenariusz może coś podopisuje w wolnym czasie, jak samemu ci się nie chce możemy tworzyć to wspólnie tylko napisz mi na pw swoją koncepcje na 2 sezon.

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Jest kilka takich postaci z gościnnym udziałem. Scenariusz to sa głównie dialogi i didaskalia, ja piszę w formie streszczeń. Oczywiście, możemy wszyscy wziąć udział w pisaniu, planowaniu wątków. Tak robią scenarzyści - wspólna praca. W 2 sezonie zajdzie sporo zmian, to jest pewne.

elmoo_filmweb

a to ja tez chce. nie musze byc od razu stala postacia, ale tez nie chce byc postacia marginalna :)

ocenił(a) serial na 6
wujciowariatuncio

W porządku, podaj mi tylko swoją płeć, bo nie chcę zrobić z Ciebie homo :D i zastanawiam się nad imieniem, wujciowariatuncio trochę śmiesznie brzmi. :D

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Może być Artur Borubar. XD

elmoo_filmweb

w rzeczywwistosci jestem kobieta :) rzeczywiscie wujciowariatuncio jest troche niepowazne, ale sama nie wiem jaki moge miec pseudonim artystyczny:p

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Dobra, czas ujawnić kilka newsów:
W II sezonie na pewno nie będzie Awdara, Evy, Makagigi i raczej Elfijki.
Pewny udział mają Lach, Bogdan, Sisi, Wiatriwoda, Elmoo i Lilula.
Swój debiut będzie miała wujciowariatuncio, nie wiadomo kim będzie i jak się będzie nazywać. Wróci Camilla, nie wiem na jak długo.
Będę informować na bieżąco o zmianach i newsach. :)
Piszcie swoje refleksje, wizje i pomysły na wątki.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Rozumiem, że jak przystało na porządnego twórcę, na wakacje uchylasz rąbka tajemnicy :) Przydałaby się zapowiedź kolejnego sezonu :)

ocenił(a) serial na 6
LiLuLa

Na razie jeszcze nie zacząłem nic pisać, ale jakieś spoilery będą :D Czekam jeszcze na odpowiedź Vanessy. ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Ej, ja też chcę być :)

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Olaboga. Priv!

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Newsy:
Vanessa będzie w nowym sezonie, przynajmniej na razie.
Jak już pisałem, zabraknie sporo postaci, ale już planuję wprowadzić nowe:
Waria, czyli wujciowariatuncio. Takie imię wspólnie wybraliśmy. Zagra ją Katherine Heigl. ---> http://www.katherine-heigl.com/wp-content/uploads/2014/05/8ae9c75e-2d7b-4d64-8a8 e-2614203f8395.jpg
Anarchist - zgodziła się i już planuję dla niej wątek. Pozostała kwestia aktorki. ;)
Lacha będzie grał nowy aktor, Mike Vogel. ---> http://3.bp.blogspot.com/-skYq2vV1vQk/UdS4tyKd8sI/AAAAAAACAgo/gKic5C5cpC4/s594/m ike_vogel.jpg
Będzie również całkiem nowa, odświeżona czołówka. Właściwie jest już gotowa. :)
Liczę się z Waszymi sugestiami dot. Waszych postaci i nadal możecie wysyłać swoje propozycje, co byście chcieli wprowadzić w nasz serial.