Olka i Agnieszka są córkami lekarza, nie mają kasy na rachunek? Agnieszka pracuje w ministerstwie nie może załatwić pracy Januszowi? Doktor biedny nie ma kasy dla córek XDD kto te scenariusze pisze haha ha
Zgadzam się coś tu logika kuleje , bo Olka jako kurator raczej zarabia mniej niż Aga w ministerstwie , choć Ola ma jeszcze Rafała , ale jednak. Po za tym jeszcze rachunek za gaz hahah to mogli wymyślć coś innego , bo raczej takiego ogrzewania nie mają , jedynie kuchenkę , choć i też nie wiem czy nie elektryczną płytę czy indukcyjną:)
Właśnie, akurat za gaz rachunki są niskie. Jeszcze za prąd bym uwierzyła, ale gaz? Bez kitu.
Może scenarzysta z Klanu ogrzewa gazem i jest zmarzluchem i tak nagrzał i zabulił , że się zemścił na gazowni w scenariuszu:)
no ok kupy to sie nie trzyma, ale z drugiej strony dobrze, ze sprowadzaja troche Klan na ziemie choc mogliby np pokazal klopoty finansowe hmm nikt mi nie przychodzi na mysl bo wszyscy sa bogaci w klanie. Nawet Rysiek, ktory jako skromny taksiarz, maz pielegniarki mial niezle mieszkanie, umierajac wygral milio zlotych dla osieroconej rodziny. w klanie kazdy zyje na takim poziomie, ktory w rzeczywistoscia w PL nie ma wiele wspolnego...
A ja Wam powiem, że moja koleżanka kiedyś robiła staż w Ministerstwie Edukacji Narodowej i miała kontakt z wieloma urzędnikami stamtąd i ponoć zarobki tych na niższych szczeblach były naprawdę bardzo kiepskie, lepiej się zarabia w Biedronce :) Z drugiej strony funkcja jaką pełni Agnieszka musi być lepiej płatna, nie ma innej opcji.