Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Kto to do cholery ogląda?

ocenił(a) serial na 10
1992kamil

Widocznie ktoś ogląda, skoro to cały czas leci. Ja mam prośbę, żeby ludzie, którzy pojawiają się na tym forum raz, nie zakładali po raz enty podobnego wątku, bo to forum ma wystarczająco dużo tematów!

lach

Brawo Kolego , popieram :)

ocenił(a) serial na 1
lach

W ostatnich latach został nakręconych wiele naprawdę świetnych seriali i zastanawiam się dlaczego ktoś woli marnować czas na oglądanie takiego czegoś.

ocenił(a) serial na 6
1992kamil

A może dla mnie to jest świetny serial?

ocenił(a) serial na 3
1992kamil

No a Ty po co marnujesz czas na pisanie postów i zakładanie tematów na forum "takiego czegoś" jak Klan ? Poświęcasz mu swoje zainteresowanie, po co?
Ludzie mają bardzo różne upodobania, też tego często nie ogarniam i nie mogę pojąć, ale trzeba to przyjąć do wiadomości i jakoś z tym żyć :) Po prostu oglądaj seriale, które uważasz za godne zainteresowania, a Klan sobie odpuść, bo i tak nie zrozumiesz jego widzów (przecież nie zmienisz swojego gustu i przekonań) , a tylko marnujesz czas i nerwy.

LiLuLa

wlasnie, po co marnowac czas na szukanie watku serialu, ktory Cie nie interesuje?

wujciowariatuncio

ja ten serial lubię, jest fajny, a jeszcze fajniejszy będzie jak Bogna z Leszkiem wrócą uwielbiam ich.

1992kamil

Ja oglądam dla tzw. "odmóżdżenia" i świetnie się relaksuję przy "Klanie". Nie zastanawiam się nad jego walorami artystycznymi i nie robię z tego problemu. Traktuję oglądanie odcinka "Klanu" o 17.55 jako stały rytuał od początku jego emisji w tv. :)

ocenił(a) serial na 4
Contessa

I ja.