A oto nowa koleżanka Jaśka:
http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/l/d/Anna_Matysiak_Dziewczyna_5905853.jpg
Ale cudo na kiju!
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28407/akpa20091104_suknia_www_2279.jpeg
Może jestem trochę naiwny, ale nie sądziłem, że u nas też są takie powykręcane indywidua!
Przecież nie jest wcale brzydka z facjaty, a i figurę też nie ma złą . . .
Więc po co się tak oszpeciła???
Serio to jest dla Ciebie "powykręcane indywiduum" ? Bo tatuaż na ramieniu i kolorowa grzywka? A co powiesz na to: http://joemonster.org/art/7795 ? ;)
Ludzie tatuują całe ciała, przekłuwają sobie wszystko, co się da, wszczepiają implanty, robią setki operacji plastycznych, łamią nosy, wycinają żebra, rozcinają języki, upodabniają się do zwierząt, o fryzurach nie wspomnę ;)
Dla mnie już bardziej "powykręcana" od Matysiak jest Kurowska z tą ponaciąganą i napompowaną twarzą, Barbara botoks, albo Pan Minister z kosmiczną nadwagą.
Mnie wcale nie dziwi, że młoda osoba trochę "eksperymentowała". Wiele matek "dziurawi" córkom uszy jeszcze zanim nauczą się chodzić i nikogo to nie rusza.
No ale oczywiście każdy ma własne poczucie estetyki ;)
Chciałbym tu polemizować i się kłócić z Tobą w nieskończoność, ale wrodzona szczerości mi nie pozwala.
Masz rację we wszystkim!
To co powstało z Kurowskiej to już inna para kaloszy, które ona zresztą nosi na twarzy.
No a z ministra (i aktora) śmiać się nie można - chory człowiek, wręcz kaleka.
Bo jak to inaczej nazwać?
Mnie chodziło z Matysiak o to, że ona jest ładna sama z siebie i nie musiała tego robić jak inne mniej atrakcyjne dziewczyny,
które czasami po umiejętnym i powściągliwym tattoo i piercingu nawet czasami zyskują na wyglądzie.
Tak, czasami.
A ona straciła, w moich skromnych oczach :)
Z ładnej dziewczyny o delikatnej urodzie stała się pomazaną kolorową i nijaką lalką.
P.S.
Te cudaki widziałem w większości dawno temu i ten temat mutacji genetycznych w mózgach jest mi jako tako znany.
Jeżeli ktoś sam się wepchnął w chorobę, to owszem, można. Na pewno nie ma w tym nic złego.
Co do aktorki - może celuje w pewien typ ról, tak w telewizji, jak i w teatrze i to taka autokreacja?
nie uwazam, zeby ona byla ladna. Ma taka cyganska urode i juz na pewno nie delikatna. Ale o gustach sie nie dyskutuje :)
Pewnie, że się dyskutuje ! Inaczej nie byłoby całej krytyki teatralnej, filmowej, literackiej, sztuki, nie byłoby trendów, mody, kiczu i obciachu :D Nie byłoby wyższego kształcenia artystycznego. Ludzie cały czas dyskutują o gustach, tylko po prostu ubrali ten temat w normy i zasady, ustalili pewne kanony, a to i tak psu na budę, bo nawet jeśli według kanonów Rosy De Palma jest brzydka, to Almodovar uważa ją za piękność :) Ot, różnorodność! Ludzka wyobraźnia nie zna granic :)
Dla mnie Ramona ( a raczej Ania Matysiak) jest prześliczna, ale w wersji obecnej, nie tej różowej, za to nie widzę nic ładnego w Bożence, która ponoć została miss Klanu :) Różnorodność :)
Tekst o kaloszach mnie rozbroił. Podobnie jak wrodzona szczerość :)
Co do kalectwa pana ministra, to, no cóż, nie wiem, jak do niego doszło, być może Joanna Kurowska też cierpi na jakieś kalectwo umysłowe, że się tak oszpeca. No i właściwie ja się nie śmieje, raczej jest mi przykro, wcale mnie to nie bawi, naprawdę, prędzej martwi.
Zgadzam się, że Matysiak jest bardzo ładna, zresztą te zdjęcia są nieaktualne, obecnie tak nie wygląda, a tatuażu nie eksponuje (lub już go nie ma) :)
Dzięki, dzięki.
Pan minister i Kurowska są jak Lubaszenko i Rodowicz - niby wszystko OK a jednak coś tu nie gra!
Może to rodzaj słabości lub nieodpowiedzialność w eksperymentowaniu, nie wiem nawet jak określić coś takiego.
To chyba jednak pomyłka, Joasia chciała dobrze i jak zawsze nie wyszło a minister tak ucztował, że potem zrobił się problem z garderobą i niestety już tak zostało, bo cofnąć coś takiego już nie jest łatwo jeśli w ogóle jest to możliwe.
To co piszesz o Matysiak wskazywałoby, że jednak mamy jakąś rację i tamten wizerunek nie wypalił.
moze ten z nadwaga jest chory? czasmi ludzie tyja z choroby albo z uwarunkowan genetycznych. Ja np gruba nie jestem, ale jak zjem obfita kolacje to od razu widze efekty. A sa tacy, ktorzy wciagaja batony i zagryzacja chipsami i slodka oranzada i nic. Co do Kurowskiej natomiast sie zgadzam. Kobieta nie umie godnie sie starzec. Na pewno zmarszki nie dodaja urody, ale np serialowa Elzbieta wyglada ladnie, a Kurowska to jakies monstrum!!!!!!!!!
No w sumie może pan z nadwagą jest chory, a może Kurowska też była na coś chora i dlatego ją tak powykręcało, albo Basia Botoks, ja tego nie wiem, nic nie poradzę, że wszyscy mnie przerażają :) Wiem, że ludzie tyją z powodu pewnych chorób, ale wiem też, że tyją na własne życzenie. O zdrowie i formę trzeba walczyć.
"Maska na Halloween" - Świetne! Maska! Na Halloween!
Najlepsze, że jej prędko nie zdejmie :D
Mam nadzieję, że wyskubie frajera z kasy do zera. Sytuacja zmusi go do kradzieży, oszustw itp. ;)
Wiecie jak mówią: Dwóch ludzi założyło spółkę. Jeden wnosił jako wkład doświadczenie, drugi zaś kapitał. I się udało! Po roku to ten pierwszy miał kapitał, ten drugi zaś doświadczenie.
czy tylko ja mam takie wrazenie, ze Ramona jest b podobna do Bozeny Stachury, aktorki ktora grala w m jak milosc Grazyne? moze to rodzina?? ale nie wiem jak nazywa sie Ramona
Ona jest rocznik 89, wydawało mi się że Jaś ma z 15 lat, kiedy on urodzony? W ogóle ktoś wie jak nazywa się aktor?
W Klanie chyba nie padło, ile lat ma Ramona, pewnie około 19, bo gdyby jeszcze bardziej ją odmłodzono, to byłoby to mega naciągane, ale jeśli Jasiek ma 15/16, to ich znajomość i tak wzbudza wątpliwości :) To znaczy my wiemy, że ona chce go naciągnąć na kasę, ale chłopak jeszcze nie wpadł na taki pomysł ;)