Już wiadomo , że będzie nim Grzegorz Wons ,a poznają się na cmentarzu
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-klan-oto-nowy-facet-grazynki-po znaja-sie-na-cmentarzu,nId,1538352
Troche znów stary ,ale aktor jest fajny ,teraz zależy wszystko od scenarzystów -ale koniecznie posarzają Grażynkę:-)
Znowu dali jej postarzałego dziada! Oni chyba nie lubią Królikowskiej. Taka ładna kobieta powinna mieć młodszego faceta od siebie.
Najlepsze jest to, że aktorka grająca matkę tego Leopolda jest tylko o rok starsza od swojego serialowego syna.
hehehe no właśnie dokładnie tak samo pomyślałam, biedna Królikowska - najpierw ciapowaty Rysio, później stary Arkadiusz, a teraz też podstarzały Leopold ;]
Moze scenarzystka jest jakas stara zazdrosnica?? :)
To by w sumie wyjasnialo, dlaczego Grazy trafiaja sie ostatnio sami nudni tetrycy!
chyba sie wylamie, ja uwazam, ze Wons to dobry wybor, wcale nie jest taki stary w porownaniu do Grazy
a ladna to ona nie jest, o!
No moim zdaniem jak na 50 lat to trzyma się całkiem spoko, do tego ma pozytywną aparycję.
ok ale co innego dobrze sie trzymac, a co innego sie komus podobac
mi sie nie podoba jej twarz, mimika, wole kobiety drobniej zbudowane, nie lubie jej chodu:) no to skrytykowalam:)
Według mnie wyglądają dobrze, lepiej, że dają jej starszego faceta, przynajmniej budzi poczucie bezpieczeństwa.
nie taka biedna, w koncu ktos ja wezmie w obroty, bo juz wspomnienia o goracym Arku ostygly jak zdjete z patelni nalesniki... :D
Biedna w takim sensie ze znowu dali jej kogoś starego zamiast na chodzie, jurnego młodego hah ;) Przynajmniej ostrygi by zadziałały ;D
no niby tak, ale czasem ci starsi tez sa temperamentni:) Arek byl bardzo napalony, ale juz nie taki mlodzik:p ja sie ciesze, ze jej nie polaczyli z Pawlem:)
Dokładnie , ja tez sie ogromnie ciesze ,ze nie połączyli z Pawłem inaczej bylo tragicznie i strasznie , jak dobrze ze tego nam oszczedzili ;)