PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35699
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Już wiadomo , że będzie nim Grzegorz Wons ,a poznają się na cmentarzu

http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-klan-oto-nowy-facet-grazynki-po znaja-sie-na-cmentarzu,nId,1538352

Troche znów stary ,ale aktor jest fajny ,teraz zależy wszystko od scenarzystów -ale koniecznie posarzają Grażynkę:-)

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Znowu dali jej postarzałego dziada! Oni chyba nie lubią Królikowskiej. Taka ładna kobieta powinna mieć młodszego faceta od siebie.
Najlepsze jest to, że aktorka grająca matkę tego Leopolda jest tylko o rok starsza od swojego serialowego syna.

ocenił(a) serial na 1
elmoo_filmweb

hehehe no właśnie dokładnie tak samo pomyślałam, biedna Królikowska - najpierw ciapowaty Rysio, później stary Arkadiusz, a teraz też podstarzały Leopold ;]

użytkownik usunięty
anarchistt89

Moze scenarzystka jest jakas stara zazdrosnica?? :)
To by w sumie wyjasnialo, dlaczego Grazy trafiaja sie ostatnio sami nudni tetrycy!

wiatriwoda

chyba sie wylamie, ja uwazam, ze Wons to dobry wybor, wcale nie jest taki stary w porownaniu do Grazy
a ladna to ona nie jest, o!

ocenił(a) serial na 1
wujciowariatuncio

No moim zdaniem jak na 50 lat to trzyma się całkiem spoko, do tego ma pozytywną aparycję.

anarchistt89

Ja też uważam, że Grażynka jest ładna i rzeczywiście na swój wiek świetnie wygląda.

anarchistt89

ok ale co innego dobrze sie trzymac, a co innego sie komus podobac
mi sie nie podoba jej twarz, mimika, wole kobiety drobniej zbudowane, nie lubie jej chodu:) no to skrytykowalam:)

wiatriwoda

Według mnie wyglądają dobrze, lepiej, że dają jej starszego faceta, przynajmniej budzi poczucie bezpieczeństwa.

wiatriwoda

Ale z imieniem Leopold to już przesadzili , postarzyli jeszcze aktora i Graże jego imieniem:)

wiatriwoda

faktycznie, troche pojechali

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Haha, o matko, biedna Graża.... :D

Sisi_188

nie taka biedna, w koncu ktos ja wezmie w obroty, bo juz wspomnienia o goracym Arku ostygly jak zdjete z patelni nalesniki... :D

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Biedna w takim sensie ze znowu dali jej kogoś starego zamiast na chodzie, jurnego młodego hah ;) Przynajmniej ostrygi by zadziałały ;D

Sisi_188

no niby tak, ale czasem ci starsi tez sa temperamentni:) Arek byl bardzo napalony, ale juz nie taki mlodzik:p ja sie ciesze, ze jej nie polaczyli z Pawlem:)

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Dokładnie , ja tez sie ogromnie ciesze ,ze nie połączyli z Pawłem inaczej bylo tragicznie i strasznie , jak dobrze ze tego nam oszczedzili ;)

ocenił(a) serial na 4
wujciowariatuncio

"w obroty" to by ją Jasiek mógł wziąć, jemu tylko jedno w głowie teraz :P

andre_

to prawda, chlopak to ognisty :D

ocenił(a) serial na 1
andre_

xD