PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35708
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Ten serial jest tak nudny że szok.To dosłownie meksykańska telenowela, tyle że mówią po polsku..... i aktorzy brzydsi;)

ocenił(a) serial na 3
Villandra_swietlista

To wypieprzaj do złotopolic!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale już

ocenił(a) serial na 1
kampoeta

Bo co mi zrobisz?!! ;P A pewnie że tak zrobię ale Klan to i tak szmira!!

Villandra_swietlista

Przynajmniej nie okazuje się, że Władysław to nieślubny syn Adolfa Hitlera, a Rysio to mafijny boss, który zamierza zabić Marcinkiewicza... Idę umyć rączki :)

ocenił(a) serial na 1
Villandra_swietlista

ten serial to szit jakich malo!!! nuda nuda nuda do kwadratu!!!

ocenił(a) serial na 3
parker

...ja piernicze...ale wy ludzie gustu za grosz nie macie...
...KLAN wam się nie podoba?...dajcie spokój...widzę,że jak mamy jeden ambitny serial na antenie to wszyscy wydziwiaja...żałosne...idzcie oglądać Modę na sukces...

ocenił(a) serial na 1
Snaga_Przeklety

Snaga my dear, nie wiem czy zauważyłeś ale to klan jest polską Modą na sukces!!!
Tym mianem początkowo ochrzciły go media, później już widzowie, obojętnie-fani i nie... Tej prawdzie nie da się zaprzeczyć! Zresztą na pewno jako zagorzały fan zauważyłeś podobieństwo klanu do tej wybitnej amerykańskiej produkcji...
JEDYNYM ambitnym serialem na antenie są ZŁOTOPOLSCY!! To jedyny serial, który ma jakieś głębsze przesłanie, jest inteligentny... Nie klan, który ukazuje rzekome problemy rzekomo typowo polskiej rodziny...
O gustach się nie dyskutuje, nawet gdy ktoś lubi klan/Modę na sukces, ech...
ZŁOTOPOLSCY nadal górą!!!;P

użytkownik usunięty
Villandra_swietlista

Jak dla mnie to żaden polski serial nie jest wart marnowania czasu przed telewizorem ...
Każdy serial który przedstawia losy jakiejś rodziny różni sie od następnego tylko aktorami .... a schemat jest jeden i ten sam ...
Gdybysmy tak przestali to oglądać, może by zaczeli puszczać ambitniejsze kino, a tak skoro to jak było napisane w opisie serialu "bije rekordy popularności", to nie mamy co liczyć na to, ze Polscy producenci zaczną tworzyć mądrzejszą telewizje ...
Pzdr for @ll

ocenił(a) serial na 1

Patologia , patologia i jeszcze raz patologia!!!! W tym serialu motywem przewodnim są narkotyki ( Kinga) , przestepcy ( Miron , brat Krystyny Lubicz ), kupowanie dzieci ( Anna Surmacz) , alkoholizm ( Michał Chojnicki ), zdrada małżeńska ( Jerzy Chojnicki ) , pedalstwo ( kolega agnieszki Lubicz z redakcji) , nielegalni imigranci (pani Stanisława), nadmierne zuzycie wody ( Rysio), wpadki z ciążą ( Beata Ch. , Agnieszka L ), rozbite małzenstwa ( Czesia ) ....i tak mozna wymieniać bez końca!!! Dość tego !!! Nie chcemy patologii !!! Chcemy chrzescijańskich filmów !!! Złotopolscy 3x dziennie , oto czego chcemy !!! Klan paszoł won !!!!!!!