Agnieszka zaprosi na wielkanoc karola , mężczyzna poprosi by z nim chodziła a ona sie zgodzi. Haha kolejny fagas. Grazynka znajduje w rzeczach rysia kupon na milion złoty. . .brak słów.
Brak mi już słów na zachowanie Agnieszki. Ona jest tak zapatrzoną w siebie egoistką, że czasem się dziwie jak może wychowywać dziecko.
Ty masz łeb :-) widać niezły z ciebie pajac jak wkurza cie spoiler klanu jakby był to jakiś mega hit :p widać słaby masz gust :-)
Widać źle słyszałeś nigdzie spoilerów nie wstawiam i rzadko komentuje cokolwiek więc weś sie kolo nie spinaj bo przeżywasz jakbym ci ojca naleśnikiem zabiła :-)
Właśnie obejrzałem 1 odcinek. Agnieszka jest zbuntowana i nigdy nie wyjdzie za żadnego faceta.
Ten pierwszy odcinek oglądałem przy premierze prawie 15 lat temu. Wiele z pamięci uleciało. Jedynie pamiętałem o urodzinach seniorki rodu. Trzeba zauważyć jak ewoluowała gra aktorów. Dziś już nieco razi ich sztuczność :) Poza tym jeszcze wtedy Rysio miał w mieszkaniu salon!. Potem już tylko kuchnie i pokoje dzieciaków ;) No i jaki dobry z niego katolik. Obraz papieża w kuchni, w salonie gość niedzielny. Poza tym Lubiczowie się pokłócili, co dziś jest niemożliwe ;)
No trochę się zdziwiłam, widząc jak ta idealna rodzina się kłóci. Nigdy nie oglądałam pierwszych odcinków, a Lubiczów od zawsze kojarzyłam z odrealnionymi i kochającymi się postaciami. Gra aktorska większości postaci jest dosyć marna, ale ogólnie odcinek uważam za całkiem ciekawy. Można go obejrzeć bez większego zażenowania.