PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35698
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Aleksandra Niżyńska jest teraz kierowniczką/analityczką Obserwatorium Równości płci. Tu można obejrzeć filmik z jej wypowiedzią: http://www.youtube.com/watch?v=CTb2lJIlb1U

ocenił(a) serial na 5
elmoo_filmweb

Charakterystyczna aktorka, która swego czasu odgrywała w Klanie dość ważną rolę w aktualnych wówczas wątkach. Szkoda, że jak wiele innych osób się nie przebiła. A można by przecież po latach ją włączyć znów do obsady, np. jako podopieczną kurator Lubicz, którą mąż maltretuje. Ale by było :)

ocenił(a) serial na 3
pafffcio86

Może po prostu Ola Niżyńska nie chce już grać...

ocenił(a) serial na 6
MarinaSamira

Po co jej gra w serialu skoro ma wykształceniecw zupełnie innej dziedzinie? Dziewczyna jest naprawdę mądra i wydała też jakąś książkę.

ocenił(a) serial na 5
elmoo_filmweb

Ale ja nie twierdzę, że ona chce grać, a scenarzyści nie chcą powrotu jej postaci... Po prostu napisałem że mogłoby być ciekawie.

ocenił(a) serial na 6
pafffcio86

Ale napisałeś, że się nie przebiła. Nie sądzę, żeby chciała iść na aktorstwo skoro od dawna poszła w inną stronę i zdobyła nie byle jakie doświadczenie. Wystarczy obejrzeć powyższy filmik.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Właśnie w tym kontekście mówiłam - Ola nie chce już grać bo ma inną pracę, w której się spełnia.

ocenił(a) serial na 5
MarinaSamira

Ale gdy grała Ulę ile miała lat? 12? 14? Czy już wtedy miała solidne wykształcenie i pracę w której się spełnia? Nie. Czy miała już plan na życie? Wątpię. Być może chciała zostać aktorką, ale nie wyszło. Przypomnę, że tamten Klan to serial bijący rekordy popularności, który co roku zgarniał nagrody itp. A ona grała drugoplanową postać, której w pewnym okresie było dużo.

ocenił(a) serial na 3
pafffcio86

Gdyby chciała, to by była aktorą (co najwyżej bez dyplomu Akademii Teatralnej), zważywszy rodzinne koneksje.

Elmo, dzięki serdeczne za link :)