Wspólna poranna toaleta, śniadanka i jeszcze łóżko - to nawet z żoną tak nie robił.
Ja też mam z Pawłem i Stiepanem gejowskie skojarzenia ;)
Może niech wezmą ślub, zamieszkają razem i stworzą Pawełkowi gejowską rodzinę.
Stiepan zastąpi Pawełkowi matkę.
Zresztą pierwsza ten temat poruszyła Lilula. pisząc w temacie Odcinki 18. sezonu:
"No ale najlepsza była zapowiedź jutrzejszego odcinka - poranna toaleta Koniaczka i Stjepana - bardzo dwuznaczne"
Ja też mam podobne myśli. Skoro Krystyna i Agnieszka były ze Stiepanem, to dlaczego Paweł miałby nie być?
Żeby się tylko czymś od Stiepana nie zaraził ;)
Kiedyś Agnieszka zaraziła się od Stiepana mononukleozą. Okłamała rodziców, że "to była tylko ta sama filiżanka".
powinni jeszcze poruszyc temat edukacji seksualne ze niby Pawelkowi w szkole kaza sie masturbowac hehe
Albo Pawełek prosi tatę, że potrzebne mu są do szkoły banany, bo w szkole będą uczyć się nakładania prezerwatywy na banana ;)
Wcale nie byłoby to dziwne. Słyszałem o pewnej kobiecie, która po śmierci męża zamieszkała z kobietą i w końcu zostały partnerkami.
"Wspólna poranna toaleta, śniadanka i jeszcze łóżko"
Boję się pomyśleć, co Paweł i Stiepan robili na tym łóżku w nocy ;)
oni jeszcze czekają aż im pozwolą na "coming out" :D Pewnie stopniowo podkręcają akcję :)
Stiepan - nie za dużo tych czułości ?
Koniaczek - och, to tylko polska gościnność.
:D
Podał jej raz śniadanie do łóżka z tekstem "Kochanie, pora wstawać!"
A ona na to: "O, jakie miłe przebudzenie!"
Potem usiadł koło niej, ona dala mu całuska, a on powiedział, jak to dobrze że Oleńka jest na zimowisku, bo mogą pobyć sami.
Ostatnio Stiepan podał Pawłowi na obiad danie w kształcie fallusów.
Natomiast w zapowiedzi poniedziałkowego odcinka Stiepan podaje mu jajka sadzone :D
czyli Vujković będzie nową mamusią dla Pawełka, a na co zmarła Krystyna bo straciłem wątek