i całe szczęście, bo uwielbiam odcinki z tym aktorem. Myślę, że Stjepan powinien znacznie częściej pojawiać się w odcinkach Klanu.
Pamiętam, jak Krystyna zawsze wymawiała nazwisko "Vujkovic" idealnie po chorwacku z ć na końcu.
Vujković i Vujković ;)
Raz nawet rozmawiała po chorwacku przez telefon z jego asystentką Jovanką, kiedy Paweł i Stiepan ululali się rakiją i się komórkami zamienili.
Stiepan się potem z tą Jovanką zaręczył; wydawało się że będą szczęśliwi, ale ona nie chciała mieć z nim dziecka i usunęła ciążę, co się przyczyniło do rozpadu ich związku.
Stiepan zwierzył się z tego wszystkiego Krystynie później; chciał się na koniec napić z nią wina, ale ona powiedziała, że nie może, bo jest w ciąży - Stiepan wtedy spojrzał na nią z takim podziwem w oczach...
aaa najlepsze bylo ostatnio jak Stiepna mowi do Agnieszki w kontekscie jego relacji z Wiga: Aga, sama masz bogata przeszlosc, co jak co, ale ty nie masz prawa go krytykowac - niezle jej pojechal hehe
Kurczę, czy Ty masz gdzieś nagrane stare odcinki? Bo tak dobrze wszystko pamiętasz, że aż trudno uwierzyć :)
Kiedyś nagrywałam jak nie mogłam akurat obejrzeć, a ulubione scenki puszczałam po kilka razy (ale już się te kasety popsuły).
Znała chorwacki, to jak miała wymawiać? Chyba właśnie tak się je wymawia.
Kobiety z którymi Stiepan spał: jego pierwsza żona Milena (matka jego syna), kochanka którą miał w trakcie małżeństwa z Mileną, Jovanka, Agnieszka, Sandra Lisek i teraz druga żona Danuta - o tych wiemy na pewno, może jeszcze były jakieś Chorwatki po drodze.
Z Kryśką raczej nie spał, bo mówił kiedyś że było to uczucie NIEWINNE, i w sumie dosyć krótko się znali.
No właśnie tak powinno się wymawiać. Natomiast Vujković, schizofrenik, nadal ma "cz" w nazwisku, mimo tylu lat na karku :D
Wiem, że tak się powinno wymawiać z "ć" na końcu, ale mnie to śmieszy.
Zresztą jak cała postać Stiepana ;)