Daj spokój, jak ja miałam piętnaście lat, to mój gust co do mężczyzn był dość...hmm...śmieszny. Czego tu oczekiwać od młodziutkiego chłopca :)
Zaskoczyła Jaśka mocno, fakt.
Jakby chłopak miał więcej czasu na refleks, to by wypalił coś w stylu:
" mamo weź podaj mi żel, albo nie lepiej kolejną prezerwatywę " :D
A właśnie: jak sądzicie było z zabezpieczeniem czy bez ???
Nic nie wspomnieli a Ramonka co dopiero po skrobaniu . . .
Beata mistrz: "Usłyszałam stukanie, myślałam, że może okno się otwarło."
E tam okno, to tylko Jasiek! :D
Mnie też, ale swoją drogą, to trochę przegięli z tą wstydliwością Ramony, przeskakuje z jednego łóżka do drugiego, a tutaj pewnie będzie wielce obrażona na Jaśka, że wynikła taka sytuacja.
Zjawi się za 4 miesiące, oświadczy że jest w ciąży i że już za późno by "coś z tym zrobić". :D
Rozwaliły mnie dwie sprawy:
1. pojechali bez gumy, on Jasiek cóż nie zdążył (tylko kupić czy założyć?)
2. pojechali bez gumy, w tym ona (Ramona) jakieś 2-3 miesiące po skrobance!
Zgroza!
Co ci scenarzyści mają za siekę we łbach,
toż to skrajna nieodpowiedzialność takie rzeczy publice pokazywać.
Dokladnie!
1. Maciek stał się nieodpowiedzialnym debilem
2. seks bez zabezpieczenia i skrobanka (Ramona)
3. narkotyki i dilerzy (Kinga)
4. oszustwa apteczne (Julia)
5. kradzieże rodzinne i paserstwa (jasiek)
6. pijaństwa i wytrzeźwiałki (mamusia Bożenki)
7. dwóch dorosłych facetów zdradza żony (Paweł i kurczakmen)
8. więzienie (brat doktorowej)
9. machlojki i wyłudzenia, brudne pieniądze (brat doktorowej)
no i wisienka na torcie
10. pułapki kredytowe, bankructwo i w efekcie - wyjazd z tego "pięknego i dostatniego" kraju
za chlebem za granicę (men Agnieszki)
Dobra robota!
Jeszcze wypada dodać, że oboje rodzice Jaśka byli oskarżeni o zabójstwo. Beata o Joachima, zaś Piotr o Martę koleżankę Beaty.
To jak już tak, to przypomniało mi się nawet więcej:
nieodżałowany Ryśku, malarz / taksówkarz - zabił goryla czy bramkarza w burdelu!
A nieco potem zabili Ryśku w szpitalu :)
Ej, co Wy tak po Ramonie jeździcie, a Aga? Olka? One też co chwilę w innym łóżku.
Przecież z Agnieszki też się naśmiewamy;) Jest jednak różnica między ciągłym zmienianiem facetów, a dokonywaniem aborcji z pieniędzy niezbyt uczciwie zdobytych, po to by potem znowu uprawiać seks bez zabezpieczenia (ryzykując zajściem w kolejną niechcianą ciążę) i to na dodatek z młodszym smarkaczem, którego matkę wcześniej się do spółki z tymże okradło.
Po pierwsze - a jeśli Ramona już się zabezpiecza ? W końcu gumki to nie jedyny sposób.
Po drugie - może zaciągnęła Jasia do łóżka by mu okazać wdzięczność za pomoc ?
1. Ale ona może mieć trypra, albo w ogol hiv i bez ogumienia załatwi nam Jasia na amen, słyszałeś co Piotrze mówił !
2. Bardzo szlachetne intencje :) Nie wiem tylko na ile w tym wypadku intencja wpływa na efekt końcowy.
1 - I tu macie oboje rację :)
2 - intencje intencjami, ale efekt końcowy dla Jaśka na pewno przyjemny :P
Ej no , przeciez Ola jest wierna Rafałowi , a po za tym biedna wątpię czy coś wogóle w łóżku tam się dzieje :), więc nie wiem czy bym nie dał rozgrzeszenia Olce:) Ona jak w zakonie już chyba dwa lata , przedtem tez tylko Norbi:)
Beata za późno przyszła, bo tak by mu przypomniała ;)
P.S.
Jechała z Rafalskim "dziesięć mniej" - no i zobaczcie jak to się skończyło!
A gdyby jechali normalnie 60 km/h jak wszyscy inni ludzie . . . Jasiek mógłby skończyć z Ramonką :D
Ale nie mówimy o wierności tylko o różnych łóżkach, chyba że coś poplątałam >>
Chyba chodziło o mój inny post:) Wiem , ale czasem to się łączy , ale bym Oli Latawicą po łóżkach nie nazwał , ale może każdy ma swoje miarki:)
Ale ja żadnej panny latawicą nie nazwałam :) Tylko chodzi mi o to, że Aga też ma swoje za uszami, a jest pokazana jako ta dobra (Olka to jej do pięt nie dorasta, jeśli chodzi o liczbę partnerów :D).
Tyle w tym romantyzmu, a przynajmniej realizmu, że szkoda gadać. Nawet, gdy bywa między tymi bohaterami sympatycznie, to za chwilę - jak to w Klanie - jest sztucznie, tandetnie i po prostu badziewnie. Twórcy potrafią zabić nawet najlepsze pomysły - starsi to oglądają, a młodsi mają bekę. No ale jak się raz na tydzień zerknie, to przynajmniej jest z czego pośmiać. :D
Jasio nie wie jak to się robi z dziewczynami, chociaż ja bym Ramony kijem nie tknal XD
Paweł Grządziel grający Jaśka chodzi teraz do klasy maturalnej - Info z gazety "Świat seriali"
Ramonka w rzeczywistości ma 25 lat. ;)
Tutaj więcej o tym - https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/s960x960/10317610_93077 5956952578_1483077801745636760_o.jpg