Też tak myślicie?
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-klan-rafal-to-fajny-gosc,nId,14 40543
Najlepszy jest komentarz pod tym artykułem :" Fajny ? strasznie ciapowaty , miękki , niezyciowy ." :P
"(...)Praca w serialu nie jest pana głównym zajęciem.
- To prawda, choć staram się mieć czas na wszystko: zasiadam w radzie nadzorczej swojej spółdzielni, zostałem wybrany do zarządu warszawskiego oddziału Związku Aktorów Scen Polskich i prowadzę fundację "Między Słowami", która obecnie produkuje film "Wyklęty" o żołnierzach wyklętych. Gram również w dwóch warszawskich teatrach, Kwadracie i Polskim, ostatnio pojawiłem się też w "Ojcu Mateuszu", "Prawie Agaty" i "Piątym stadionie".
Od razu zaznaczę, że znajduję jeszcze czas dla swojej żony (śmiech)."
Żebyś się chłopie czasem nie zdziwił ;)
Jeśli on ma podobną energię i nastawienie jak w Klanie to ja już widzę jaki on "zalatany" jest :P Może większość tych rzeczy jeszcze robi jednego dnia? (nie licząc na pewno żony) :)
A mnie się wydaje, że to fajny człowiek. Spróbujcie obejrzeć coś innego z nim, np. Rezerwat. Wcale niezły aktor. A to wszystko, co wymienił w wywiadzie to nie są raczej zajęcia etatowe, np. w tych teatrach może grać dwa, trzy razy w miesiącu. Chociaż prowadzenie fundacji brzmi poważnie. Niemniej ja tam go lubię, wydaje mi się raczej pozytywny, ale wiadomo, to raczej kwestia "wyczucia" :) Postać to inna bajka, jak dla mnie w Klanie właściwie nikt nie jest życiowy, może trochę Kasia czy Michał. Większość bohaterów to kosmici :)
O tak, to chyba Klan Kosmitów :) W Klanie ma on ma taką smętną rolę.... i szkoda że zrobili go bezpłodnym... Olce przydała by się jakaś stabilizacja. Oczywiście ja ją widzę z Norbim :)