Rysio na prezydenta a Maciuś do rządu. Maciuś będzie przedowniczącym "Jak szybko poderwac hot laskę"...
Weś sie zastanów kretynie żałosny co piszesz! śmiejesz sie z chorego człowieka! A gdybyś ty miał ta samą chorobę co Maciek to co?? życze Ci wszystkiego najgorszego palancie.Mam nadzieje że będą się z Ciebie śmiać jak zachorujesz na coś, np na raka.Takich jak ty nie powinni nazywać ludzmi tylko zwierzętami.Your hell is coming!
Oo... kolejny fan tego dennego serialiku. Czy on coś wspominał o chorobie? Nie. Więc nie gorączkuj się.
ty kurwa palancie...sie lepiej zastanow ten serial jest glupi ale nie nasmiewaj sie z chorej osoby to nie jego wina tez czasem sie smieje z niego al bez przesady ..to tylko potwierdza ze jestes glupszy od maciusia i ze ogladasz teen serial skoro sie tak orientujesz...
banda pojebańców... wszyscy nabijają się z tego chłopaka tylko dlatego, bo to jest teraz modne. ale nie mam zamiaru was pouczać, bo i tak nic z tego nie wyniesiecie. ja również życzę takim jak ty (założycielu tego tematu), żebyście doświadczyli w swoim życiu takiego nieszczęścia jakim jest nie sama choroba, ale takie traktowanie was przez innych. aż mi szkoda słów.
Ale ten gówniany KLAN tylko wydaje na pośmiewisko tytułowego Maciusia. Taka jest prawda.Wiec nie pierdolcie ze ja sie z niego naśmiewam kiedy zawsze o 15.35 ludzie sie z niego śmieją. Co jest lepsze ??? Pośmiewisto nad całym krajem (bo tytułowy Macius nie ma za krzty talentu) czy smiech jednego człowieka na filmwebie ???
Ludzie spokoj spokój nei smiejcie sie z Macka !!!!!!!!ale Rysia zachowanie jest wrecz............skandaliczne .ON ma kapitalna role dawajcie Piotrkowi Cyrwusowi 10/10 ,jak on bedzie w TOP 100 ludzie w pierwszej 10 to kaczynski odstapi mu fotel prezydenta xD glosujcie na ryska 10/10
kur*a, nie wpieniaj mnie. przeciez chlopak odgrywajacy role Macka NIE JEST aktorem, wiec to, ze nie ma talentu jest zrozumiale. On po prostu wystepuje w klanie i mowi nauczone na pamiec kwestie. Wiec nie traktujcie go jako aktora i nie krytykujcie go za brak talentu.
To po jaką cholerę go pchaja do tego serialu? Może niech wprowadzą jeszcze osobe chorą na autyzm wtedy to naprawdę kogoś tam skompromitują. Jak ktoś ma Down'a to po co rozgłaszać to na całą Polskę i skazywać go na pośmiewisko. Bo wiadomo, że cokolwiek powie to będzie śmieszne. To tak jakby człowieka bez nogi wysyłać na olimpiadę. Do kogo więc masz pretensje?
No własnie temu sie dziwie ! Klan - połowa popierdolonych ludzi myśli ze najlepszy serial zatrudnia nie aktorów a jakis bez talencie w przypadku Maciusia ! I co to ma być! Kur** AMATORSTWO ! A TY Czego MASZ DO MNIE SKYLOOKER ??
co do reszty aktorów i ich braków w aktorstwie, to się zgadzam (moją 'idolką' w klanie jest na przykład Izabela Trojanowska :D). ale koleś odgrywający rolę Maćka jest CHORY, jeśli jeszcze nie zauważyłeś.
To nie jest charakteryzacja:P On po prostu mówi nauczone na pamięć kwestie i tyle. Więc od niego nie oczekuj dobrego aktorstwa;)
Nie chce sie z wami sprzeczac ale chce tylko dodac, ze czytajac ten teamt nie zauważylem zeby Jack Sparrow smial sie z choroby Macka (poprawcie mnie jesli tak nie jest) on tylko smieje sie z tej glupiej roli jak autorzy klanu przeznaczyli Mackowi.
Ja sie np. nie smieje z tego, ze jest chory... tylko z roli. Zresztą ten serial to jedna wielka kupa śmiechu. A sceny z Rysiem, Mackiem i Bozenką mnie najbardziej rozwalają. Rysio mnie rozwala swoją grą aktorską, Maciek mnie rozwala jak rodzina cos tam gada a ten nic nie kontaktuje, a Bozenka i jej problemy ze starymi jest po prostu komedią... Kumpel mi opowiadał jedną sytuacje.
"Bożenka znalazła liściik miłosny Maćka i sie zaczęła z niego śmiać. Maciek to zauważył i pierdolnął ją z radia" Jak tu sie z tego nie smiać ??Mi jak to powiedzial to padłem na glebe. Po to sie ogląda ten serial.
boze! szkoda mi was! ić się utop zrobisz nam przyjemnosac, a nie sie nasmiewasz z chorego dziecka! to jest zalosne! ajak ty bys sie urodził zachorowany to co? wszyscy by sie z ciebie smieli? jestes tak madry, ze mi ciebie szkoda po prostu! a piotr swent ma szanse byc swietnym aktorem! widac, ze ma talent i choroba nie jest preszkodą!
Olamanutd - kompletnie się z Tobą zgadzam, mamy ten sam stosunek i zdanie do tego idiotycznego i żałosnego wręcz zachowania JACKA SAPAROWA i Yasia. Uważam że Z Ciebie jest inteligentna i znająca sie na życiu kobieta.POZDRAWIAM
Błagam, zastanówcie się chwilę.
"Rysio na prezydenta a Maciuś do rządu. Maciuś będzie przedowniczącym "Jak szybko poderwac hot laskę"..."
Normalny człowiek, widząc takie zdanie nie zaszczyciłby go niczym więcej niż uśmiechem politowania i zabrał się za coś bardziej interesującego. A tu się rozpętuje dyskusja, obrzucanie się inwektywami, gadka-szmatka... Naprawdę nie warto.
Wiem, piszę, że nie warto i sam się udzielam. Obiecuję, że jest to mój pierwszy i ostatni post w tym wątku, ponieważ wydaje mi się on niewarty splunięcia.
Yasiu-ja wyrazam swoje zdanie, a ty nie powinnes się smieać z mojej dysortografi! udwoadniasz tym swoje wychowanie i kulturę!
Wiesz co przemo ?? Pewnie byś sie nadał na kaskadera Maćka. Serio zaciągnij sie do tej roli ! A jesli chodzi o resztę. Musze cuś sprostowac ze smieje sie z ROLI a nie człowieka ! wiec jesli nie zrozumieliście to poczytajcie z mamą jeszcze raz mój temat.
A szajbę rozumniem bo ten serial poprostu zwala z nog! Maciek + Bożenka + Rysio i Grażynka to poprostu cykająca bomba ŚMIECHU.
A szajbę rozumniem bo ten serial poprostu zwala z nog! Maciek + Bożenka + Rysio i Grażynka to poprostu cykająca bomba ŚMIECHU.
Jeszcze jedno: Droga olamanutd@... myśle ze jestes osobą inteligentną i napewno to prawda ale chyba w to nie uwierze osobie która ma w profilu zdjecie mandaryny ?? Jesli lubisz mandarynę to nie wypowiadaj sie na tematy bo to osłabia twoją OCENĘ.
OCH, KOLEJNA AWANTURA... OK. JACKU SPARROW, RZECZYWIŚCIE TROCHĘ PRZESADZIŁEŚ, NAŚMIEWAJĄC SIĘ Z MAĆKA, ALE JEŚLI CHODZI O RYSIA... ZGADZAM SIĘ W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI. PO PROSTU ISTNA BOMBA ŚMIECHU! NA PREZYDENTA GO! PODOBNO POLACY NIE DBAJĄ ZBYTNIO O HIGIENĘ! RYSIO SIĘ TYM ZAJMIE!
POZDROWIENIA!
I PAMIĘTAJCIE O MYCIU RĄCZEK!
No ale wiesz mówimy o rolach czy np: Rysio Lubicz, Maciek Lubicz a nie o ludziach tylko o rolach. A o rolach można sie pośmiac !
A ty masz zdjęcie deepa i co?? Buahaah! smieszne naprawdę! ja moge mieć zdjęcie mandaryny, bo ją lubię , a ty masz zdja, deppa i co? Ty pokazujesz swoją inteligencję tym jak sie nasmiewasz z chorego dziecka! Bo co jest niby smiesznego w tej roli? A nasmiewasz sie z roli kasi albo bozenki? NIE no wolasnie, wiec nie pisz ze cie smieszy rola, bo cie smieszy jego choroba, a ja go podziwima, zepomimo swej choroby jest takim dobrym aktorem!
Komentarz Jacka Sparrowa dotyczył ROLI Macka a nie jego OSOBY. Jak by chcial nabijac sie z jego choroby napisałby, że ma taki i taki wyraz twarzy. A to jeszcze o niczym nie swiadczy ze nie smieje się z kasi albo bozenki - przecież nie moga smieszyc go wszystki role w serialu w jednakowym stopniu.
Rola bożenki jest tak samo gupia jak rola maćka! (idąc tropem sparowa). Bożenka ma naprawse gupią rolę-pije, pali...a maciek co? ze jest chory i to takie smieszne?
Macius niestety pije przez miłosc (wzruszające haha). A zobacz:Naśmiewam sie z rysia a jakos nie jest chory ???
Rozumniem twój szacunek to aktora który gra Maćka ale trochę zluzuj. śmieje sie z ROLI MAĆKA to nie znaczy ze nie mam szacunku do Piotrka. No cóż chyba nie rozumniesz mnie droga MANDARYNKO. A jesli chodzi o zdjecie Johnny Deep przynajmniej ma gust a nie jak Mandaryna co spiewa tylko z playbackiem. Taka prawda
"Hejka! Jestem wesołą 13latką! W mojej głowie jest zawsze pełno pomysłów!
Uwielbiam filmy z lindsay lohan i hilary duff.
Lubię słuchać Britney Spears, Hilary Duff, Mandaryny, Lindsay Lohan, Blog 27 i Virgin." - i wy wdajecie się z tym czymś w dyskusję?! LUDZIE!
Przeglądam forum i natrafiam na taki "kfiatek" Oli ManUtd:
"Disko polo to taki szajs, że nie wiem! Jak takiego czegś można wogule słuchac???"
Obejrzyjcie sobie jej bloga. Niewiem jak wy, ale ja poczułem się zniesmaczony.
A do naszej Oli: Dziecinko, a czego ty słuchasz? Muzyki "alternatywnej"? Niech zgadnę: twój chłopak chodzi w dresach i słucha techno, kumplujesz się z "najmodniejszymi" dziewczynami w szkole? Dla mnie takie potworki są jeszcze gorsze od blokersów. Nonstop żują gumę, dają dupy każdemu za paczkę petów i chodzą na dyskoteki w remizie. Wstyd mi, że też należę do tej pieprzonej polskiej młodzieży (chociaż w żadnym wypadku się z nią nie identyfikuję).
Nawet nie wiesz jak sie z tobą zgadzam. Znam wiele takich samych osóbek jak ona. Tapeta na tapecie, modne ubrania i głupia gadka. Słuchają pewnie na swoich małych radyjkach jakiegos disco polo i mysla, ze sa twardzi i zatrzęsą swiatem. Widze ze jednak sa na tym forum ludzie ktorzy słuchaja dobrej muzyki;)
Nie chciałam tego komentować jadnak się zdecydowałam ... po pierwsze droga Olu ManUtd powinnas dokładniej czytać, ponieważ Jack Sparrow pisał cały czas o Maćku Lubicz nie o Piotrku Swend, a to jest duża różnica. Ja oglądałam ten film dawniej bo wydawał mi się bardziej ciekawy, a teraz upodabnia się do "Mody na sukces". A wracając do tematu to cała ich rodzinka mnie denerwuje - Maciuś, Bożenka, Grażynka i Rysio - i nie chodzi mi tutaj o aktorów tylko o POSTACIE jakie grają. Tak wiec popieram Jacka Sparrowa ...
Uważajcie ludzie, bo Ola ManUtd naśle jeszcze na nas swojego chłopaka i jego bandę. Wtedy będziemy skomleć! :D
Ej sorry mam pytanie...
Skoro Maciuś nie jest aktorem i w dodatku jest chory to po jakiego grzyba gra w tym dennym serialu?!
bo go tam zatrudnili to gra, skoro występuje w serialu to chyba jest aktorem ale bez dyplomu i szkoły aktorskiej (jak wiele osób chodźby Cichopek, Mucha, Włodarczyk, Mroczki i tego typu inne "gwiazdeczki"), a że serial jest denny to akurat nie jego wina.
Widze ze juz Ola ManUtd spasowała na tym forum - tak samo jak na forum Billa (widac za duzo sie odezwało antyfanów). I dobrze bo i tak nie miała racji. Ale zaraz... nie mozemy jest stresowac... bedzie jeszcze miała kompleksy.
Ja nie popieram śmiania siem z choroby:(to mogło spotkać każdego z nas, ale jak jest chory, to po co gra w serialu?????
jak zaczynał grać to pewnie miał z 10, 5 lat, więc to nie on decydował, czy chce grać tylko np. głupi starzy, którzy wklejają dzieciaki na siłe do filmów...!!!!!!!!!!!!Pozatym jest on osąbą publiczną i można go krytkować(tzn. nie wygląd, chorobę), lecz jego gre aktorską!!!!!!!
A czemu miał by nie grać?
Umówmy się - Są osoby z takimi chorobami i nic na to nie poradzimy. Prędzej czy później każdy z nas się z taką osobom zetknie. Jak nie w rodzinie to na osiedlu. To samo życie... Więc czemu nie mieli by grać w serialach?
Ja nie widzę w tym nic złego i sądze że osoby z dysfunkcjami (niewidomi, głucho-niemi osoby na wózkach inwalidzkich, osoby z Downem ect.) powinny pojawiać się w takich serialach.
No, bo co? Mamy ukrywać że ich nie ma?
Niestety, zawsze się znajdą tacy dla których taki chory to tylko śmichy-chichy.
Powiem tak :
Nie ma nic złego jeśli postać Maćka nas rozśmieszy. Nie ma nic złego w śmiechu (zwłaszcza gdy jest w domowym zaciszu), bo to że coś kogoś bawi nie znaczy że tym gardzi... Ale gdy walimy chamskie i obraźliwe komentarze pod adresem niepełnosprawnych i jeszcze piszemy je na internecie, to jest poprostu ochydne i nie smaczne :/
Do tych co dają chamskie komentarze pod adresem Maćka :
Równie dobrze moglibyście śmiać się z postaci Daniela że ma AIDS albo z Michała że był na wóżku, więc rozwarzcie to...
Klocek litości!!! pisze się DEPP a nie DEEP!!! Jej az mnie oczy zabolały jak to przeczytałam tak okropnie napisane.Wiem ze to nie ma nic wspolnego z tematem tego forum ale nie moglam sie powstrzymac a poza tym to nic innego nie warto tu napisac to cala ta pogadanka na temat kto sie z kogo za co smieje jest po prostu bez sensu i tyle wam powiem. Pozdrawiam Prawych i Sprawiedliwych (lol)