Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

...te sceny z Kotulanką z września, nagrane, ale nigdy nie wklejone w odcinki. Ciekaw ich trochę jestem. Gdyby Klan miał wydania na DVD to byłyby w dodatkach do 17. sezonu ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

To byłoby ciekawe :)

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Klan na dvd? ciekawe to młotki by to kupowały? :)

ocenił(a) serial na 3
belamyszkow

To, w oczywisty zresztą zupełnie sposób, zupełnie inny temat, ale ja np. kupiłbym pierwsze sezony.

ocenił(a) serial na 1
Awdar

przeciętna płyta dvd pomieści do 8h materiału wideo - czyli powiedzmy 15 odcinków czyli odcinki wydane do tej pory - ok 160 płyt dvd. Ponawiam pytanie - Kto by to kupił ?!

ocenił(a) serial na 3
belamyszkow

Moim skromnym subiektywnym zdaniem ponawianie pytania na które odpowiedź już padła nie najlepiej świadczy o ponawiającym. Oczywiście dziś był upał itd., ale fakt pozostaje faktem.

ocenił(a) serial na 1
Awdar

fakt upał był... pewnie stąd Twoje przemyślenie że kupiłbyś sobie Klan na dvd :)

ocenił(a) serial na 3
belamyszkow

Że gdyby była możliwość, to bym kupił. To dwa różne stwierdzenia, co nietrudno (?) zauważyć.

ocenił(a) serial na 6
belamyszkow

Ja również chętnie kupiłbym płytę z pierwszymi odcinkami "Klanu" albo ktoś mógłby mi kupić jako prezent - cieszyłbym się niesamowicie. ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

To byłby super prezent :)

ocenił(a) serial na 10
belamyszkow

Dla fana Klanu takie rzeczy raczej nie mają znaczenia :)

Wprawdzie jesteśmy w lepszej sytuacji aniżeli fani Mody na Sukces:

http://demotywatory.pl/952116/Moda-na-sukces

:)

Sisi_188

no wlasnie ostatnio zatesknilam za Klanem sprzed lat. szkoda ze nie ma w necie:/