PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

+Plusy zakończenia:
-Nikt nie będzie się naśmiewał z Maćka z Klanu(choć ja szczerze to się z niego śmieje i z przeróbek jego ośmieszających)
-Był ten tasiemiec słaby podobnie jak inne
-Minusy zakończenia:
Obawiam się że dadzą po tym jakiś inny inaczej pachnący szajs.

ocenił(a) serial na 1
Marik1234

Rety, a z czego byłaby polewka?

ocenił(a) serial na 1
jans21

No z tego jak wygląda Maciek. Już na filmwebie się z niego drażnią na forum. Sam zobacz.

Marik1234

Nie, nie. Klan musi nam służyć kolejne 15 lat.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Ale nie dla aktora który gra Maćka. Wielu ludzi się z niego śmieje.

Marik1234

No dobra, racja. Tego nie popieram. Niech, więc reżyserzy ukrucą mu wątek, żeby ludzie nie mieli się z czego śmiać. Ale Klan niech zostawią.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

I tak nie zostawią. Nawet gdybyś do TVP zadzwoniła.

Marik1234

Spokojnie, nie mam zamiaru nigdzie dzwonić. Pozatym to, że mieli go zdjąć, to były plotki, więc po co o tym buczysz?

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Serio mówią że zdejmą.

Marik1234

Mhm... no dobra, poczekamy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 1
Marik1234

Bo niestety jest śmieszny, ale to nie jego wina.

ocenił(a) serial na 1
jans21

Moja też nie.

ocenił(a) serial na 1
Marik1234

Wiem, dlatego śmiejmy się z roli i głupoty scenarzystów, a nie z człowieka.

ocenił(a) serial na 4
Marik1234

Może i wielu się z niego śmieje, ale za to ma chłop za co żyć. Czyli coś za coś, jak to w życiu. :)

ocenił(a) serial na 1
andre_

Podejrzewam, że jego kasą dysponują prawni opiekunowie, tak jak w serialu.

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Grzeczna dziewczynka... :)

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą.

krzysiekk123

Oj Krzysiu, Krzysiu.

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

o tak, pragnę, by moje "przyszłe" dzieci też miały się z czego pośmiać! wręcz żądam tego od tvp! ;)

ocenił(a) serial na 8
Marik1234

Ja myślę, że nawet po skończeniu "Klanu" ludzie naśmiewający się z osób chorych na zespół Downa będą pamiętać Macieja Lubicza. Tak jak wcześniej Corky'ego z serialu "Dzień za dniem"... Jeszcze dużo czasu minie zanim ludzie zrozumieją, że każdy ma prawo do swojego życia i szczęścia...

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

O ile to ja się z tobą zgodzę to tyle boję się że w miejsce Klanu dadzą jakiś inny szajs.

ocenił(a) serial na 8
Marik1234

Będziemy mieli co komentować ;D A na poważnie pewnie "zastępcza telenowela" będzie o tych samych problemach grana przez większość aktorów "Klanu"...

laleczka874

No, ale skąd w ogóle pomysł, że Klan się kończy. Przecież wyraźnie reżyser twierdził, że... (Teraz UWAGA, UWAGA!)
Oglądalność rośnie i mają mnóstwo pomysłów na nowe wątki :D:D

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

To fenomenalnie!!! :*

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Dużo osób naśmiewa się z "Mody na sukces", że tą pamiętają jeszcze dinozaury. A prawda jest taka, że niebawem i nasze polskie seriale dołączą do tego szanownego grona taśmowców wieloletnich ;D

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Ale "Moda na sukces" to absolutny wyjątek - nie wyobrażam sobie, aby w Klanie wprowadzić typowo modowe elementy - jak na przykład wspólną kopulację połączoną ze ślubami i rozwodami - aczkolwiek młode Lubiczówny dzielnie przecierają szlak bara - bara.

ocenił(a) serial na 8
jans21

Nie tylko Lubiczówny, zapominasz o Miłoszku ;D a za 10-15 lat to różnie się może dziać ;D

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Ale u faceta to normalne.

laleczka874

Miłoszek to już mnie irytuje, skoro nie interesuje go Bożena, to po kiego grzyba co chwilę zawraca jej głowę.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Od przybytku głowa nie boli.

jans21

No tak... typowy facet.
Szkoda, tylko, że miesza jej w głowie.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Bo wie, że Marta prędzej czy później zostawi go dla bardziej majętnego "opiekuna"? ;D

laleczka874

No tak, ale Bożenka go powinna kopnąć raz, a porządnie w tyłek, a nie wiecznie ulegać.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Oj tam, oj tam... zakochała się. Woli wierzyć swoim wyobrażeniom o Miłoszu niż rzeczywistości...

laleczka874

Niby racja, ale przez to traci szansę na związek z kimś wartościowszym :D

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Z kim takim jak jej nikt nie chce. Musialaby miec cos takiego co ma Agnieszka.

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

Ale to mają tylko Lubiczowie ;D

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

A czy ty chcialabys byc jedna z nich?! :P

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

Nie, ja pochodzę z innego klanu ;D

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

No, ale nawet w życiu czasem ludzie się wiążą z kimś, kto do nich bardzo nie pasuje a mijają tego, kto jest ich ideałem... życie...

laleczka874

To prawda, niestety tak jest...

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Kobieta ma byc ulegla i basta!

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

Ty Brutalu :P

krzysiekk123

Może być uległa, jeżeli facet jest tego wart.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Dokładnie !!! ;D

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Przydałby się wam "Poradnik dobrej żony" z serialu "Agenci NCIS" - a stało tam tak: "Z entuzjazmem reaguj na każde słowa męża".

jans21

No ładnie, to wasze żony będą miały z wami przechlapane! Ale jakby nie patrzeć cały czas będzie do was należało ostatnie słowo, tyle, że potem zmieni się na: "dobrze kochanie" :D
Na to możemy reagować z peeeeełnym entuzjazmem.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Ech, feministki, feministki - niby takie samodzielne, a potem: "kochanie ratuj". To dlatego pewnie żyjemy krócej - bo się dla was poświęcamy.

jans21

No tak, jeszcze się użalajcie nad sobą. Jak będzie trzeba, to kochanie ma ratować i nie ma innego wyjścia.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Ciężko być facetem.

jans21

No faktycznie. Wy to macie życie jak w Madrycie. My to mamy przerypane, wszystko na naszej biednej główce.