Szukam dziewczyny z forum do roli w "Filmwebowcach"! Zgłaszać się do mnie na casting, taka okazja może się nie powtórzyć. ;)
A tak nawiasem mówiąc Twoja postać wróciła do serialu, warto przejrzeć na to okiem. :) http://www.filmweb.pl/serial/Klan-1997-38927/discussion/Filmwebowcy+-+sezon+II,2 496433?page=11
Skoro się nikt nie zgłasza, nie możesz po prostu wziąć do tej roli jakiejś bohaterki Klanu?
Pomyślę o tym, ale to już po wakacjach... za tydzień ostatni odcinek sezonu. :D
A kogo proponujesz?
Karolina studiowała ekonomię (nie powiedziano, czy na SGH, czy gdzie), dlatego tatuś wyprosił dla niej praktyki w banku Jakca, co skończyło się brzuszkiem. Studia konczyła w Szkocji, bo tu wszystko jej przypominało o poronieniu .
Sorry za suflerowanie.
Albo wprowadź adminkę BzK, też Karolcię skoinnąd, jako femme fatale i moją kochankę, co sprowadza mnie na złą drogę.
"co skończyło się brzuszkiem."
Brzuszek nie zdążył urosnąć, bo poroniła dosyć wczesną ciążę.
O, dziękuję. Nie wiem czy uda mi się wplątać wątek Karoliny w serial, ale spróbuję.
A co do adminki BzK... namów ją na założenie tutaj konta, to jestem skłonny zrobić z niej nawet jedną z głównych postaci. :)
Ma konto, ale prawie nie pisze.
Namawiałem ją, jak startowało osobne forum klanowe, ale nie chciała ;/
Patrząc obiektywnie, to czy tamto forum ma się nijak w porównaniu do niezwykle popularnej BzK.