Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Od nowego sezon Klan 5 razy w tygodniu!!!

wiatriwoda

Nie wiem czy się nie pospieszyłem. Informację tą podała Paulina Holtz na fb , a inne źródło TVP podaje , że nadal 4 razy.

ocenił(a) serial na 9
wiatriwoda

Myślę, że skoro na fan page jest informacja że 5 razy to będzie ale nie od razu. Pamiętam że jak w 15 serii klan był emitowany 5 razy to pomimo tego że w 16 był 4 razy to w pierwsze dwa tygodnie 16 serii TVP musiało wyemitować odcinki nadane przed wakacjami po starej emisji w tygodniu. Mam nadzieję że się nie zaplątałem :D

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

może oni kręcą odcinki z wyprzedzeniem i wiedzą, że po zakończeniu jesiennej ramówki będą 5 razy

kolega2000

Wygląda na to że to chyba prawdziwe info,powielone przez Kaczorowską i oficjalny funpage klanu,prawdopodobnie decyzja zapadla w ostatniej chwili.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

tylko, że w programie jest, że w piątki nie ma Klanu

wiatriwoda

JEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, super, nie mogę się doczekać

ale dobrze, że tego gówna nie oglądam

ocenił(a) serial na 10
mataertest

Twój komentarz mnie rozwalil, dzieki ;)))))

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Od listopada "Klan" 5 razy w tygodniu.

elmoo_filmweb

Fajnie , choć szkoda , że nie od teraz.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

to znaczy, że we wrześniu-październiku 2016 r. Klan będzie miał 3000 odcinków

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Tak powinno być zawsze.

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Ja bym dodała jeszcze soboty i niedziele :D

Bogdan4674

Zgadzam się , ale dobre i to , że wraca codziennie , choć zimą podczas skoków wiele odcinków przepadnie, ale zawsze trochę do przodu.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Byleby tylko przez to, że będą mieli więcej roboty, nie zaczęli robić tego typowo na odpiernicz. Bo trochę się obawiam, że wraz z większą liczbą odcinków, może niestety spaść ich jakość.

lach

Myślę , że nie ma się co obawiać , ponoć w sezonie ma być sporo akcji co zapowiedziała Kaja Paschalska więc liczę na to , że nie będzie źle:)

wiatriwoda

Jeszcze większa dawka tego gufnianego serialu, ale super :P.