Nie wiem czy się nie pospieszyłem. Informację tą podała Paulina Holtz na fb , a inne źródło TVP podaje , że nadal 4 razy.
Myślę, że skoro na fan page jest informacja że 5 razy to będzie ale nie od razu. Pamiętam że jak w 15 serii klan był emitowany 5 razy to pomimo tego że w 16 był 4 razy to w pierwsze dwa tygodnie 16 serii TVP musiało wyemitować odcinki nadane przed wakacjami po starej emisji w tygodniu. Mam nadzieję że się nie zaplątałem :D
może oni kręcą odcinki z wyprzedzeniem i wiedzą, że po zakończeniu jesiennej ramówki będą 5 razy
Wygląda na to że to chyba prawdziwe info,powielone przez Kaczorowską i oficjalny funpage klanu,prawdopodobnie decyzja zapadla w ostatniej chwili.
JEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, super, nie mogę się doczekać
ale dobrze, że tego gówna nie oglądam
to znaczy, że we wrześniu-październiku 2016 r. Klan będzie miał 3000 odcinków
Zgadzam się , ale dobre i to , że wraca codziennie , choć zimą podczas skoków wiele odcinków przepadnie, ale zawsze trochę do przodu.
Byleby tylko przez to, że będą mieli więcej roboty, nie zaczęli robić tego typowo na odpiernicz. Bo trochę się obawiam, że wraz z większą liczbą odcinków, może niestety spaść ich jakość.
Myślę , że nie ma się co obawiać , ponoć w sezonie ma być sporo akcji co zapowiedziała Kaja Paschalska więc liczę na to , że nie będzie źle:)