PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35698
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Zawsze chłopak umie mnie rozbawić XD

Bogdan4674

To prawda , zwykle coś fajnego się dzieje, oby teraz też tak było.

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

Będzie :D dzisiaj ma być Kamila, wreszcie coś się dzieje.

Bogdan4674

Norbert zamiast zawołać "Ola, to ja, Norbert !", to goni ją w milczeniu. I jeszcze w tej czapce XDD
Dziewucha myślała, że to jej stalker prześladowca.

Ciekawe, co wyrabiał w tej Portugalii :D

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Rewolucjonizował współczesną resocjalizację swym niezwykłym, naukowym umysłem, oczywiście ;)

Ale sądząc po opaleniźnie i tym, że jest jeszcze bardziej napakowany niż był, to nie tylko ;)

Awdar

hah Norbert "piękny umysł" :D

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

To jest mistrz mistrzów :)

Bogdan4674

Oczywiście, ekstraklasa :P

Bogdan4674

Wczorajsze pojawienie się Norberta po długiej przerwie, to było prawdziwe WEJŚCIE SMOKA.

Vanessa100

A ten obłęd w oczach , ta Ola to ma z tymi facetami:) Dobrze , że Rafał nudziasz.

wiatriwoda

Też zwróciłam uwagę na obłęd w oczach Norberta, gdy był na Sadybie. Jego wzrok to było coś niesamowitego :D:D

Rafał nudziarz, ale co z tego skoro bezpłodny.
Każdy facet Oli musi mieć jakiś feler ;P

Vanessa100

Haha jak nie narkoman to szef psychol. Biedna Ola . Ale może z Norbertem użyła choć tego na czym zależało tak Kamili :) Bo Rafał choć ''tylko bezpłodny'' wydaje się być wogóle jak na manekina chłodny również w łóżku:)

wiatriwoda

Rafał tak za Olka się uganiał i uganiał, taki był w niej zakochany, a teraz gdy wreszcie są razem, totalnie się ochłodził.

Vanessa100

Tamtych czasów uganinia aż ciężko pamiętać , bo w sumie to długo nie trwało , biedny Norbert akurat zapadł na zdrowiu.

Ciekawe co tam Norbert w Portugalii wyprawiał?

Vanessa100

Norberta z każdego zwyczajnego zdarzenia zrobi pschyodramę:)

wiatriwoda

Otóż to ;(
Powinien wygrać plebiscyt "Zwyczajni niezwyczajni".
Pozornie zwykły facet, który z banalnej sytuacji potrafi zrobić coś niezwykłego.

Vanessa100

Chyba to dzięki niemu samemu , bo jakoś scenarzyści z innymi mają kłopot. Jedynie Julia może z nim konkurować , ale niestety jej nie ma.

wiatriwoda

Gdyby Norbert związał się z Julią, byłaby to wybuchowa para.
Prawdziwy dynamit :D

Vanessa100

Najlepsza para ever by była:)

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

Ale jaka Kamila napalona była XDXD brałby w ciemno hehe

Bogdan4674

Ale w rozmowie z Bożenką nie wyglądała na zaspokojoną hah:)

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

Bo Norbert woli wariować niż tam po łóżkach skakać XD

Bogdan4674

Z Olą był bardziej pobudzony w kawiarni hah Biedna Kamila.

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Kamila taka napalona, o matko. :D

elmoo_filmweb

Kamila wyposzczona, a chyba Norbert nie za bardzo.
Może miał w Portugalii jakąś :D

wiatriwoda

"Norbert z każdego zwyczajnego zdarzenia zrobi psychodramę:)"
Norbert potrafi zrobić COŚ z niczego :D

Vanessa100

Może znów nas zaskoczy i wskoczy na stół i zaśpiewa fado:)

wiatriwoda

Nie mam nic przeciwko ;(

Norbert prowadzi weekendowe zajęcia zaoczne z resocjalizacji i zaprosił Rafał kuratora.
Mam nadzieję, że może dojdzie do jakiegoś spięcia między obydwoma panami :D

Vanessa100

A no właśnie szkoda , że nie w tygodniu bo nic nie zobaczymy. Pewnie w poniedziałkowym odcinku o tym będzie , bo na stare to piątkowy. Chyba , że wybierze się sama Ola , bo wspomniała , że albo ja albo Rafał.

Ale jakaś akcja mogłaby być, może jakieś ośmieszenie Rafała -chyba by biedaczek tego nie zniósł:)

wiatriwoda

Albo Norbert na zajęciach zwariował, sterroryzował studentów pistoletem na wodę i zabarykadował się ze studentami w sali.
A Rafał będzie negocjatorem i będzie próbował go uspokoić :D:D

Już po wszystkim uspokojony Norbert oraz Rafał wcisną studentom kit, że w ramach resocjalizacji chcieli zademonstrować im, jak negocjować i co w ogóle robić w sytuacji, gdy jesteś zakładnikiem.
Na końcu studenci stwierdzą, ze zajęcia były cool, niezwykle emocjonujące i że chcieliby więcej zajęć z Norbertem :P:P:P
A dziekan zaproponuje Norbertowi dalszy rozwój kariery naukowej i zrobienie doktoratu :D:D

Vanessa100

W klanie jest wszystko możliwe , Rafał i Norbert mogą teraz zostać najlepszymi przyjaciółmi , chodzić razem na piwo , mecze i wogóle , Ola będzie zła , że siedzi sama w domu , a Rafał będzie się żalił Norbertowi , że już z tą Olą nie wyrabia ona , chce seksu , a on nie ma siły bo jest taki zmęczony , ona by chciała pójść do kina , a on po wojażach z Norbertem woli wieczór na kanapie. Norbi doradzi mu rozstanie i wielką karierę na uniwersytecie , on mu przyzna rację i Ola będzie znowu do wzięcia:)

wiatriwoda

Albo Norbert powie "to ja zaspokoję seksualnie Olkę skoro ty nie możesz. Taka przyjacielska przysługa".
Rafał "Dzięki, stary" :D

Vanessa100

Hhah o to byłoby nawet ciekawe:)

A co na to Norbi ? Weeź się za Kamilę , bo ja już nie mogę , boję się , że nie wyrobię:)

wiatriwoda

hahaha, taka wymiana ;)
Czemu nie, przecież trzeba sobie pomagać :D

Vanessa100

W Klanie było wiele już tematów kontrowersyjnych , może czas na swingersów?