Już w najbliższym tygodniu do Klanu po kilkuletniej przerwie powraca Sylwia Wysocka, dawna kochanka Jerzego. Mam nadzieję, że będziemy świadkami bardzo ciekawego wątku.
Ja już teraz mogę powiedzieć, że nie podoba mi się to. Dlatego, że Ela i Jurek grają fajne małżeństwo i już na tyle długo nie było żadnych zdrad i rozstań między nimi, że powinno tak zostać. Poza tym niemalże wszystkie małżeństwa w serialu są już prawie rozwalone. Jak jeszcze Ela i Jurek będą mieć kryzys, to będzie już przesyt tego wszystkiego.
No właśnie, i po tym kryzysie Jerzy zmienił się, dojrzał. Od tego czasu Ela i Jurek tworzą naprawdę fajne, zgrane małżeństwo. Nawet nie uległ Małgorzacie, która wielokrotnie próbowała go uwieść. Dlatego moim zdaniem głupotą byłoby to teraz psuć.
Patrząc ostatni czasy na ten związek to ciężko mi sobie wyobrazić, że scenarzyści będą chcieli go rozwalać. Jerzy musiałby przejść naprawdę wielką metamorfozę, żeby zostawić Elę.
Bardzo dobry pomysł na powrót, lubię jak dawne postaci się pojawiają , ale mam nadzieję , że po coś i z jakimś planem. Oby to nie był kolejny pomysł na uwiedzenie Jurka , który się będzie opierał, ten schemat był już Małgorzatą , liczę albo na romans na całego - choć nie koniecznie bo małżeństwo Eli i Jurka jest zgrane, albo jakiś nowe powiązanie postaci Aliny z Jurkiem przez jakiś inny wątek lub wogóle z inną postacią , może Antka?
A tak wogóle, najbardziej bym optował , żeby Alina oświadczyła , że po wyjeździe do Katowic okazało się , że jest w ciąży i wróciła tu z kilkuletnim dzieckiem Jurka - taki scenariusz byłby dla mnie najlepszy.
Wszystko, byleby małżeństwo Eli i Jerzego się nie rozpadło. Tego byłoby już za wiele.
Pod względem ciekawości wątków, pasowaliby do siebie :D. A na randki umawialiby się w kawiarni tego jej obecnego gacha, zamiast przy koniaczku :D.
Tak właściwie to ona wcale nie odeszła. Przez cały czas była w laptopie Jaśka.
A nie na święta? Przecież miała pracować tam w Francji.
No wiadomo. Ja się cieszę z jej powrotu, na pewno ich wątek jest ciekawszy niż fochy Zyty i akcja z autografem od Zwolenia.
Najlepszy wątek dla Michała i Zyty to byłby rozwód. Chociaż wątek z opiekunką był ciekawy, nawet Zyta była w porządku wtedy, ale widać na krótko.
Nie to samo, ale za to bezpieczniej, niechcianą ciążą nie grozi ani żadnymi chorobami, no może poza pogorszeniem wzroku :P