Pierwsza niespodzianka to taka, że będziemy mieli okazję obejrzeć "Klan" przy wigilijnym stole! 24
grudnia o (uwaga!) - 17:25 będziemy mogli zobaczyć nasz ukochany serial w telewizorach. Na
dodatek odcinek będzie podwójny, tak jak kiedyś! Cudownie! To nie koniec niespodzianek. Nie
wszyscy pojawią się na wigilii na Sadybie. Oprócz Krystyny, nie zjawią się Monika i Feliks, gdyż
postanowią ten wieczór spędzić w trójkę z Wackiem. Wygląda na to, że Wac zostanie na stałe w
życiu Moniki i Feliksa :)
Więcej tu: http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-wigilia-w-klanie-monika-spelni-
marzenie-feliksa,nId,1075303
Zawirowania w Trójkącie!
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-wigilia-w-klanie-ola-dowie-sie- kto-jest-jej-przesladowca,nId,1076347
Czyli wychodzi, że to jednak Norbert molestował telefonicznie Olkę... Szkoda myślałem, że ten wątek będzie mniej przewidywalny.
Ten wątek jest mniej przewidywalny.
W rzeczywistości, tylko złoty łańcuszek był prezentem od Norberta.
SMS'y, oraz skorpion to pomysł tego kogoś, kogo Ola z Rafałem spotkali ostatnio w restauracji (podczas wyjścia, zadzwonił mu telefon, na który dzwoniła Ola).
Ten wątek podoba mi się :D Teraz szef może na przykład zaszantażować Olę: seks albo wylatuje z pracy. :)
Spelnilyby sie marzenia Olki o dziecku:P Chyba ze Norbert ma w planie jej uwiedzenie i wykorzystanie nie wykluczajac ciazy:P
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-wigilia-w-klanie-barbara-dostan ie-cios-prosto-w-serce,nId,1075746
Dalsze zawirowania z Beata i Barbara :)
Beata z Barbarą to obie są siebie warte. Najpierw jedna drugiej o mało nie zniszczyła kilka lat temu małżeństwa z Jackiem a teraz ta druga robi odwet :D
Jakby plastikowo-dmuchana Barbara nie zwodziła Rafalskiego miesiącami to teraz lekko dziwna Beata nie miałaby żadnych szans.
Ale że część kobiet sama nie wie czego chce to potem czasem zbierają tego owoce :D
O tak, Beata jest trochę dziwna. Ona się zachowuje nie jak ktoś po amnezji, tylko jak ktoś, kto nagle jest małą dziewczynką. Albo ktoś, kto przyjechał z innego kraju i nie zna dobrze języka. Takie mam wrażenie.
No proszę, jak się miło zrobiło :)
Ja raczej nie oglądam telewizji przy wigilijnym stole, to by była przesada :D
No ale nadrobię pierwszego dnia Świąt.
To ja jestem jakiś nienormalny, ale zamierzam obejrzeć "Klan" w wigilijne popołudnie :D
Jak Wigilia to tylko w Klanie. Moze wesele wyprawimy w Rosso?:P Ewentualnie jakby ktos umarl, zatrudnimy Feliksa , zeby wyglosil mowe :)
Dla mnie to przegięcie, że o takiej porze to puszczają. Oglądać podczas swojej Wigilii Wigilię Lubiczów to dziwne trochę :D
Nooo, ale będzie wyżerka, normalnie lepsza, niż przy wigilijnym stole. To zapowiada się furiozalna wigilia na Sadybie :D
Skoro już tworzymy taką zgraną ekipę klanofobów, to życzę wszystkim na forum wesołych, zdrowych, ciepłych świąt Bożego Narodzenia :)
"Klanomaniaków", klanofob to chyba coś dokładnie przeciwnego ;)
Forsy jak u Rutki,
Szczęścia jak u Feliego,
I niech dobre skutki,
Przyjdą - roku dosiego!
Szkoda Norberta, bo swoim zachowaniem chyba się przyznał, że jest stalkerem, a na pewno se tak pomyślą. Odcinek pozytywny, nudne momenty z Maćkiem i Martyną, a najlepsza scena z Pedrem i tortillą hehe
Fakt że szkoda go było ale jak woli rudą zamiast Kamili to trudno.
Maciek też świetny, wbija do swojej laski na wigilię z wieńcem pogrzebowym :D
Jurek bawiący się w Griswolda masakra, mógł jeszcze krzyknąć: "Alleluja... Niech to szlag !" :D
Czy tylko mnie irytuje nieco zbyt nabożny (nawet jak na księdza :) ton brata Bożenki? Przynajmniej idealnie pasuje do siostry :)
Gdyby Bożenka wyspowiadała mu się ze straty wianka, zapewne dostałaby dziesięć tysięcy zdrowasiek i pieszą pielgrzymkę na kolanach do Lichenia pokuty.
Rzeczywiście denerwujące te jego namolne wypowiedzi religijne... za to wzruszenie biologicznej matki Bożenki wyszło wiarygodnie.
A juz mialam taka cicha nadzieje, ze pod koniec swiatecznej kolacji na Sadybie z krzakow wyskoczy Szalony Norbert i przyniesie Jakis bombowy prezent dla Rudej i jej familii :)
Najlepszy tekst "CZY OJCIEC JEST MOIM BRATEM?" :D Poza tym, jakie te dzieci (Boża i Kostek) pogodzone z tym, że matka oddała je do adopcji. Piękna sielanka. Znów zero pretensji i fochów. Cudowne wybaczanie.
Wybacz, że na takim przykładzie i że z wikipedii, ale: http://pl.wiktionary.org/wiki/pedofil
czy ktos wie kiedy beda emitowane na tvp1 nastepne odcinki Klanu? nie moge znalezc w programie. chodzi mi o odcinki powigilijne poczawszy od 2522
Maciej wczoraj wykonał wspaniała melodie przed budynkiem.Perfekcyjne wykonanie,nie pomylił ani jednej nutki.Czapki z głów!!!Naprawde widze że ten aktor potrafi grac i jest niesamowicie uzdolniony muzycznie .Tak trzymaj Maciej.
Ten wątek z bratem-księdzem Bożenki naprawdę mnie zaskoczył.
Jeszcze pod jego wpływem, Bożenka zostanie zakonnicą :D