PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35700
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Pierwsza niespodzianka to taka, że będziemy mieli okazję obejrzeć "Klan" przy wigilijnym stole! 24
grudnia o (uwaga!) - 17:25 będziemy mogli zobaczyć nasz ukochany serial w telewizorach. Na
dodatek odcinek będzie podwójny, tak jak kiedyś! Cudownie! To nie koniec niespodzianek. Nie
wszyscy pojawią się na wigilii na Sadybie. Oprócz Krystyny, nie zjawią się Monika i Feliks, gdyż
postanowią ten wieczór spędzić w trójkę z Wackiem. Wygląda na to, że Wac zostanie na stałe w
życiu Moniki i Feliksa :)
Więcej tu: http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-wigilia-w-klanie-monika-spelni-
marzenie-feliksa,nId,1075303

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Zawirowania w Trójkącie!

http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-wigilia-w-klanie-ola-dowie-sie- kto-jest-jej-przesladowca,nId,1076347

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Czyli wychodzi, że to jednak Norbert molestował telefonicznie Olkę... Szkoda myślałem, że ten wątek będzie mniej przewidywalny.

ocenił(a) serial na 10
lach

Ciekawe jak to sie skonczy i czy Norbert bedzie dalej to robil :)

ocenił(a) serial na 3
lach

Od początku wiedziałem że to Norbert stoi za smsami :)

ocenił(a) serial na 10
lach

Ten wątek jest mniej przewidywalny.
W rzeczywistości, tylko złoty łańcuszek był prezentem od Norberta.
SMS'y, oraz skorpion to pomysł tego kogoś, kogo Ola z Rafałem spotkali ostatnio w restauracji (podczas wyjścia, zadzwonił mu telefon, na który dzwoniła Ola).

ocenił(a) serial na 3
hehe123

"Ten ktoś" to szef Oli.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Ten wątek podoba mi się :D Teraz szef może na przykład zaszantażować Olę: seks albo wylatuje z pracy. :)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Spelnilyby sie marzenia Olki o dziecku:P Chyba ze Norbert ma w planie jej uwiedzenie i wykorzystanie nie wykluczajac ciazy:P

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Ale niech pokażą jak ją będzie molestował, osaczał przy ścianie, czy coś :D

ocenił(a) serial na 10
hehe123

Teraz to wiem:P ale jak to pisałem, wszystko wskazywało na Norbiego.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-wigilia-w-klanie-barbara-dostan ie-cios-prosto-w-serce,nId,1075746

Dalsze zawirowania z Beata i Barbara :)

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Beata z Barbarą to obie są siebie warte. Najpierw jedna drugiej o mało nie zniszczyła kilka lat temu małżeństwa z Jackiem a teraz ta druga robi odwet :D

ocenił(a) serial na 4
lach

Jakby plastikowo-dmuchana Barbara nie zwodziła Rafalskiego miesiącami to teraz lekko dziwna Beata nie miałaby żadnych szans.
Ale że część kobiet sama nie wie czego chce to potem czasem zbierają tego owoce :D

ocenił(a) serial na 10
andre_

O tak, Beata jest trochę dziwna. Ona się zachowuje nie jak ktoś po amnezji, tylko jak ktoś, kto nagle jest małą dziewczynką. Albo ktoś, kto przyjechał z innego kraju i nie zna dobrze języka. Takie mam wrażenie.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

No proszę, jak się miło zrobiło :)

Ja raczej nie oglądam telewizji przy wigilijnym stole, to by była przesada :D
No ale nadrobię pierwszego dnia Świąt.

ocenił(a) serial na 6
LiLuLa

To ja jestem jakiś nienormalny, ale zamierzam obejrzeć "Klan" w wigilijne popołudnie :D

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

NIe tylko ty. Ja rowniez spedze Wigilie na Sadybie :D

ocenił(a) serial na 10
ZycieNoBellOn

Jak Wigilia to tylko w Klanie. Moze wesele wyprawimy w Rosso?:P Ewentualnie jakby ktos umarl, zatrudnimy Feliksa , zeby wyglosil mowe :)

ocenił(a) serial na 6
Sisi_188

Wesele w Rosso a na obiad weselny Perliczki od Bolka :)

ocenił(a) serial na 10
ZycieNoBellOn

Aaa ! Zapomnialam o Wedding Planerce MAŁGORZACIE xD

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Dla mnie to przegięcie, że o takiej porze to puszczają. Oglądać podczas swojej Wigilii Wigilię Lubiczów to dziwne trochę :D

elmoo_filmweb

Nooo, ale będzie wyżerka, normalnie lepsza, niż przy wigilijnym stole. To zapowiada się furiozalna wigilia na Sadybie :D

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Ale bez Ryśka :<

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

bez Krysi...

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Skoro już tworzymy taką zgraną ekipę klanofobów, to życzę wszystkim na forum wesołych, zdrowych, ciepłych świąt Bożego Narodzenia :)

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

"Klanomaniaków", klanofob to chyba coś dokładnie przeciwnego ;)

Forsy jak u Rutki,
Szczęścia jak u Feliego,
I niech dobre skutki,
Przyjdą - roku dosiego!

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Tak, dobrze mnie poprawiłeś ;)

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Szkoda Norberta, bo swoim zachowaniem chyba się przyznał, że jest stalkerem, a na pewno se tak pomyślą. Odcinek pozytywny, nudne momenty z Maćkiem i Martyną, a najlepsza scena z Pedrem i tortillą hehe

Bogdan4674

Fakt że szkoda go było ale jak woli rudą zamiast Kamili to trudno.

Maciek też świetny, wbija do swojej laski na wigilię z wieńcem pogrzebowym :D

Jurek bawiący się w Griswolda masakra, mógł jeszcze krzyknąć: "Alleluja... Niech to szlag !" :D

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

Czy tylko mnie irytuje nieco zbyt nabożny (nawet jak na księdza :) ton brata Bożenki? Przynajmniej idealnie pasuje do siostry :)

ocenił(a) serial na 3
makagigi

Gdyby Bożenka wyspowiadała mu się ze straty wianka, zapewne dostałaby dziesięć tysięcy zdrowasiek i pieszą pielgrzymkę na kolanach do Lichenia pokuty.

ocenił(a) serial na 2
Awdar

i włosienicę :)

ocenił(a) serial na 6
makagigi

Rzeczywiście denerwujące te jego namolne wypowiedzi religijne... za to wzruszenie biologicznej matki Bożenki wyszło wiarygodnie.

użytkownik usunięty
elmoo_filmweb

A juz mialam taka cicha nadzieje, ze pod koniec swiatecznej kolacji na Sadybie z krzakow wyskoczy Szalony Norbert i przyniesie Jakis bombowy prezent dla Rudej i jej familii :)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Najlepszy tekst "CZY OJCIEC JEST MOIM BRATEM?" :D Poza tym, jakie te dzieci (Boża i Kostek) pogodzone z tym, że matka oddała je do adopcji. Piękna sielanka. Znów zero pretensji i fochów. Cudowne wybaczanie.

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

Też pomyślałam o Griswoldach, ale nie dorównali im :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Klanofilów :)

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Jak tak to "Klanofili". ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Wybacz, że na takim przykładzie i że z wikipedii, ale: http://pl.wiktionary.org/wiki/pedofil

elmoo_filmweb

czy ktos wie kiedy beda emitowane na tvp1 nastepne odcinki Klanu? nie moge znalezc w programie. chodzi mi o odcinki powigilijne poczawszy od 2522

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Dopiero 7 I ;/

Awdar

Maciej wczoraj wykonał wspaniała melodie przed budynkiem.Perfekcyjne wykonanie,nie pomylił ani jednej nutki.Czapki z głów!!!Naprawde widze że ten aktor potrafi grac i jest niesamowicie uzdolniony muzycznie .Tak trzymaj Maciej.

gnoj2014

moze to nie on ? :)

ocenił(a) serial na 4
gnoj2014

Włączyli mu program i tyle.

Awdar

o masz dopiero??? w zeszlym roku tez tak bylo?? ja nie wytrzymam!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Zaczęło się robić ciekawie, to przerwali :/

wujciowariatuncio

Właśnie nigdy tak nie było, zawsze mielimy Sylwestera z Klanem !

Jordan66

Ten wątek z bratem-księdzem Bożenki naprawdę mnie zaskoczył.
Jeszcze pod jego wpływem, Bożenka zostanie zakonnicą :D

Vanessa100

ten watek dopiero wyjasnia jej sluby czystosci!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem