Pierwsza niespodzianka to taka, że będziemy mieli okazję obejrzeć "Klan" przy wigilijnym stole! 24
grudnia o (uwaga!) - 17:25 będziemy mogli zobaczyć nasz ukochany serial w telewizorach. Na
dodatek odcinek będzie podwójny, tak jak kiedyś! Cudownie! To nie koniec niespodzianek. Nie
wszyscy pojawią się na wigilii na Sadybie. Oprócz Krystyny, nie zjawią się Monika i Feliks, gdyż
postanowią ten wieczór spędzić w trójkę z Wackiem. Wygląda na to, że Wac zostanie na stałe w
życiu Moniki i Feliksa :)
Więcej tu: http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-wigilia-w-klanie-monika-spelni-
marzenie-feliksa,nId,1075303
Krzysiu, nie sądzisz, że jeśli ktoś pojawia się na forum raz na pół roku, tylko po to, by obrazić kogoś z forumowiczów i w dodatku nie jest w stanie zrobić tego bez błędu ortograficznego, to znaczy, że zwyczajnie jest upośledzony? Serio pytam.
Nie sądzę, aby niespecjalna pomyłka błędu pisowni łącznej, była na tyle "poważna", aby określić kogoś tak obelżywie. Natomiast upośledzonym można nazwać kogoś, kto nie odróżnia błędu pisowni łącznej od błędu ortograficznego. Pasjonowanie i emocjonowanie się telenowelą, która przekroczyła wszelkie granice absurdu, ma wpływ ogłupiający na społeczeństwo oraz udawanie przy tym kogoś inteligentnego, jest objawem hipokryzmu oraz zakłamania, nadającym się właśnie do specjalnego leczenia. Przeglądanie stron ze spojlerami ekscytującej telenoweli Klan, i wklejanie ich na forum w temacie, pod tytułem mającym przyciągnąć rzesze lemingów* ,takich samych jakim jest autor, jest objawem niewłaściwego rozwinięcia wewnętrznego (niedorozwoju). Serio odpowiadam.
Dla nie uświadomionych:
*Gender: Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia; uważa się przy tym za mądrego. Głupek. Jednym z podstawowych źródeł zdobywania wiedzy leminga jest portal Onet.pl
*Leming miało być zamiast gender. Czym jest ideologia gender zdecydowanie wie mój przedmówca...
Błąd pisowni łącznej to szczególny rodzaj błędu ortograficznego. To tak jak by ktoś nazwał jamnika psem, ty odpowiedziałbyś "ty głupku, to nie pies, to jamnik".
Niedorozwój bynajmniej nie musi tyczyć cech wewnętrznych, niedorozwój zewnętrzny też istnieje.
Mieszanie w tę dyskusję ideologi świadczy o idiotyzmie piszącego.
Niestety z błędem ortograficznym masz rację, jednak nie jest on właśnie, na tyle szczególny, aby nazywać kogoś upośledzonym. Co do reszty, to nie widzę nic odnoszącego się do treści mojego postu.
Jajko też może być na miękko, twardo bądź sadzone...
Wpis o ideologii, miał miejsce, przy poprawianiu mojego słownego błędu znaczeniowego, który nie był związany z treścią dyskusji, a stanowił jej daleko poboczny tor.
Idiotyzmem jest brak merytoryki w dyskusji.
Gdy stwierdzałem upośledzenie, nie chodziło o błąd ortograficzny. Tylko o to, że wchodzisz na forum serialu, widzisz dyskusje o tym serialu i się temu dziwisz. I o to, że wchodzisz w miejsce, o którym wiesz, że wszyscy mają cię tam za kretyna i piszesz to co piszesz. I, że podbudowywujesz się ideologicznie, jesteś jednym z "mam prawicowe poglądy, więc jestem niezwykle mądry/oglądam TVN24 więc jestem niezwykle mądry/głosuję na PO więc jestem niezwykle mądry/cokolwiek w tym stylu". Mało?
Jajko może być na miękko itd, toteż nikt myślący nie napisze "jajko do jedzenia czyli na miękko", tak samo jak "jest objawem niewłaściwego rozwinięcia wewnętrznego (niedorozwoju)".
Krzysiu, spieprzaj stąd, udowadniaj swoje skretynienie gdzie indziej, możesz?
Ty za to jesteś zajebiście mądry z tym swoim całym światopoglądem. Tylko lemingi pasjonują się Klanem i koniec tematu. To nie jest tylko moje zdanie, ale osób myślących normalnie i tępiących lewacką hołotę. Za kretynów to ja mam was. Tak jak ty się dziwisz czemu ktoś na ulicy napluł ci w twarz i wyżywasz się w internecie, tak ja się dziwie czemu ktoś jest lemingiem i chętnie napluje mu w twarz na ulicy.