PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35704
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

...czyli jak ciocia Madzia stała się ciocią Basią. Co to być, robienie z widza idioty?

ocenił(a) serial na 2
Doktor_Wong

jaka ciocia ? Ławecka czy jakaś inna mistrzyni?:P

Wyskrobana

No tak chodziło mi o Ławecką, która zawsze określana była jako "ciocia Madzia", a niedawno w odcinku została nazwana "ciocią Basią". Z resztą w ostatnim okresie wyłapałem już kilka żenujących wpadek. A co do zagorzałego obrońcy jakim jest cOOba, powiem tak, nie śledzę wszystkich odcinków tego serialu, tak sobie popatrzę dla odmóżdżenia, ale nie lubię jak z widza (czyli między innymi ze mnie) robi się durnia.

Doktor_Wong

Jak ci nie pasuje to nie oglądaj, a nie pier... jak stara dewota !

ocenił(a) serial na 1
cOOba

Moherowy obrońca Klanu sie znalazł.

ocenił(a) serial na 2
pionas666

Odwal się od Moherów!

ocenił(a) serial na 2
Doktor_Wong

Też oglądam "Klan" sporadycznie, nie udało mi się akurat zobaczyć przemiany cioci Madzi w ciocię Basię, ale w którymś z ostatnich odcinków Ola Lubicz wspominała o tym, że pisze licencjat - po 5 latach studiowania. Może scenarzyści robią to celowo?

angeoudemon

Jeszcze niedawno Ela pomyliła się w obliczeniach jak pomagała bliźniakom w lekcjach, nie pamiętam już szczegółów ale z 44 zrobiło jej się 46. Ale jak dla mnie i tak nic nie przebije detektywa wynajętego przez Ławecką i kilka razy przez niego powtarzanej sceny.

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

Dziś Paweł mówił Marczyńskiemu o Deptułach i Surmaczowej jako o ich wspólnych znajomych, o członkach jednej paczki, a przecież Marczyński tamtych w ogóle nie zna - czy się mylę?

Awdar

Chyba jednak ich zna, może co najwyżej nie znać Marioli.