PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35700
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

http://aleseriale.pl/gid,14659,img,395448,fototemat.html?_ticrsn=3&ticaid=613214

:)

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

ło matko, ile tandety...a przy zdjęciu numer 2 chyba na chwilę oślepłam. Nie krzywdźcie mnie więcej.

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Co jak co, ale ona ma urode i styl jak dla konesera :P Gdzies było napisane , że te pisemka erotyczne z nia miały najmniejsza sprzedaz w historii xD

Sisi_188

to juz przegiecie, zmowa czy jak?? Czesia to naturalna dziewczyna z klasa

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

To bylo o Czesi jaka kiedys byla :) Teraz to kochajaca zona i matka i szacun za to! :)

Sisi_188

zarty sobie robie. dla mnie byla jest i bedzie bezgusciem;)

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

ok :) dlatego szacun ze siedzi w domku i nie pokazuje sie publicznie :) na pewno by ją obśmiali, że nie ma "figury" sprzed ciąży :)

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Chociaż teraz tak mało się dzieje tutaj, że każdy powód do śmiechu jest dobry :)

LiLuLa

jak mozna tak oceniac Czesie. ona ma swoj styl, jest swietna aktorka i kamera ja lubi. nieladne sa takie komentarze!

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

:) :) :) Czesia nie jest aktorką, tylko właścicielką przedszkola :D Ale Awdar kiedyś napisał, że jeżeli myli się aktora z postacią, którą gra, to znaczy, że ów aktor naprawdę jest dobry w swym fachu, więc chyba powinnam przyznać Ci rację i przeprosić za przykre słowa pod adresem niezwykłej kobiety. To się więcej nie powtórzy!

ocenił(a) serial na 6
Sisi_188

Bez przesady, Czesia nie była zła. Swego czasu była taką słodką dziewczyną z niewinną twarzą.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

A Daro- macho :P