Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Szkoda, że przegrał z ciapkowatym kuratorem, chciałbym, aby Rafał też okazał się jakimś psycholem.

wujciowariatuncio

Dziecko Norbiego może odziedziczyć po nim schizofrenię

Vanessa100

oj tam od razu odziedziczy. poza tym sa na to leki. a z rafalem dziecka nie bedzie

wujciowariatuncio

A jeśli odziedziczy to może mieć ten sam rodzaj schizofrenii co tatuś Norbert - charakteryzującą się częstymi epizodami.
Olka będzie miała ciekawe życie z takim dzieckiem, będzie jej dostarczało sporo rozrywek :D
Chyba, że to będzie jakaś łagodna odmiana tej choroby.
Lub też wcale jej nie odziedziczy

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Nie tylko Olce będzie dostarczać rozrywki, ale także i nam :D

Vanessa100

to trudno, niech dziedziczy. dziekuje norbiemu klan jest ciekawszy bo ten nudny rafal to zaraz zacznie olce serwowac koniaczek albo nawet czaj :)

wujciowariatuncio

A skąd taka pewność, że z Rafałem dziecka nie będzie?
Grażynka i Rysiek tez nie mogli, a potem nagle cud.
W Klanie wszystko możliwe :D:D

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Dokładnie. Jeszcze się okaże, że Rafała ma jakieś nie ślubne dziecko, które mieszka w Warszawie xD

ocenił(a) serial na 10
eva502

A mnie cały czas intryguje, skąd Rafał wie, że nie może mieć dzieci. Oczywiście Olka nie zadała mu pytania tego pytania, bo co? Raczej ludzie ot tak sobie badań nie robią, żeby sprawdzić, czy są płodni, czy nie. Czuję, że Rafał ma tu jakaś mroczną przeszłość.

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Może nie chciał mieć z nią wpadki i na zaś zrobił sobie zabieg xD

ocenił(a) serial na 2
elfijka

Albo może miał świnkę, tak jak, swego czasu, Jacek z M jak Miłość...

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Oż, fakt. Brutalnie sprowadziłaś mnie na ziemię! ;)

ocenił(a) serial na 2
elfijka

Przepraszam :( osobiście też bym wolała mroczną przeszłość... albo może już był w dłuższym związku, chciał mieć dzieci, nie udawało się, no to w końcu zrobił badania i stąd wie

ocenił(a) serial na 10
makagigi

No właśnie! Takie mam przypuszczenia, że już jakąś kobitę miał, która lada chwila o sobie przypomni o nim czy coś :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

W sumie, możesz mieć racje. I jeszcze się okaże, że jednak miał z nią dziecko :P

eva502

"Dokładnie. Jeszcze się okaże, że Rafała ma jakieś nie ślubne dziecko, które mieszka w Warszawie xD"
Pewnie, że w Warszawie, bo gdzieżby indziej? :D
W Klanie wszystko toczy się w Warszawie, która jest bardzo małym miastem, wszyscy się tu znają i spotykają przypadkiem :P

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

Może nawet mieszka na Sadybie....

makagigi

haha ;)

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

Jakby nie te badania genetyczne, to jeszcze by się mogło okazać, ze tym dzieckiem Rafała jest Pedro... wszystko zostałoby w rodzinie

makagigi

Może okaże się, że w tych badaniach się pomylili i zamienili wyniki Rafała z wynikami innego faceta :D

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

Albo Rafał prowadził podwójne życie i szalał na hacjendzie w Meksyku :)

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Oszczędność czasu i paliwa, wszędzie blisko :D