Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/agnieszka-kaczorowska-wszystko- jest-mozliwe,2026341,3604#iwa_item=2&iwa_img=1&iwa_hash=29850&iwa_block=entertai nment

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Ilu znamy polskich aktorów-amatorów, którzy pozostali amatorami w tej dziedzinie i osiągają sukcesy? Herbuś się załapała do kilku ról, Kasia Cichopek miała jakieś epizody, no i była przez chwilę lubiana w Polsacie, celebrytuje też Kazadi czy Szwed, ale czy to można nazwać sukcesami? Serio pytam, bo zastanawiam się, na jakiej podstawie nasza "Bożenka" ma w sobie tyle...hmm...pychy?

ocenił(a) serial na 2
LiLuLa

na takiej że to Bożena i myśli że jest seksbombą pokroju Megan Fox, czy nie wiem Olivii Wilde XD

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

O zgrozo XD

LiLuLa

Co do Kasi Cichopek , nie wiem , ale zawsze budziła moją sympatię , pewnie za stare dobre czasy z początków MjM i zrobiła karierę medialną , ale nie aktorską i osiągnęła sukces medialny , ale nie aktorski. Ale Kaczorowskiej do niej bardzo daleko , a po za tym Cichopek choc w jednym serialu , ale gra całkiem dobrze , nawet jak trochę siebie , to ją lubię. Jest bardzo wiele dużo bardziej drętwych drwien -Paweł z Klanu choć aktor niby .

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Stockinger to druga bajka, tutaj inny rodzaj wstydu, bo to człowiek z dyplomem.

Ja właśnie mówię o tej różnicy - amator to amator, albo zadba o wykształcenie, albo niech robi, co ma robić, ale zachowa względną skromność. Cichopek gra jak gra, bracia Mroczkowie podobnie, w końcu też zaczynali jako dzieciaki i trudno mieć o to pretensje, ale nie przypominam sobie, żeby przez któreś z nich przemawiała taka pycha i zarozumiałość. Można się spełniać na różnych polach (jak to zrobiła K. Cichopek), ale bez pokory i samokrytyki to najwyżej na ściankach się bryluje póki media łaskawe i zainteresowane. A potem co? Płacz i zgrzytanie zębów. Te hasła o Oskarach są po prostu przykre - niby taka miała być metafora, ale właśnie odwołania, które stosuje Kaczorowska doskonale demaskują, jaka jest zarozumiała.

LiLuLa

Zdecydowanie jest różnica , tak na prawdę we wszystkim i na niekorzyść Kaczorowskiej .

LiLuLa

mi to nawet ta amatorszszyzna nie przeszkadza bo seriale sa tak robione, ze nie ma w nich czego grac
bo po co komu warszat do zagrania sceny:
"czesc kochanie, wrocilem"
"o nareszcie, martwilam sie"

amatorow jest masa. mnie osobiscie najbardziej wkurzaja dzieci aktorow, ktore same zostaja "aktorami" na zasadzie, ze stary/stara wepchnie do biznesu po znajomosci. mam jeszcze taka obserwacje, ze czesto stawia sie na tzw ladne twarze, a przeciez w zyciu ludzie sa rozni. poza tym ladna twarz i sylwetka nie sa gwarantem talentu aktorskiego

wiatriwoda

Jak wynika z tego wywiadu możemy Kaczorowską zobaczyć w TzG jako tancerkę, chętnie bym ją zobaczył w tej roli , a dla Klanu to mogłaby być jakaś promocja. Wywiad całkiem normalny , choć oczywiście z tym Oscarem kiedyś to przejechała się za daleko i teraz musi się tłumaczyć. Jednak z całej jej aktywności , bywania na różnych imprezach , chwalenia się fotkami zachęcająca przyszłość aktorska na razie nie widnieje , dodając to , ze beznadziejnie sztucznie i cukierkowo gra Bożenkę , a tak na prawdę siebie pewnie.

wiatriwoda

Ten sam wywiad jest w gazecie TV14 na stronie 4. Miałam o tym wywiadzie tutaj napisać, ale mnie ubiegłeś ;)

Najlepsze jest:
"Agnieszka Kaczorowska: - Moja mama nagrywa prawie wszystkie odcinki, w których występuję".

No tak, jest się czym chwalić, jej córka gra w takim ambitnym serialu :D

Vanessa100

Szkoda nagrywarki :) Wszystko jest w internecie.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Ale jak ją nagrywa prawie od pierwszych odcinków Klanu, to te odcinki są na wagę złota :) Bo niestety nie wszystkie odcinki egzystują w sieci :(

Sisi_188

Tak tak , ale teraz po co?

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Bo ja nie pamiętam tych pierwszych odcinków, a chciałabym jej sobie przypomieć. Chyba , że ona nagrywała same sceny z nią a nie całe odcinki :)

Sisi_188

A kto tam ich wie. Kaczorowska jest taka specyficzna więc może po matce.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

No ba:) Cóż za persony :)

Sisi_188

Persony , ale światowo się zrobiło prawie persona non grata.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Jak zwykle masz rację :)

Sisi_188

Dobrze , że ta Kaczorwska tak w świat trochę pogada , to i my mamy o czym , a posłodzić sobie możemy:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

My to zawsze znajdziemy powód i do pogadania jak i posłodzenia :)

Sisi_188

Dobrze , że nie ma jakiegoś moda , bo by nam się dostało z czasem.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Oj tak, dostalibyśmy ban i na rozmowy i na słodzenie :P chyba, że skierują nas na fb itp :)

Sisi_188

Wysłałbym wiadomość prw, ale nie mogę:)żeby tu nie zaśmiecać

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Wiadomość na prw o Kaczorowskiej? Mhmm :)

Sisi_188

Do niej nie:) Do ciebie:)

wiatriwoda

to ile ona ma lat? ja myslalam ze jakos ze dwadziescia, tymczasem!

"Była uroczą siedmiolatką, kiedy zaczęła grać w "Klanie". Dziś jest dorosłą kobietą z bardzo ambitnymi planami na przyszłość.

"Klan" udokumentował 17 lat pani życia. Z jakimi uczuciami ogląda pani pierwsze odcinki?"

wiec 7+17=24
Klan na chyba 17lat, ale ona nie byla w nim od poczatku. wiec chyba sie pomylili w tym wywiadzie

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Kaczorowska ma 22 lata, zadaje się. "Autorzy" zapomnieli prawdopodobnie, że na początku Bożenkę grała inna dziewczynka, a pytanie pewnie zadali Kaczorowskiej nieco inaczej, niż to zapisano w artykule, bo ona chyba by ich poprawiła.

LiLuLa

poza tym postac Bozenki nie pojawila sie w pierwszym odcinku

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

https://www.youtube.com/watch?v=AaFfdZFlFLc
Widzieliście to? Bardzo tu podoba mi się Agnieszka. Pokazała, że ma dystans do siebie i z uśmiechem na twarzy oglądałem ten filmik. :)