Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

w Kalanie się ku...wa okazuje, że w Warszawie jest jeden sąd i 2 kuratorów w całym
mieście, jak ku...wa Walker i Trivette w Texasie. Dziś Ola zawitała do swojej siostrzyczki z
nowym buhajem.

2. żałosna rozmówka podczas świąt przy stole u zaje...nego doktorostwa (nowy gaszek,
agusia, koniczek, dziekanka, surmaczowa i jej nunizmat)

3. zastanawia mnie to, że wokół tych dwóch sów lubiczowych kręcą się zawsze przystojne
fagasy, toż to ku...wa zwyczajne mary....najnowsze przykłady to doktoerek i kuratorek.
Scenarzyści litości !!!...............

aha, po 4. wygrana na loterii, no pomsta do nieba !

arachnoidea1

Kurcze, mnie ten milion też rozwalil na lopatki, a co do Lubiczównych to faktycznie sami przystojni faceci startują, a one takie mniej więcej ladne. Scenariusz kompletnie oderwany od rzeczywistości. Żalosne to wszystko.

ocenił(a) serial na 2
arachnoidea1

zapomniałem dodać, że Norbercik dostał od ręki robotę w sądzie koło Oleńki, a nowy Oleńki buhaj to synelek światowej sławy psychiatry.

arachnoidea1

hah z milionem to pojechali takie cuda Rysio z nieba pieniadze sle:-) hmm a Olusia to jak dostala prace? dzieki wujowi, Agnieszka dzieki ojcu a wczesniej Robercik w klinice dzieki ojcu Oli. Tam sami doktorzy prawnicy itd. hah a Surmaczowa "takie ciacho" ej jakie z niego ciacho, piszecie ze sami przystojni??? niby ktory z bylych byl przystojny hahaha

sonnenEW

No np. Miron, Marek.

Contessa

OMB no spoko zalezy kto jaki ma gust jak dla mnie zaden tam nie jest przystojny ani jej ani Olki.

ocenił(a) serial na 2
sonnenEW

milion wygrali??/ ja pierdziele ... ja myslalam ze kilka tysiecy ( zeby tak realnie bylo )

ocenił(a) serial na 4
arachnoidea1

No właśnie - kurator, syn światowej sławy psychiatry, a podobno wychowywał się z marginesem w najgorszej dzielnicy Warszawy. Interesujące :D

ocenił(a) serial na 10
arachnoidea1

ja nie gustuje w chlopach, ale doktorek na pewno nie jest przystojny. Jak dla mnie, to ma twarz 12 letniego chlopczyka.

dziubasek00

racja :-) on i ciacho haha usmialam sie

ocenił(a) serial na 4
arachnoidea1

Jak dla mnie obie Lubiczówny to nie są żadne "mary". Całkiem przyjemne z wyglądu kobiety.

ocenił(a) serial na 2
andre_

jak facet ma z 70 lat, to i może tak.

ocenił(a) serial na 4
arachnoidea1

Mam sporo mniej. I jakoś mnie ich wygląd nie razi :)