Czy coś wiadomo kiedy wróci Bogna z Leszkiem ? Albo kiedy będzie Czesia i Darek ? Chciałabym też zobaczyć Lutkę bo to fajna postać.
To już chyba czwarty, a na pewno trzeci,dokładnie taki sam temat, który zakładasz. Przecież możesz dodawać posty do poprzedniego, wtedy wyświetli się na głównej i jeśli ktoś będzie wiedział, to odpowie.
Ten sezon Klanu kończy się 29 maja, zostało więc tylko osiem odcinków. Według streszczeń w tym sezonie Leszka i Bogny już nie będzie (ewentualnie epizodycznie), rozwiązane zostaną obecne wątki i chyba nic nowego się nie wydarzy. Czesia i Darek również już się nie pojawią. Może we wrześniu.
napisałam parę razy bo nic mi nie piszecie na ten temat, więc się mnie nie czepiaj, jakbym dostała wcześniej odpowiedź nie musiałabym tego robić. Mam nadzieję że we wrześniu Bogna, Leszek,Lutka , Czesia, Darek, i dorzucam Renatę wrócą bo tam jest ich miejsce, i mam nadzieję że wróci Arkadiusz bo fajny był i miał świetny kontakt z Maćkiem.
Nie czepiam się, jedynie przypominam. Użytkownicy forum nie są zazwyczaj złośliwi, jeżeli znają odpowiedź, odpisują na zadane pytanie, a jeżeli nie znają, to nie odpiszą, choćbyś założyła sto takich samych tematów. Wystarczy dodać post do starego tematu i wtedy on wyświetla się ponownie na głównej, na samej górze, tak jak nowy wątek, nie trzeba tworzyć kolejnego, bo i po co?
btw - Szczerze mówiąc, to też się dziwię, że Czesia z Darkiem przepadli i słowa o nich nie było od wielu miesięcy.
Darek pojawił się chyba jeszcze jakoś w styczniu, albo lutym i rozmawiał z Renatą o jej nowej sympatii. Jak dla mnie to dobrze, że ich nie ma. Nie wnosili nic ciekawego i już dawno wypalili się. Natomiast jestem zły, że Leszek i Bogna przepadli. Przecież wątek z Marczyńskim i pieniędzmi był jednym z lepszych w tym sezonie, Marczyński upozorował własną śmierć i koniec. Miejmy nadzieję, że w przyszłym sezonie wrócą do tego wątku.
Ja też nie tęsknię za wiedźmowatą Czesią i playboyem Dariuszem, tylko się dziwię :) Darek faktycznie się pojawił, ale to był epizod. Zastanawia mnie, że w zeszłym roku zaczęli ten wątek z biznesem i tak się rozeszło, jakby scenarzyści drastycznie zmienili plany. Jedyne co by mogło być ciekawe u tej pary, to rozstanie, innej opcji nie widzę.
Dlaczego Bogna i Leszek przepadli też nie rozumiem, i tutaj ponownie odnoszę wrażenie, że scenarzystom nagle się odwidziało - rozkręcono z nimi wątek kasy Marczyńskiego, wątek zazdrosnego Grzegorza, wątek studentki (która była przecież nie tylko do pomocy, ale wyglądało, że coś między nią i Leszkiem się zadzieje) i nagle wszystko ucięto, niby logicznie, ale jakoś na siłę. Trochę nie czaję.
Wszystkie i wiele innych wątków zostało urwane w połowie. Wszyscy myśleli , że będzie tak , a oni nas zaskakują i nie ma wogóle nic:)dalszego ciągu:) Ja myślę , że część wątków rozbiła Krysia , bo musieli zmienić odcinki i to spowodowało trochę zamieszania, ale dlaczego zniknęli Bogna i Leszek to nie rozumiem. A Marczyński rzeczywiście powinien wrócić , myślałem , że jako kochanek Renaty i byłoby wszystko OK. Nawet docenta Sarny już nie ma :) Może za dużo się nagadał.