PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35702
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

czy to prawda co powiedział Michał o Dominice że to oszustka ? jeśli to prawda to ciekawe kiedy to się wyda.

ocenił(a) serial na 1
kinomanka_13

Szanowna Koleżanko,

otóż.. Kogo to obchodzi? :)

ocenił(a) serial na 2
Erroneous

Obchodzi tych którzy to nawet od niechcenia oglądają. A skoro ciebie to nie obchodzi, to po co się wypowiadasz w imieniu innych widzów?

ocenił(a) serial na 1
trancefan1986

Szanowny Kolego,

otóż napisałem tak, bo miałem taką ochotę. Masz prawo się z tym nie zgodzić. :)

ocenił(a) serial na 2
kinomanka_13

Nie wiadomo, nawet w omówieniach przyszłych odcinków nic o tym nie ma. Może wątek został zawieszony, żeby dłużej potrzymać widzów w niepewności? Teraz MIchał toczy kolejną walkę - tym razem z Norbertem :D Jasiu zerwie z Ramoną dla Dominiki. Potem pewnie Olka z tym swoim Rafałem (dobrze mówię - Rafał? Czy Janusz?) i tak w kółko każdy z każdym... Polska Moda na Sukces się z tego zrobi :P

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

czytałam gdzieś,że Jasiek długo nie dowie sie,że to jego ciotka. Oby nie zepsuli tego wątku

ocenił(a) serial na 2
_wiiktoria

A ja nie mogę się doczekaż, jak już dziadek Jasia i ojciec Dominiki spotkają się xD Hahahaha

ocenił(a) serial na 10
trancefan1986

Trochę się już naciągane to robi. Zawsze coś komuś wypadnie, że sie nie skonfrontują. A to ktoś telefonu zapomni, a to nie ma czasu poczekać...

ocenił(a) serial na 2
lach

A jednak! W końću Jerzy pozna Jerzego :D http://swiatseriali.interia.pl/odcinki/seriale/klan-380/news-klan,nId,2465588,eI d,84694