Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

widzę, że dużo przegapiłam, więc jeśli ktoś wie, to prosze o odp;p
1. Czy ta kobieta, która pracuje u Moniki przyczyniła się do śmierci Rycha? i czy monika z rodziną o tym wiedzą ? :P
2. Małgorzata, która zarywała do Jureczka. Czy Elżunia dowiedziała się o jej zalotach? Gdyż widziałam, że dzisiaj się dalej przyjaźnią :O btw. Eugeniusz z Renatką ? o co biega ?!
3. Słyszałam o romansie Michała, tymczasem on dziś nadal u Zytki, jak to jest ?
4. Czy Kamila jest jeszcze z Błażejem, a Bożenka z Miłoszem? Herbuś się odczepiła ?;p oni studiują wszyscy?
A Barbarze niedługo twarz odpadnie od nadmiaru botoksu :D
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
alkatraz

AD.1 To jej konkubin zabił Ryśka- dokładnie to go popchnął jak Rysiek bohatersko bronił szafek w szpitalu. Monika o tym wie a Halaszka jest takim niby świadkiem koronnym.
2.Tak dowiedziała się od Jurka ale wyjaśnili sobie tą sprawę. Eugeniusz i Renata się przyjaźnili tylko, na razie wątek zawieszony.
3. Zyta się o tym nie dowiedziała, a Michał dwa razy tylko bzyknął i nie ma z nią kontaktu jak na razie (jak może nie mieć z nią kontaktu jak ona wynajmuje apteke w domu jego mamy gdzie mieszkają jego synowie?)
4.Kamila jest z Błażejem ale Błażej studiuje w Szkocji. Ostatnio Kamila rozmawiała z nim na czacie. Bożenka jest z Miłoszem choć obecnie wątek jest zawieszony. Wszyscy studiują. Miłosza nie widać od 2 tyg,
Barbara jest piękną kobietą i wybitną aktorką skoro gra w tak dobrym polskim serialu.
Pozdrawiam

laminax

dzięki :)