Dzis w Klanie zobaczylem zajebista reklame mleka Mazurki Smak (czy inne gowno) firmy Mlekowita... Tragedia
Dzis w Klanie na tapecie DANACOL... i jak zwykle, kamera pieknie operowala na opakowaniu i reakcji wspolnika Jerzego... masakra
Przypomniałem sobie o jednym śniadanku w klanie. Otóż Elżunia zaprosiła swoją koleżankę na oyszne śniadanko - płatki nestle fitness ;D Wzruszyłem się;P
Pamiętam akcje, jak ta matka w tej porąbanej rodzinie (co ma męża co się z nią rozstał i znowu wrócił i drugiego męża z którym ma syna Jasia bodajże) spytała się tej Małgosii (chyba), czy chce coś do jedzenia, a ona na to, że jeśli jest ten wyśmienity pasztet, mama na to: oczywiście, że jest nasz ulubiony pasztet. I chamskie 10 sekundowe ujęcie pasztetu, ech...
a pasztet to był dawno, teraz jest Danacol hehe to było dobre jak Antek w pracy otworzył lodówkę a tam po brzegi DANACOL, zachęcał nawet Jerzego żeby zażył przed posiłkiem
Hehe rzeczywiście reklama z Danacolem wymiata jak dla mnie :P Oczywiscie nie wystarczyło pokazać jedno opakowanie, tylko potrzeba było całej lodóweczki. I jeszcze te gadki o cholesterolu zapodane przez Antka oraz zachwyt Jurka nad Danacolem. Masakra.
Akcja w ogóle była trochę bardziej skomplikowana. Otóż Wspólnik Jerzego chciał go poczęstować jakimś kiełbasiskiem.
Gdy Jerzy miał już uraczyć się podłużnym wyrobem masarskim, Ten zaczął krzyczeć, żeby Jurek jeszcze nie jadł, bo muszą się wpierw wzmocnić Danacolem;) Jerzy otwiera lodóweczkę wypchaną jogurcikami ( dziesięcio sekundowe ujęcie na wnętrze lodówki). No i oczywiście Jerzy delektujący się jogurtem:
Mhhm, niezłe, całkiem niezłe...naprawdę dobre!...K*rwa ZAJEBISTE!!! (no na końcu może mnie troszkę poniosła wyobraźnia, ale ci co widzieli tą sytuację wiedzą o co chodzi)
Reklamowali Licheń hehe
A jak Elżbieta zapytała się o dworzec to Stasia :No na dworcu -hehe
z tymi reklamami niezle sie usmiac idzie.hehe raz danacol raz aktiwi,woda,delicje (dzieci mam cos slodkiego dla was, i wyciaga delicje, taaaaa nasze ulubione wolaja dzieci - ale masakra) telegrosik,konto +50 tez bylo mocne.
Tak to reklamuja ale na aucie marka jest czarna tasma zakryta? Why?!
Masakra
Tak samo jak wizyta w kinie
Kiedys Beata z Jackiem wychodzili z kina
Zakryli tytuły jak to dziko wyglądało masakra
W najbliższym odcinku ma być reklama prezerwatyw widzialem zwiastun, jak Maciuś się pytal Grażynki które sa najlepsze a Grazyna wyjmuje z szuflady i daję Maćkowi :) w ramach pouczenia mówi jak się zakłada żeby się dobrze trzymała i nie spadła po 1 minucie bzykania:)
Nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale rozbroiła mnie lodówka bez logo i laptop Olki-też bez logo
Moim zdaniem to HP
Ale nie żałujesz, że oglądałeś tą czarną chmurę, co zawisła nad klan-światem (zaginięcie Beaty, chroba matki Norbiego)? ;>
No nie załuje
Co do choroby matki Norbiego to nic nie wiem bo dawno nie ogfądałem
Ja włączam jak cos sie dzieje
w tym roku dopiero drugi raz z rzędu
Poprzednio obejrzałem jak Rychu złóżył wizytę w burdelu
To Acer, od poczatku Klanu tylko Acerow uzywaja (pewnie maja dwie sztuki). Poza tym jak jest zaklejony znak firmowy to nie reklama. Reklama HP byla, ale drukarek.
W sumie niech już sobie robią to reklamy. To nawet dość normalne, że ktoś komuś coś poleca, czy to w kwestiach żywieniowych, czy jakichkolwiek innych, ale jak już tak robią, to niech będę konsekwentni i pokazują wszystkie marki/nazwy laptopów, lodówek, samochodów i soków, a nie tylko swoich sponsorów. Tak byłoby nawet całkiem ok.
http://www.dailymotion.pl/video/x7vrex_product-placement-klan-winiary-kurc_fun
to jest chyba najbardziej chamska reklama, jaka widziałam. Jak można tyle czasu poświecić na coś takiego?!
Nie rozumiem też ludzi, którzy krytykują jakiś serial, najwyraźniej go codziennie oglądając, trochę sprzeczne:]
Tak jak trzy lata temu:
- Wiesz, jest taka strona internetowa, na której można odnaleźć kolegów ze szkoły.
- Też słyszałam o tej stronie.
Dzis była reklama Banku Zachodniego-WBK
Do tego przypomnieli o kijkach do nordic walking