rysio to moj idol, tak go kocham ze az raczki myje 47 razy dziennie :]
Jestem z ciebie dumny, ale Rysiowi to tymnie zaimponujesz. Jego dzieci myją nawet po 63 razy dziennie. Ale i tak jesteś talent :))
Ja myję tylko 62... muszę się bardziej postarać, aby mu zaimponować... może wreszcie mnie zauważy. On jest taki przystojny. Może być wzorem zachowania dla wszystkich Polaków!
Wzorem postępowania mógłby być gdyby nie epizod z panią przedszkolanką, którą chciał sobie poderwać i bóg jeden wie co z nią zrobić:)) No ale klasycznej urody odmówić mu nie można
rysio przystojny??? BUHHAHAHA Przystojny to jest KACPER GABRIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Kacper Gabriel to parszywy twór twojej chorej wyobraźni, według której wszystko, co wiąze się ze "Złotopolskimi" jest super! Współczuję ci!
Kacper przystojny?? buahahahahahaha. Obejrzyj kiedyś "Klan" to zobaczysz przystojnych, wysportowanych facetów i oczywiście piękne kobiety.
rysio to gwiazda number one.
ale nie zapominjamy o innych przystojniakach z klanu, takich jak np.: doktor knorr, pan "w rzeczy samej", doktor el-med.
sa tam także piękne kobiety: ela, siostra dorota, muza rysia-grażynka, a na nową miss już wyrasta kasia(córka rysia).
Przystojniacy ze ZŁOTOPOLIC i okolic:
1.Kacper młody, przystojny, z problemami które sprawiają, że aż chciałoby się go pocieszyć;P
2.Tomek seksowna bródka, również młody i piękny
3.Wiesiek niemłody aczkolwiek posiadający chłopięcy urok
4. Zenek ma w sobie to "coś"
5. Marek zamożny dojrzały i męski
6.Waldek kolejny przykład ideału męskiej urody, wzór męża
Piękne kobiety
1.Marylka czyste piękno
2 Marcysia śliczna blondynka oraz kochająca żona i matka
3.Kleczkowska przykład zachowania przez kobietę wiecznej młodości i urody
4.Marta symbol dojrzałej kobiecej urody
5.Ilona tak jak wyżej
6.Agata piękna i młoda
Oglądanie tego piękna w czystej postaci w ZŁOTOPOLSKICH rozwija rozwija poczucie smaku i zaspokaja potrzeby estetyczne... a w klanie nawet nie ma na co popatrzeć:smutne wnętrza, nieatrakcyjni aktorzy + drętwe dialogi, dlatego...
Viva la ZŁOTOPOLSCY!!!!!!!!!!!!!!!!