Aż sie nie chce tego ogladać..Jasiu ma 16 lat (tak tak skończone!) i juz chce mieszkać z jakąś
dziunią:) Nie wiem co tu mogę dodac.. żal.pl..........jaki on dorosły..
A teraz się wyprowadza.
Dobrze powiedzieli, że proza życia i rachunki za prąd szybko zweryfikują młodocianego Don Żułana.
Natomiast Beata dostaje szału macicy i zachowuje się jakby to powiedział Dr. Lecter:
"gdzie cię boli jak sobie uświadomisz brak ssania sutków przez twoje dziecko"!
Czy jakoś tak.
W wieku 16 lat seks może uderzyć do głowy :P
Zresztą co ja gadam, w każdym wieku może ;)
A ja myślę, że to całkiem naturalne. Chłopak ma 16 lat, uprawia seks, myśli, że znalazł miłość życia i chce z nią zamieszkać, nawet jeśli jest to nierozsądne. W sumie to dość typowe dla nastolatków, że nie myślą o konsekwencjach, a w przyszłość patrzą z entuzjazmem bo jakoś to będzie... Oczywiście, nie wszyscy, ale myślę, że znalazłoby się wielu myślących, postępujących podobnie jak Jasiek. A szczególnie wiele znalazłoby się ich wśród tej bardziej rozpuszczonej, wychowanej pod kloszem części, do której, mino wszystko Jasiek się zalicza.
gimbazjalny licealista. trochu podmuchał i myśli że jest ridge forrester xd
troche zalosny juz ten watek jest
Ridge pewnie w jego wieku tez sie dopiero rozkrecal :)
A sam Jasiek to poped odziedziczy po tatusiu - Jacko Bankier swego czasu kreowal sie
Na Don Juana :)
Żeby w jego wieku zadurzyć się po uszy w niebrzydkiej, a bardziej doświadczonej pannie ... i mieć w głowie tylko jedno - nie trzeba do tego wielkiego popędu. 16 czy 17-latek i tak głównie myśli o jednym*
*z tego co pamiętam :P
Grażynka na pewno miałaby tu jakiś ekwiwalent, na przykład "motyla noga" :) Albo, nie wiem, może zamiast "cholera" to "ospa" ?
Jak oceniacie dupencje Jasia? Całkiem nawet niezła jak dla mnie. Ciekawe jak sie grzmoci. Może Jaś coś zdradzi w kolejnym odcinku albo nagrają sekstaśmę i wrzucą na klan.tvp.pl :)
Ramona i tak woli dziewczyny. Jak nie wierzycie to zobaczcie tutaj od 13:00 ;P
http://www.youtube.com/watch?v=7Gzaws_1YrY&list=UUNhtAn1MT600xiNiX8ErnyQ
(dla zainteresowanych przewija się jeszcze w pozostałej części filmu)
Wątek Jaśka jest dla mnie groteskowy. Dziecku w 3 gimnazjum zachciało się bawić w dorosłość.
Tak mu się miłość rzuciła na mózg, że zapragnął zamieszkać z ukochaną już teraz, zaraz, natychmiast.
Korepetycji udziela, a sam nałapał pełno jedynek. Za chwilę sam będzie potrzebował korepetycji hahaha.
I kto mu ich wtedy udzieli? :D
Kilka lat temu chcice miał Maciuś, ale chory to mu wybaczono i mama zapomniała, że ma swoje potrzeby.
Teraz Jaśq...
Bożesz Ty mój...:)