PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35700
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

czy mozemy zrobic liste? wczoraj przed zasnieciem nie dalam rady naliczyc wszystkich, bylo ich
kilku:
1. Pierre (starszy, Francuz)
2. Stiepan
3.syn Stiepana Cola (Coca Cola:p)
4. onkolog, ktory zginal w wypadku
5. moja mam twierdzi, ze Agnieszka miala meza i mieszkala we Wroclawiu???
6. Marek, ktory wyjechal do Australii
7. chyba nieskonsumowany lekarz pediatra, tuz przed Januszem, ktory zwial, bo okazalo sie, ze
zaplodnil jakas babe
8. Janusz
ktos cos dorzuci?

wujciowariatuncio

Był jeszcze ojciec Zosi , który był w więzieniu , chyba zmarł , ale nie pamiętam imienia.

wiatriwoda

Miron !

wujciowariatuncio

Kiedyś tam założyłam podobny temat (+ mężczyźni Oli). Myślałam, że kochanków będzie więcej, ale jak na 17 lat (?) Klanu, to nie było ich aż tak wielu.

wredna_maupa

Ktoś jej taka łatkę przykleił :) haha W końcu ona długo wyznawała singielstwo więc nie mogli jej aż tak pchać tych facetów. Ale myślę , ze jeszcze w początkowych odcinkach byli jacyś , ale tego to już nie pamiętam.

wiatriwoda

łatka łatką ale ona jednak zadawala sie z ojcem i synem, w dodatku ten pierwszy byl facetem jej matki. to juz jest troche chore :D

wujciowariatuncio

To tak , rzeczywiście jak na Klan to było trochę zakręcone . Ale coś się działo przynajmniej , teraz ten Janusz już długo , myślałem , ze go uśmiercą albo romans z rzecznikiem dadzą a tu nic.

wredna_maupa

a to sory, nie przeszukalam forum

wujciowariatuncio

Nie szkodzi :D Może ktoś zrobi teraz dokładniejszą listę ;-)

ocenił(a) serial na 6
wujciowariatuncio

Cezary Smosarski ;)

elmoo_filmweb

Jak mogliśmy o nim zapomnieć do tej pory przecież on zaliczył dublet Lubiczównych z Truskawieckiej. Swoją drogą mógłby teraz zakręcić się wokół Kamili:)

ocenił(a) serial na 1
wujciowariatuncio

Kiedyś też ich po kolei liczyłem i było ich mega dużo:
1. Bardzo wcześnie wyszła za mąż za jakiegoś studenta i potem się rozwiedli.
2. Był narzeczony lekarz, który zginął w wypadku.
3. Miała romans z szefem Francuzem.
4. Stary Vujkovic.
5. Młody Vujkovic.
6. Profesor Smosarski.
7. Marek, który wyjechał do Australii.
8. Miron - ojciec jej córki.
9. Doktor Karol.
10. Był też taki damski bokser i właściciel szkoły rodzenia, który ją pobił.
11, Janusz jej jeszcze aktualny facet.
12. Nie wiem czy była przed laty z kolegą dziennikarzem granym przez Stefana Friedmana.
Być może jednak kogoś przeoczyłem - jakby co uzupełniajcie.

ocenił(a) serial na 3
jans21

Właśnie, mnie się też ten redaktor kojarzy, Kłosiński bodajże. Nie wiem, czy coś między nimi ostatecznie było, ale świta mi, że Aga się w nim podkochiwała. Awdar na pewno by pamiętał, ale coś ostatni rzadko tu bywa.
A czy Aga nie była też związana z tym kolegą ekologiem, którego grał Cieszyński, czy może tylko się przyjaźnili?
A ten kolega ze studiów, którego grał Krawczyk? Coś mi się kojarzy, że tu z kolei on smalił cholewki, ale Aga chyba go nie chciała, może ktoś pamięta?

Nawet jeśli było ich "tylko" dwunastu, to jak na mój rozum spora liczba, szczególnie że Aga stara jeszcze nie jest ;)

Kim był Marek, co wyjechał do Australii? Kto go grał? Nie mogę sobie przypomnieć takiej postaci, choć nie jest to bardzo stary wątek.

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Z Cieszyńskim też mi się kojarzy, że Aga kręciła - to on przetarł drogę pozostałym ex Agnieszki :D

Marek http://www.filmweb.pl/person/Marek+W%C5%82odarczyk-87975# był prawnikiem w El Medzie i bratem Weroniki, która miała romans ze swoim uczniem.

Kolejnym chłopakiem Agi był Filip http://www.filmweb.pl/person/Robert+Koszucki-246562 później Iwonka Surmacz odbiła go Adze.

*te wszystkie postacie wymienione tutaj to na moje oko ledwie 1/2 ;)

ocenił(a) serial na 10
jans21

Ale z doktorem Karolem nie było łóżka...

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Z kim na pewno SPAŁA:
Robert
Pierre
Łukasz
Stiepan
Mikołaj
Miron
Mateusz
Cezary
Marek
Janusz

Czyli dziesięciu w sumie - jak na 35 lat niezły wyczyn.

ocenił(a) serial na 10
MarinaSamira

Może ona chce pobić rekord Guinessa? :D