Pomóżcie bo chyba coś przegapiłem. Przez cały sezon Kleo próbuje ustalić za co jej kochany naród wsadził ją do więzienia na dożywocie. W ostatnim odcinku chyba o tym zapomniała gdy dowiedziała się o możliwościach spotkania z matką, czy może znalazła już odpowiedź gdzieś po drodze?
Prawie wyciekły im informacje w czerwonej walizce i trzeba było znaleźć kozła ofiarnego, a ponieważ ona zabiła typka w klubie, padło na nią. Tak mi się wydaje.
Znalazłam coś takiego, tłumaczenie z google: " Została wysłana do więzienia, ponieważ została rozpoznana przez Svena. NRD została poinformowana przez swoich mieszkańców na Zachodzie, że ich agent został zauważony i aby uniknąć dalszego śledztwa w tej sprawie, fałszywie skazali Kleo. Zachód zakończył sprawę, stwierdzając, że była to śmierć z powodu zatrucia. Kleo nauczyła się nie ufać nikomu wokół siebie, ponieważ świat najwyraźniej był daleki od tego, czym się wydawał."
https://dmtalkies.com/kleo-season-1-ending-explained-2022-netflix-german-thrille r-series/