PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519941}
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12479
5,0 2 krytyków
Klub szalonych dziewic
powrót do forum serialu Klub szalonych dziewic

To jest jakieś nieporozumienie ten serial. Coś potwornego. Nie wiem gdzie takie babsztyle produkują. W ogóle, zatkał mnie bezsens, zblazowanie i pustota pokazana w tvp w godzinach, kiedy JEST oglądalność. Szok. Przybylska i Dereszowska, które miałam za myślące istoty, powaliły mnie swoimi bohaterkami ...żenujące. Fabuła 0/0, aktorstwo 1/0, muzyka może i nawet się broni, zdjęcia bez fajerwerków, dialogi pożal się boże .... nie, nie, nie, dno. Nawet jedynki nie dam.

ocenił(a) serial na 4
Maggie_Madison

TVP w to nie mieszaj bo to produkcja TVN!
TVP przynajmniej nigdy nie miało takich wymóżdżaczy w swojej ofercie.

ocenił(a) serial na 5
Alan83

pierwsze odmóżdzacze produkowalo TVP! oni zapoczatkowali ta plage!!!
a serial KSD jest taki sobie, ale to nie zmienia faktu, ze sporo sytuacji u tych pan jest zyciowa... 27latki sie na pewno podbudowuja po emisji.

ocenił(a) serial na 4
milena19842

Należy zadać pytanie czy cokolwiek TVNowi prócz Tańca z gwiazdami wyszło dobrze? Seriale tragiczne. Jedyna znośna produkcja to Kasia i Tomek i to dawno temu. Filmowe produkcje to juz totalny zal.
Sportowych relacji w ogóle. Wspierają tylko piłkarską Legie a stołeczni kibice nienawidzą ich polityki prowadzenia klubu.
Programy publicystyczne i polityczne to hucpa polityczna że nie sposób TVN traktować jako Tusk Vision Network. Fakty to jedna wielka ukierunkowana dezinformacja a cała reszta nastawiona na zysk i sensacje.

Alan83

Ty chyba jakiś inny TVN oglądasz. Dla mnie to najlepsza tv. Programy polityczne i publicystyczne mają świetne, najbardziej obiektywne. Do każdego z nich ZAWSZE zapraszają ludzi o odmiennych poglądach i z różnych opcji politycznych, żeby wywiązała się dyskusja. Nie tak jak w Solidarnych pana Pospieszalskiego.
Programy rozrywkowe mają fantastyczne, w kapitalnej oprawie. Taniec z gwiazdami, You can dance, Mam talent, ale i Wojewódzki, za Majewskim nie przepadam ale też ma swoich fanów
Co do seriali to się z tobą zgodzę, ale seriale są denne we wszystkich tv

marilla12

Serial wystartowal wraz z Usta Usta i obie produkcje zapowiadaly sie sympatycznie. Niestety KSD zszedl w ciemny gluchy las i z odcinka na odcinek byl to coraz wiekszy absurd. Moge tylko powiedziec ze scenarzysci nie wykorzystali potencjalu jaki z soba prezentowal ten serial. Jedyna pocieche stanowi muzyka ktora naprawde sie wyroznia i jest mila dla ucha. Chyle czola aktorka ale mam nadzieje ze nie beda uczestniczyly w drugim sezonie tego projektu. Po prostu szkoda czasu ktory po obejrzeniu 13 odcinka staje sie czasem wyjetym z zycia.

ialath86

nie oszukujmy się, UU też szału nie robi; po prostu coś im nie wychodzi to przenoszenie cudzych produkcji na rodzimy grunt

strugaa

przeciwnie. Usta Usta trzyma sie dobrze i jak na razie to jedyny polski serial ktory ogladam. Szkoda ze nie oryginalny tylko zerżnięty ale mimo wszystko wciaga.

ocenił(a) serial na 1
marilla12

Podejrzewam dziewczynko, że jeszcze w gimnazjum jesteś. TVN to telewizja założona przez WSI i różniej maści SB-ków. Np. Olejnik była oficerem SB o pseudonimie "Stokrotka". TVN to telewizja powstała po to, żeby wspierać PO, wcześniej także SLD, czy różne czerwone szumowiny. Tusk Vision Network pasuje idealnie. Nawet Wajdzie ostatnio się wymsknęło, że to TV popierająca PO. Pan Walter wsparł finansowo kampanię Gronkiewicz-Waltz, za co ta odwdzięczyła się stadionem Legii za pół miliarda, z pieniędzy podatników, dla grupy ITI tego Pana. A co było nie tak z filmem Solidarni? Że pozwolili ludziom mówić co chcą do kamery? Jesteś z Warszawy? Byłaś na Krakowskim Przedmieściu? Bo ja byłem i wiem, że ludzie mówili właśnie to co widać na filmie. Proponuje odstawić różne komusze media jak Wyborcze, czy TVN i zacząć używać mózgu, zanim będzie za późno dla tego kraju...

Alex303

wiesz oczywiście, że to, co napisałeś nie zostało potwierdzone żadnym dokumentem i w świetle prawa mógłbyś stanąć przed sądem.

Alan83

cóż, ja chyba wolę już ten odmóżdżacz od plebanii czy klanu...

Allie_

BrzydUla jeszcze fajna była. KSD zeszło na psy. Już nawet Bobek nie uratował tego. Ani to śmieszne, ni fajne. Nawet tytuł nie pasuje "Klub Szalonych Dziewic". A one są dziewicami? Bo jestem przekonana, że nie...