PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519941}
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12481
5,0 2 krytyków
Klub szalonych dziewic
powrót do forum serialu Klub szalonych dziewic

...tak pustego i głupiego serialu jeszcze nikt nie wymyślił.

interpolis

O twojej "głębokość" świadczy słownictwo jakim się posługujesz ;)

interpolis

Przecież się jeszcze nawet nie zaczął. Ale najlepiej jest z góry założyć, że jak polski to gówno. Tak najłatwiej.

interpolis

celowo użyłem takiego słowa .Miałem "przyjemność" obejrzeć pilota tego
nowego serialu i powaliły mnie na kolana w negatywnym sensie kreacje
aktorskie, oraz dialogi które są tak słabe i płytkie że tylko troglodytę z
ptasim móżdżkiem może zainteresować co będzie dalej.Dno, tragedia, szmira i
bagno, to wszystko co można powiedzieć o tym wymiocie TVN-owsiej produkcji

ocenił(a) serial na 1
interpolis

Zgadzam się, z Tobą interpolis. A ten troglodyta to Ci się udał, hehe;)

lena_777

Autorzy chyba chcieli zrobić po prostu serialową wersję "Lejdis" nawet te same aktorki grają. O tym samym jest no błagam...

ocenił(a) serial na 8
siuzian

nie, nie, nie Lejdis moim zdaniem jest 1000 razy gorsze...

po za tym dopiero się zaczyna, nie możecie go z góry skazać na
niepowodzenie... Odważne sceny, których nie znajdziemy w żadnym innym
serialu polskim.

Ja też zazwyczaj wyznaję zasadę : Jak polskie to gówno, ale ten serial
jakoś mnie urzekł, przynajmniej początek - zobaczymy co zrobią z tym dalej,
czy nie zepsują :)

Serial przede wszystkim dla wolnych ( w sensie niezależnych) kobiet, które
rozumieją...

takie jest moje zdanie

ocenił(a) serial na 5
interpolis

dialogi z pewnością głębsze od tych którymi się posługujesz na codzień.. i zgadzam się z kimś ogólna opinia: jak polskie to gówno.

a poza tym chyba naprawdę pustego serialu nie widziałeś.. więc jak mało rzecyz oglądasz to się może lepiej nie wypowiadaj :|

użytkownik usunięty
interpolis

Interpolis okreslenie tego serialu KAŁem to za mało.
Feministki zaczynaja rzadzic tvn i widac co sie dzieje. Lejdis Ciacho itp gowna wychodza. To jest tragedia. Ile małym panienkom gowniarom zostanie zryty gar. Jak teraz sie kurwia w wieku 16 to niedlugo beda zaczynaly przed 15.
A to wszystko przez ogladanie takich rzeczy niby akceptowalnych przez te pojebane spoleczenstwo.

Kilka lat temu jak powstawaly te fotka.PL mowilem wszystkim ze to tylko kwestia czasu kiedy powstanie fotka sex itd. To sie smiali .) jak jest dzisiaj wiemmy. mixer.pl

ocenił(a) serial na 2
interpolis

Z czystej ciekawości zobaczyłem pilota... Załamałem się! Przecierałem oczy i uszy. Jak można aż tak położyć film ?!? Dialogi sprawiały wrażenie robionych w " programie do robienia dialogów ". Z otwartymi ustami i potokami piany na ustach oglądałem ten SKRAJNIE NIEUDANY montaż, te trzęsące się ujęcia i arcy debilne dzielenie obrazu na prostokąciki. Co to do k-nędzy ma być? Emtivi, viva dla upośledzonych, komuś się kamera przez przypadek włączyła... beta testy ??
O mój borze (sic!). Jakieś kary finansowe powinny być za emitowanie takich rzeczy.

ocenił(a) serial na 1
hell303

Hm wygląda na to że nie popełniłem błędu oglądając w tym czasie ''25 godzinę'' na TVP....

interpolis

interpolis, nie zgodzę się obejrzyj sobie "Licencję na wychowanie" - tvp1 środy i czwartki o 18.45. To jest dopiero kał.

interpolis

Zgadzam się z tobą EM_DE_KE_AS! Ludzie nie rozumiem co wy myśliciel, że o czym rozmawiają kobiety kiedy spotykają się na kawie czy drinku??wiadomo że o facetach, dzieciach, miesiączce i ciągle pustej szafie (komuś muszą sie wyżalić)!
Z tego co widzę grono niezadowolonych obejmuje przede wszystkim facetów....rozumiem, że chcielibyście na tej kanapie widzieć czterech facetów gadających o laskach, samochodach i swej impotencji...no niestety może TVN kiedyś zajmie się produkcją Klubu Szalonych Prawiczków:)
A tak poza tym zachowujecie się jak świętoszkowaci Polacy z mieszanką moherowej propagandy przez co nie jesteście w stanie pogodzić się że poza płytkimi ciągnącymi się telenowelami gdzie wciąż odgrzewana fabuła toczy się wokół flakowato-powtarzających się losów trzypokoleniowej rodziny Mostowiaków i Lubowiczów może powstać coś świeżego z polotem i o problemach współczesnych polskich kobiet przed czy po 30stką,na zachodzie dojrzano do współczesnej tematyki bo seriale te mają szerokie grono widzów!
A jak ktoś chce obejrzeć serial gdzie z polotem opowiada się o koncepcji filozofii Sokratesa czy Platona odsyłam do TVP Kultura.

ocenił(a) serial na 5
gossip85

BRAWO!! ja tylko dodam, że gdyby ktoś z powyższych zabaczył taki serial ale byłoby: made in USA to byłby bombą z pewnościa i nic by ikomu nie przeszkadzało...

gossip85

kissia1
"Z tego co widzę grono niezadowolonych obejmuje przede wszystkim facetów....rozumiem, że chcielibyście na tej kanapie widzieć czterech facetów gadających o laskach, samochodach i swej impotencji...no niestety może TVN kiedyś zajmie się produkcją Klubu Szalonych Prawiczków:)"

Trafiłaś w samo sedno:D
Hehe, faceci...jeśli kiedyś powstanie "Klub szalonych Prawiczków" to założę się że:
- miejsce spotkań to będzie pub/kręgielnia/bilard (ewentualnie wszystko w raz), gadanie przy piwie o wyrywaniu lasek, zakłady o to który wyrwie blondynę która właśnie weszła, piłka nożna, meczyki...i w kólko to samo. Typowe supermęskie "problemy".
Idę o zakład, że dziewczyny na forum zjeżdżą tą produkcję;D
Pozdrawiam wszystkie Fanki "Klubu Szalonych dziewic".

EM_DE_KE_AS

"klub szalonych prawiczków" a kto to będzie oglądał?
To że w ten sposób wypowiadam się o tym serialu, jest spowodowane jego
poziomem i tym w jaki sposób oddziałuje on na widza.
Takie zachowanie jak w w/w serialu jest po prostu infantylne i zakrawa na kpinę. To ze w ten sposób rozmawiają ze sobą kobiety, jak i mężczyźni to
wynik zezwierzęcenia i braku dobrych manier, które jak mniemam powinny być
popierane przez media no chyba że komuś zależy na ogłupieniu społeczeństwa

interpolis

Raz jeszcze proponuję obejrzeć "dwójkową" propozycję, a potem i opowiadaj o infantylnych rozmowach...
Nie widziałeś infantylnych dialogów. Polecam najnowszą "komediową" [czyt. żałośnie żenującą] produkcję "dwójki".

interpolis

chyba przesadziłeś(aś)..
wiele pustych seriali wyszło ostatnio spod skrzydeł TVNu i innych stacji. KSD nie króluje wśród nich głupotą, były gorsze..
w sumie to nawet nieźle się ten serial ogląda, chociaż w pewnych momentach irytuje

ocenił(a) serial na 10
Adziocha

A mi się podoba. Tak jak większość nowych seriali i filmów.Nie lubię staroci.
A ten serial to rewelacja. Mądry i życiowy. Coś wspaniałego.

użytkownik usunięty
gosiagosia333

Gosia jestes niezwykle pusta. I nic z ciebie chyba nie wyrosnie. Glowy nie mozna zmienic. Inteligencji nie mozna kupic wiec... powodzenia.

interpolis

Nie jestem jakimś tam konserwatystą, nie jest też tak, że uważam, że kobiety są od sprzątania i gotowania, ale... ten "serial" przedstawia świat naprawdę w dziwnym wymiarze.

I muszę przyznać, że jeśli miałbym oglądać jutro 1852 odcinek Klanu lub 2 odcinek Klubu Szalonych Dziewic, to wybieram serial z jedynki.
Smutne, ale prawdziwe.

ocenił(a) serial na 8
Zuodziei

... no i się nie dziwię,
naprawdę myślicie (płci męska), że opowieść o czterech kobietach i ich
problemach jest skierowana, do Was?!

NO NIE!!! więc nie rozumiem, po co to oglądacie, po co się odzywacie?

prawda jest taka, że Wy nie zrozumiecie nas, tak samo jak my Was - no więc
o co chodzi...

Nie oglądajcie - będzie po sprawie

Zuodziei

Pytanie do dziewczyn?
Dziewczyny: widziała któr/aś z Was faceta (osobnika męskiej płci) trzymającego w dłoniach miesięcznik "Cosmopolitan"? Tudzież inny magazyn (równie babski). Mało tego: trzymać to nic. Czy widziałyście, żeby faceci czytali ten [lub inny babski] magazyn - uwaga! - żywym zainteresowaniem?

Ja nie widziałam, żeby facet z zainteresowaniem przeczytał jakiekolwiek czasopismo kierowane typowo do Pań, jak również żeby facet komentował jakiekolwiek czasopismo dla pań.
Faceci stereotypem jadą - "plotkarskie śmieci" określając magazyny - którymi my ["baby"] się interesujemy.
Kiedy facet widzi serial [o zgrozo] adresowany do lasek i o laskach, gdzie poruszane są typowe babskie tematy, to to jest tak samo jakby chciał przeczytać "Cosmopolitan". Nigdy koleś nie powie, że oglądnął właśnie fajny serial/przeczytał właśnie fajną gazetę.

Rónie dobrze my baby - (w większości - bo może być różnie) - nie zabieramy się za rubryki o sporcie w gazecie, czy też za całą gazetę poświęconą Sportowi. Podczas oglądania meczu (też nie wszystkie - sama mam koleżankę która uwielbia mecze) my, kobitki, albo ziewamy, albo jeśli już patrzymy to komentujemy urodę piłkarzy.
Kobieta nie będzie patrzyła na piłkarza pod kątem jego umiejętności taktycznych, tylko będzie czekała na wymianę koszulek;) I tak samo facet kiedy będzie oglądał "Klub szalonych dziewic" nie będzie śledził losów bohaterek, tylko albo przełączy na "Klan" albo będzie komentował urodę aktorek. W ostateczności napisze na filmweb że właśnie zobaczył kompletny kał.

Nie dziwie się w sumie Wam facetom. Ja też się nigdy nie przekonam do Koszykówki/piłki nożnej/czy też do stacji TVN Turbo. Choć Kubicę pooglądam z chęcią ;D ale to juz inna bajka.
Zrozumcie, że tematy poruszane w "KSD" zwyczajnie Was nudzą bo jesteście facetami. Osobnikami z natury żądnych adrenaliny, wrażeń i emocji dlatego tak kochacie całą serię Rambo i modlicie się do Arnolda Shwarzeneggera...;D
A my gadamy o szminkach, podkładach, o facetach właśnie;), o ciuchach i o PMS (wiem, że nie kojarzycie skrótu;)

EM_DE_KE_AS

To co piszecie pachnie mizoandryzmem, mamy równouprawnienie i faceci mogą czytać i oglądać również to co ponoć jest adresowane do kobiet.Wracając do
serialu, gdyby opowiadał on o pustych i żałosnych facetach ocenił bym go
tak samo jak to "coś".

interpolis

"mamy równouprawnienie i faceci mogą czytać i oglądać również to co ponoć jest adresowane do kobiet." - Ja Ci nie zabraniam. Tylko po co ostro krytykować określając mianem "kału". Chyba, że to miała być prowokacja.

ocenił(a) serial na 4
EM_DE_KE_AS

"A my gadamy o szminkach, podkładach, o facetach właśnie;), o ciuchach i o PMS"

Może w środowisku,w którym się obracasz są to główne tematy rozmów.Osobiście jestem kobietą i mam znacznie ciekawsze zainteresowania niz szminki,podkłady i inne głupoty.Twoje postrzeganie świata jest do granic możliwości zdeterminowane przez stereotypy.

użytkownik usunięty
interpolis

KSD jako kał jest ok. Tak to mozna dobrze nazywac i pokazac z czym mamy doczynienia...

ocenił(a) serial na 1
interpolis

wytrzymalam 15min i mialam dosyc,porazka totalna

gdynianka

popieram, słabe i żałosne. Mimo ładnych aktorek znanych serial
beznadziejny.
Ostatnio miałam okazję oglądać "Lejdis" i ten serial się nie umywa do
filmu, bo chyba coś podobnego chcieli stworzyć.
Przesadzony we wszystkim...
Wolę "Usta usta"!!

ocenił(a) serial na 1
bs85

Skoro tak Ci się nie podoba ten serial (i słusznie), to nie wiem czemu Ci się "Lejdis" podobało. Przecież to dokładnie takie samo gówno, być może jeszcze bardziej głupie i irytujące. Nawet aktorzy niektórzy ci sami.

ocenił(a) serial na 10
Alex303

Nie znasz się. I "Lejdis' i ten serial są wspaniałymi produkcjami. Perły polskiej kinematografii.
U mnie mają 10/10

gosiagosia333

,,perła polskiej kinematografii"?! haha ale doj*balas! perłą polskiej kinematografii mozna nazwac ,,noce i dnie" lub chociazby ,,kariere nikodema dyzmy" ale ten chłam... ja jestem kobieta i w tym przypadku podpisuje sie pod tym, że ksd to jedno, wielkie nieporozumienie ;)

ocenił(a) serial na 10
julia_k3

Noce i dnie oraz Kariera Dyzmy to gówna. Gdzie im do pereł kiematografii. Beznadziejne,nieudane starocie. Nie dorównują KSD.
Nie znasz się. Żal mi Ciebie bo nie masz gustu

gosiagosia333

I ja się zgodze z tym.
"Noce i dnie" i "Kariera Dyzmy"? Nie nazwałabym ich perłą polskiego kina... Szybciej serial "Dom" (jeśli już mówimy o starych serialach), bądź komedie Barei...
"Lejdis" nie jest perłą żadną - to jest twór zrobiony typowo pod zarobek...W dodatku z non stop tymi samymi aktorkami [Dereszowska, Kuna, Olszówka] - pojawiają się wszędzie ostatnimi czasy. Niedługo zagoszczą w mojej lodówce jak tak dalej pójdzie.
"KSD" - też nie jest arcy wybitny, ale jest za to serialem w miarę ciekawym. Lepszym od "Usta usta". Według mnie.

ocenił(a) serial na 10
EM_DE_KE_AS

Stare seriale to wielkie gówna.Nie powinno się ich puszczać w tv. Po co jak mamy tyle ciekawych i rewelacyjnych nowych

gosiagosia333

Prowokacja - nie karmić.

użytkownik usunięty
interpolis

gosiagosia333 wyrejestruj sie lepiej z tego serwisu bo tylko zaburzasz jego obiektywnosc. Jezeli chodzi o gust to po ostatnim poscie stwierdzam ze jestes bezgusciem

ocenił(a) serial na 5

a ja po Twoim poscie stwierdzam ze jestes idiotka/idiota. i nie wglebiam sie w to co napisala wspominana gosia bo nie chce mi sie tego czytac..

O gustach sie nie dyskutuje!

użytkownik usunięty
aPosing

O gustach sie nie dyskutuje pod warunkiem ze sie jakis gust ma. Tu mamy kolejny przypadek bezguscia...