278. W kolejnym sezonie oprócz paska, skarpet, krawata i min Booth`a będzie można podziwiać jego ... ?
a) oryginalne lakierki
b) własnej projekcji jak najbardziej seksowne spodnie
c) Beret w przeróżnych kolorach
d) bokserki, które będą zawsze wystawały poza spodnie
e) własne biuro śledcze
f) stylowe japonki
g) koronkowe pidżamki
h) kolekcję oryginalnych breloczków do kluczy
i) hawajskie korale
278. Dlaczego Jack woli małe samochody?
a) bo w większych bardziej widać, że on sam jest niziołkiem
b) bo mniejsze są droższe i snobistyczniejsze
c) mniejsze kłopoty z parkowaniem
d) małe jest piękne
278. Kto by grał Bootha i jaki by on był, gdyby David B odmówił?
a) David H, wtedy Booth cały czas biegał po plaży w pogoni za Carolan(jak to się pisało?)
b) David C(zwany też Horatio), wtedy Booth nosił by fajne okularki i pojawiał się z nikąd
c) Daniel W, wtedy Booth grał by w totolotka
d) mój brat, wtedy Booth był tak samo inteligentny jak Brennan
e) Hodgins, wtedy Booth był... eeee... nie wiem, ale Hodginsa by grał ten od Zacka, Zacka ten od Sweetsa, a Sweetsa David B
f) Ridż, wtedy Booth był z Brennan (to znaczy: raz Brennan, raz druga, raz trzecia i znowu Brennan)
g) Chuck Norris i tego nie trzeba uzasadniać
h) Zdenek z Czechosłowacji; nauczyłby Brennan wszystkiego co wie o wierceniu i lutowaniu
i) Zenon Zmyłer - czołowa postać powieści tragikomicznych Klary Veritas (RMF FM). Po związku z nim Brennan wstąpiłaby do zakonu mimo ateizmu
j) McGyver; po związku z nim Bones zostałby mały scyzoryk armii szwajcarskiej i umiejętność zrobienia bomby ze spinki do włosów.
k) Może Tim Robbins? Tylko wtedy Booth nie byłby agentem FBI, tylko siedziałby w więzieniu, razem z ojcem Bones i przez dwadzieścia lat dłubałby młoteczkiem tunel.
l) Elijah Wood- Na pewno by się z takim Boothem zaprzyjaźnił Hodgins- obaj niscy, obaj włochaci.
m) P
n) Halama- Booth pochodziłby z południa Stanów i byłby synem bogatego hodowcy kurczaków
o) Justin Timperlake- Booth, oprócz wymyślnych skarpetek i sprzaczek miałby jeszcze kapelusiki.
p) Wentworth Miller- Wtedy należałoby najpierw posadzić do paki młodszego Bootja, żeby starszy miał kogo ratowac.
r) Kapitan Kloss - trudno byłoby się do niego przyzwyczaić, bo był czarno-biały, ale Hodgins odkryłby z nim wszelkie spiski
s) Arkadius - na tej kandydaturze zyskałaby głównie garderoba Bones i Ange
t) Agent 007 - ten nie wytrzymałby w Jeffersonian długo jako człek uzależniony od kobiet i ryzyka
279. Jedyny rodzaj X (eks), jaki interesuje Clarka Edisona to
a) X-men
b) X-Files
c) X-Mas
d) chromosomy XX
A i chciałam sprostować.
Mamy numer 479.
Jakaś cimcirymci o nicku LG pomyliła i teraz inne lachony też stosują mylną numerację;)))
Asystent Brennan - pojawił sie 1 raz w 3x01, potem pomagał jej w sądzie w 3x13 i parę razy w 4 serii - służbista i postać antyplotkarska
h) eks- dziewczyny Jacka
i) eks-dziewczyny Angeli
j) eks-dziewczyny Bootha
k) eks-faceci Bones
l) eks eks-dziewczyny Angeli
480. Co najbardziej upodobni Bootha do Rosjanina?
a) sugestywne i częste toasty
b) futro a la Syberia
c) wąsiska
d) zmiana nazwiska, na takie z końcówką - in, lub -icz.
f) poprzez polowanie na niedźwiedzie sposobem Czukczów.
g) niemożnośc zdecydowania się co pić: wódkę, czy spirytus. Bo wszystko takie dobre
h) Jeżeli za jego samochodem będzie jechać karetka i straż pożarna, to znaczy, że Booth updejtował się do wersji- Nowy Ruski
481. W kolejnym sezonie oprócz paska, skarpet, krawata i min Booth`a będzie można podziwiać jego ... ?
a) oryginalne lakierki
b) własnej projekcji jak najbardziej seksowne spodnie
c) Beret w przeróżnych kolorach
d) bokserki, które będą zawsze wystawały poza spodnie
e) własne biuro śledcze
Agus kotku:
* prosimy o dodawanie nowych pytan "od nowego akapitu" by sie nie mieszaly ze starymi"
* powyzsze pytanko juz dalas jako 278;)))
i) jeÅli zacznie twierdziÄ, iż piosenka "Da da da" jest formÄ
ekspresji akceptacji
j) jeÅli stwierdzi, iż "EtRuski" przybyli do Italii ze wschodu
k) jeÅli zamieni swÄ
eleganckÄ
spluwÄ na kaÅacha
l) jeÅli zakrÄci w Jeffersonian gaz i nie zgodzi siÄ go odkrÄciÄ
i) jesli zacznie twierdzic, ze piosenka "Da da da" jest formÄ
ekspresji akceptacji
j) jesli stwierdzi, iz "EtRuski" przybyli do Italii ze wschodu
k) jesli zamieni swa elegancka spluwe na kalacha
l) jesli zakreci w Jeffersonian gaz i nie zgodzi sie go odkecic
482. Jak Booth i Brennan sprzeczają się przy Cam, to czuje się ona wówczas jak...
a) stała bywalczyni piekła
b) przedszkolanka
c) siostra miłosierdzia
d) pielęgniarka w domu bez klamek
e) jakby była w kinie i grali by jakieś słabe romansidło
f) w zoo
g) sprzedawczyni hamburgerów w największej dzielnicy NY
h) matka dwóch rozkapryszonych dzieciaków.
ZOO:)
i) saper na polu minowym
j) widz na meczu tenisa
k) sędzina podczas procesu zorganizowanej grupy przestępczej
l) pilot spadającego do rzeki Hudson Aibusa
n) w sklepie spożywczym w kolejce po świeże mięso.(jeśli jada oczywiście <lol2>)
o) w wielkiej galerii na wyprzedaży.
p) noworodek pośród rozdartych małych bobasów.
r) w domu w sklepie mięsnym pod czas kontroli sanepidu.
t) jak bohater "Cyrku Monty Pytona".
u) jak opiekunka rozbrykanych trojaczków
w) jak gwiazda w programie "Gwiezdny Cyrk"
z) jak Obi van Kennobi przysłuchujący się kłótni R2D2 z C3PO
483. Dlaczego Booth postanowił zerwać z dotychczasową nadopiekuńczością wobec Jareda?
a) postanowił być dla odmiany nadopiekuńczy wobec Sweetsa,
b) uznał że opiekowanie się Parkerem mu wystarczy by sprawdzić się na polu wychowawczym
c) zamienił się z Jaredem rolami. Odtąd to Jared będzie nadopiekuńczym bratem
d) Komandor już nie potrzebuje brata "nani"
e) Junior już ma wąsy, więc poprosił Seeley`a, żeby pozwolił mu zrobić kilka życiowych błędów na własny koszt
f) bo był zaczarowany, ale w końcu Dobra Wróżka go odczarowała
484. Za co Brennan dostała w oko od Bootha tym wielki młotem?
a) za słabo bujała przyczepą
b) zasoliła zupę
c) bo jest za mało spontaniczna w niektórych sytuacjach
d) za nic, stała za blisko, to oberwała
e) rozbujanego młota nie sposób zatrzymać
f) przez nieprzypadkowy przypadek
g) "Władca Scyzoryków" był damskim bokserem i Booth tylko odgrywał rolę
h) bo podczas prób Brennan wierciła się miast stać nieruchomo
;D
j) Booth po powrocie z WB czytał brytyjskie przepisy prawne z okresu regencji i doczytał, iż mąż może bić żonę kijem o grubości nieprzekraczającej grubości palca. Ale z tym młotem to przesadził... takie prawo to chyba nigdy nie obowiązywało w angolosaskiej krainie.
k) za to, że kupiła mu za duże skarpety i były w kropki, a nie w paski (foch)
l) za to, że zagroziła mu palcem.
m) marzenia się spełniają. Kiedyś Brennan powiedziała, że chciałaby by Booth uderzył ją wtedy się kłócili chciała go sprowokować, a teraz on ją sprowokował .
n) to był odwet za wydarzenia z pewnego pogrzebu, a dla Bones to była nauczka by nie bić niedoszłych nieboszczyków, nawet jeśli wydają sią całkiem żywi;)))
o) to nie był prawdziwy młotek, tylko taki na niby i cios też był lipny
n) nie ma takiej sytuacji - Piegży znowu coś się ptrzyśniło
o) mogła mu nie mówić "Twój brat mnie nie kręci", a potem wpatrywać się w tyłek młodszego Bootha
Te pytanie naprawdę tu jest? Mogę mieć haluny (jak to się pisze?)
LG - twoja grypa wreszcie do mnie dotarła, ale mój organizm jest silny więc dotarło samo przeziębienie.
Ps: Dostałaś kiedyś jakimś czymś w coś??
Przykro mi z powodu grypy. Ja jej do Ciebie nie wysyłałam; ona jest indywidualistką i robi co chce;( Pytanie jest, choć też podejrzewam Piegżę o zmyślenie tej sytuacji;)))
ad PS: parę razy piłką, bo w czasach gdy wierzyłam w swój talent sportowy nie widziałam nadlatującego niebezpieczeństwa;))) Serio serio
ej, co Wy, jutuba nie macie??? :)
są nowe filmiki z 4x12, gdzie Booth wali Brennan albo Boreanaz wali Deschanel mloteczkiem i dlatego ona potem ma opaske na oku...
idzta i sprawta!
p) prawda jest taka, że Brennan nie chciała dać Boothowi i on z powodu napięcia seksualnego nie wytrzymał i walnął ją młotkiem......
p) może Booth jedank dorobił się zeza i tak naprawde nie celował w Bones...
r) chciał się wypromowac na maczo-boksera. Nawet najlepszy człowiek kiedyś musi się stoczyć :D
s) I tak dobrze, że miał akurat młotek, a nie noże, albo gwożdziarkę (patrz CSI Miami)