PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78238
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Dzisiaj na Polsacie był odcinek z aktorami najnowszej produkcji powiązany z serialem Kości i moze mi ktoś strescic ten odcinek przelaczylem sobie na reklamie na Uklad warszawski i chociaz wyjasnilo sie kto zabił to nie znam motywu domyslam sie go ale wolal bym się utwierdzic dziękuje za pomoc.

kinoman1985

Ja Ci go streszczę. Nuda - nuda - nuda - nuda -nuda. To tak w dużym skrócie.

ocenił(a) serial na 9
hornet

Chyba bardziej skupiono sie na tamtych aktorach niz na sledztwie zdarza mi się czasem w Kosciach zgubic motyw danej zbrodni nie wiem czemu pewnie przez nie uwage .

kinoman1985

Gdyby trójka bohaterów tylko pomagała w tle Bones i jej zespołowi byłoby ok. Tak jak np. ten koleś co mu sparaliżowało rękę. Ale ponieważ Walter i jego ekipa skradli cały odcinek dla siebie (no może z wyjątkiem początku i końcówki), poczułem się zmuszony do oglądania czegoś na co wcale nie miałem ochoty. Dlatego już na starcie się zraziłem.

ocenił(a) serial na 8
hornet

Ja wg myślałam że zamiast kości puścili coś innego :D... a zupełnie zapomniałam że był taki odcinek. Co do niego to zgadzam się z tobą. Nudnawy...

użytkownik usunięty
kinoman1985

Kości świetny serial rządzi.

Mam do was pytanie ponieważ z tego co przeczytałam jesteście na 6 sezonie serialu (który jest emitowany na polsacie) ja oglądam serial na iitv i nigdzie nie mogę znaleźć odcinka 15 z sezonu 5 The Bones on a Blue Line. Nie znalazłam tego wątku na forum dlatego pytam tutaj. Wiecie może gdzie mogę znaleźć ten odcinek a jeśli nie to czy może wiecie o czym on był ??

ocenił(a) serial na 9
heltrix

Cześć :) Jeśli jeszcze nie znalazłaś tego odcinka, to wszystkie odcinki wszystkich sezonów znajdziesz na peb- przynajmniej ja stamtąd ściągam (wiem, nie są online, ale ściąga się w przyzwoitym czasie). A gdybyś nie miała napisów, to jest taki mały program Napi-Projekt - prawie wszystkie napisy od razu do danej wersji filmu czy serialu który masz Ci pobiera ;)