Dzisiaj na Polsacie był odcinek z aktorami najnowszej produkcji powiązany z serialem Kości i moze mi ktoś strescic ten odcinek przelaczylem sobie na reklamie na Uklad warszawski i chociaz wyjasnilo sie kto zabił to nie znam motywu domyslam sie go ale wolal bym się utwierdzic dziękuje za pomoc.
Chyba bardziej skupiono sie na tamtych aktorach niz na sledztwie zdarza mi się czasem w Kosciach zgubic motyw danej zbrodni nie wiem czemu pewnie przez nie uwage .
Gdyby trójka bohaterów tylko pomagała w tle Bones i jej zespołowi byłoby ok. Tak jak np. ten koleś co mu sparaliżowało rękę. Ale ponieważ Walter i jego ekipa skradli cały odcinek dla siebie (no może z wyjątkiem początku i końcówki), poczułem się zmuszony do oglądania czegoś na co wcale nie miałem ochoty. Dlatego już na starcie się zraziłem.
Ja wg myślałam że zamiast kości puścili coś innego :D... a zupełnie zapomniałam że był taki odcinek. Co do niego to zgadzam się z tobą. Nudnawy...
Mam do was pytanie ponieważ z tego co przeczytałam jesteście na 6 sezonie serialu (który jest emitowany na polsacie) ja oglądam serial na iitv i nigdzie nie mogę znaleźć odcinka 15 z sezonu 5 The Bones on a Blue Line. Nie znalazłam tego wątku na forum dlatego pytam tutaj. Wiecie może gdzie mogę znaleźć ten odcinek a jeśli nie to czy może wiecie o czym on był ??
Cześć :) Jeśli jeszcze nie znalazłaś tego odcinka, to wszystkie odcinki wszystkich sezonów znajdziesz na peb- przynajmniej ja stamtąd ściągam (wiem, nie są online, ale ściąga się w przyzwoitym czasie). A gdybyś nie miała napisów, to jest taki mały program Napi-Projekt - prawie wszystkie napisy od razu do danej wersji filmu czy serialu który masz Ci pobiera ;)