Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78478
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

według mnie odcinek trochę sztywny ;) , ale oceniłabym go na 6/10 . Strasznie podobał mi
się prezent Bones dla Booth'a i te teksty " Gryźcie to brudne szczury" . Nieźle się z tego
uśmiałam ;)... Bardzo fajna była Hodgela ;) Ale jak dla mnie za dużo Paula i Cam. Odcinek
był ogólnie fajny ;) Albo ta mina Booth'a gdy ktoś przy nim mówił o Hance , bezcenna xD ;P

A co wy o nim sądzicie? ;))

sandrakk

Z każdym kolejnym odcinkiem Cam zaczyna mnie irytować coraz bardziej...
Poza tym odcinek bardzo dobry. :)

ocenił(a) serial na 10
ewelka1988_88

Tak... ;) Dali by B&B a nie Cam puszczają ;DD

ocenił(a) serial na 10
sandrakk

również podobał mi się motyw z prezentem dla Bootha: )

ocenił(a) serial na 10
bulka29

Widać że naszej Bones zależy na Boothie ;D przynajmniej moim zdaniem ;D

sandrakk

z odcinka zapamietalam tylko teksty Clark'a i jego zabojczy performance na koncu ;3 ogolnie ci wciaz zmieniajacy sie asystenci to taka mala perelka i promyczek slonca, dla ktorego wciaz ogladam ten serial. Poprzednio Colin i jego smrodliwe herbatki mnie rozbawialy, teraz czekam az pojawi sie Nigel-Murray ...

ocenił(a) serial na 8
Night_Mare

6-ty sezon już trochę przynudza, mogłoby się coś zacząć dziać między Bones i Booth'em

Night_Mare

Clark i jego przemiana to jedno z najlepszych wydarzeń tego odcinka... No i jego prezent na walentynki hahaha
Co do Bones, widać na kilometry, że ona bardzo sobie ceni Booth'a i chce z nim być, lecz nie robi nic na siłę bo to może Go tylko wystraszyć. Poza tym Booth powiedział jej, że narazie mogą być tylko przyjaciółmi a jeżeli tego nie toleruje, to on jej znajdzie innego agenta FBI...

ewelka1988_88

I cale szczescie, niech sobie dadza troche na wstrzymanie z tym melodramatem Bones-Booth. Ja bylabym zachwycona gdyby pojawil sie jakis nowy seryjny morderca, a zawylabym z radosci gdyby upolowal kogos z glownej obsady. Kogos za kim bym nie tesknila, np. Cam, ktora jest tak nudna, ze jak tylko pojawia sie na ekranie ja automatycznie zaczynam ziewac. Ewentualnie Sweets, ktorego potencjal jako postaci nie zostaje wykorzystany i ostatnimi czasy jesli w ogole pojawia sie w odcinku to tylko skamle smetnie o Daisy...

ocenił(a) serial na 10
Night_Mare

Podobno nowym seryjnym zabójcą ma być snajper ;D

ocenił(a) serial na 9
Night_Mare

Zgadzam się, że melodramat już się zrobił nudny. Kocha-nie kocha, akcji zero, a Bones nie pokazują, albo ze łzami w oczach, co w ogóle do niej nie pasuje. Lepsze były stare odcinki, a teraz wreszcie powrót:) Długo czekałam na taki odcinek jak 14. Na razie najbardziej mi się podobał z całego sezonu 6.

sandrakk

JA to bym chciała, żeby Zack wrócił... Tak jakoś bez niego dziwnie się zrobiło.

ocenił(a) serial na 10
halfblood_princess

Ja teraz czekam na ten odcinek z windą ;D.. Wyobraźcie sobie Booth i Bones , zamknięci w mały pomieszczeniu 2x2 m ;D.. Czyż to nie brzmi pięknie? ;DD

ocenił(a) serial na 7
sandrakk

niooo może być bardzo ciekawy ten odcinek wyjaśniający w tym sezonie wszystkie sprawy między B&B.
ten też mi się podobał, a najbardziej Clark i prezent bones dla bootha :):):):)

ocenił(a) serial na 8
melania1811

mój wielki powrót xD

Według mnie odcinek był lepszy od pozostałych ;) .. Tak.. Clark boski ;D.. i te jego gatki ;D... W normalnych ciuszkach nie widać że jest aż tak napakowany ;D.. Uwielbiam seryjnych morderców ;D .. snajper ;D..
Też czytałam o tym odcinku z windą ;D ... Będzie się działo ;)).. Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;D

PS. sandrakk widzę że się rozkręciłaś pod moją nieobecność na forum ;)) xD
;********

Zapomniana

Wiecie, kiedy dodadzą kolejny odcinek? Angielski, polski, chiński - obojętnie. Tylko kiedy :D

halfblood_princess

wedlug cioteczki Wiki - 10 marca

ocenił(a) serial na 8
halfblood_princess

Dziś premiera, więc z polskimi napisami pewnie w piątek/sobotę... Należy uzbroić się w cierpliwość :)

Mala_Lady_Punk

s06e15 co o nim sądzicie ?

Według mnie kiepski , czegoś więcej się spodziewałam .... Ale boska była scena Angela + Tata Angeli + Hodgins ... i małe czapeczki dla dzieci Hodgeli xD .. Boskie :D . Kto czeka na odcinek z windą ?

ocenił(a) serial na 7
Demeter122

Na odcinek z windą to ja czekam od stycznia :D;D;D