Chodzi mi o odcinek w którym Bones i Booth jadą na flordę i spotykają Waltera, człowieka który może znaleźć wszystko??
A wiesz może w którym odcinku Bones została postrzelona kulą zrobioną z zamarzniętej krwi czy jakoś tak...
Pamiętam że ona pracowała do późna nad kośćmi - jak to ona - i ktoś się włamał i ją postrzelił i ukradł dowód czy kości???
Może kojarzysz??
Jeszcze raz dzięki :* chyba będę musiała jeszcze raz obejrzeć od początku wszystkie sezony ;) szkoda tylko że nie ma kiedy :(
Ja jak miałam więcej odcinków do nadrobienia, to noce zarywałam, bo jak już zaczęłam późnym wieczorem jeden odcinek, to nie mogłam przestać oglądać ;))
Znam to :) też tak miałam i zawsze mówiłam sobie jeszcze tylko 5 minut do końca, nie zaczynam nowego odc i idę spać ale zanim się obejrzałam była już 3 albo 4 nad ranem :)
Wiem że to pewnie męczące ale kojarzysz może w którym odcinku (to był ostatni odcinek sezonu ) Booth został "zastrzelony" a w następnym (pierwszy odc nowego sezonu) był pogrzeb i okazało się że on żyje tylko chciał złapać jakiegoś zbiega czy mordercę.
I kolejny który mam problem do "zlokalizowania" to odcinek w Ojciec Brenan pojawia się pierwszy raz.
Jeśli kojarzysz pomóż proszę
Nie ma to jak być zakręconym na punkcie jakiegoś serialu, a jak się ma dwa lub trzy to już w ogóle można zapomnieć o długim, porządnym śnie ;)
Hmm... Fałszywy pogrzeb Booth'a był w s03e15 "The Pain in the Heart" więc w poprzednim zapewne jest jego "śmierć".
A ojciec Brennan o ile dobrze pamiętam pojawia się w s02e11 "Judas on a Pole".
Nie krępuj się, jak tylko mogę to chętnie pomagam :))
Wielkie dzięki :)
Ja osobiście oglądam kilka seriali, "Pamiętniki wampirów" "Piękną i bestię" "Chirurgów" "Kości" i "Arrow". Z tymi jestem na bieżąco w każdy weekend siadam i oglądam online odcinki z całego tygodnia :) ale ostatnio zaczęłam też oglądać "Partnerki" (fajne trochę jak "Kości" ale nie do końca) ale jak długo oglądam 1 serial bez przerwy to szybko mi się nudzi więc przeplatam go z odc "Bones" :)
Nie ma sprawy, ja póki co mam "Bones", "Supernatural" i "Glee", chociaż ostatnio też z nudów się za "American Horror Story" wzięłam :P
Tylko że prawie z wszystkiego muszę czekać na odcinki niestety :(
Ale przynajmniej mam czas na nadrabianie anime ;)
czesc ;) mam pytanie odnośnie odcinka w którym dr Brennan została wrobiona w zabójstwo swojego znajomego, przez jakiegos informatyka czy cos ;d i na końcu tego odcinka uciekła z dzieckiem. :)
wie ktos który to był odcinek?
Sama jak widać potrzebowałam pomocy w znalezieniu kilku odcinków więc na prawdę nie ma za co
Hej :) znów potrzebuje twojej pomocy przy odnalezieni odcinka a w sumie to 2 ;)
1 to odcinek w którym Bones i Booth zaczynają chodzić na spotkania ze Sweetsem żeby sprawdzić czy mogą pracować jako partnerzy w FBI a 2 to odcinek w którym opowiadają Sweetsowi o ich pierwszej wspólnej sprawie. Jeśli je kojarzysz to proszę pomóż.
Hmmm... Terapia to nie przypadkiem s03e04 "The Secret in the Soil"? Ale tego pewna nie jestem, więc daj znać czy o to Ci chodziło ;)
A pierwsza wspólna sprawa to bodajże s05e16 "The Parts In The Sum Of The Whole".
Hej to znowu ja :P
Szukam odcinak w którym Bones opowiadała jakiemuś chłopcu podczas przesłuchania jak to było kiedy ona była w rodzinie zastępczej (że kiedy ją "przenosili to dawali jej na ubrania worki na śmieci itp itd). Jeśli kojarzysz to pomóż proszę.
Też szukałam tej piosenki :) podobno to "Can you help me" Hannah Peel ale nie mogę jej znaleźć żeby przesłuchać i sprawdzić czy tak jest....
Może tobie się uda ;)