PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78238
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Kióry to odcinek??

ocenił(a) serial na 9

Chodzi mi o odcinek w którym Bones i Booth jadą na flordę i spotykają Waltera, człowieka który może znaleźć wszystko??

Tindela

To szósty sezon, odcinek 19-sty, tytuł "Finder".

ocenił(a) serial na 9
nwisz

Wielkie dzięki :*

ocenił(a) serial na 9
nwisz

A wiesz może w którym odcinku Bones została postrzelona kulą zrobioną z zamarzniętej krwi czy jakoś tak...
Pamiętam że ona pracowała do późna nad kośćmi - jak to ona - i ktoś się włamał i ją postrzelił i ukradł dowód czy kości???
Może kojarzysz??

ocenił(a) serial na 9
Tindela

s08e15 "The Shot in the Dark"

ocenił(a) serial na 9
syska93

Jeszcze raz dzięki :* chyba będę musiała jeszcze raz obejrzeć od początku wszystkie sezony ;) szkoda tylko że nie ma kiedy :(

ocenił(a) serial na 9
Tindela

Ja jak miałam więcej odcinków do nadrobienia, to noce zarywałam, bo jak już zaczęłam późnym wieczorem jeden odcinek, to nie mogłam przestać oglądać ;))

ocenił(a) serial na 9
syska93

Znam to :) też tak miałam i zawsze mówiłam sobie jeszcze tylko 5 minut do końca, nie zaczynam nowego odc i idę spać ale zanim się obejrzałam była już 3 albo 4 nad ranem :)

Wiem że to pewnie męczące ale kojarzysz może w którym odcinku (to był ostatni odcinek sezonu ) Booth został "zastrzelony" a w następnym (pierwszy odc nowego sezonu) był pogrzeb i okazało się że on żyje tylko chciał złapać jakiegoś zbiega czy mordercę.
I kolejny który mam problem do "zlokalizowania" to odcinek w Ojciec Brenan pojawia się pierwszy raz.
Jeśli kojarzysz pomóż proszę

ocenił(a) serial na 9
Tindela

Nie ma to jak być zakręconym na punkcie jakiegoś serialu, a jak się ma dwa lub trzy to już w ogóle można zapomnieć o długim, porządnym śnie ;)

Hmm... Fałszywy pogrzeb Booth'a był w s03e15 "The Pain in the Heart" więc w poprzednim zapewne jest jego "śmierć".
A ojciec Brennan o ile dobrze pamiętam pojawia się w s02e11 "Judas on a Pole".
Nie krępuj się, jak tylko mogę to chętnie pomagam :))

ocenił(a) serial na 9
syska93

Wielkie dzięki :)
Ja osobiście oglądam kilka seriali, "Pamiętniki wampirów" "Piękną i bestię" "Chirurgów" "Kości" i "Arrow". Z tymi jestem na bieżąco w każdy weekend siadam i oglądam online odcinki z całego tygodnia :) ale ostatnio zaczęłam też oglądać "Partnerki" (fajne trochę jak "Kości" ale nie do końca) ale jak długo oglądam 1 serial bez przerwy to szybko mi się nudzi więc przeplatam go z odc "Bones" :)

ocenił(a) serial na 9
Tindela

Nie ma sprawy, ja póki co mam "Bones", "Supernatural" i "Glee", chociaż ostatnio też z nudów się za "American Horror Story" wzięłam :P
Tylko że prawie z wszystkiego muszę czekać na odcinki niestety :(

Ale przynajmniej mam czas na nadrabianie anime ;)

syska93

czesc ;) mam pytanie odnośnie odcinka w którym dr Brennan została wrobiona w zabójstwo swojego znajomego, przez jakiegos informatyka czy cos ;d i na końcu tego odcinka uciekła z dzieckiem. :)
wie ktos który to był odcinek?

ocenił(a) serial na 9
herewecome

Hej :) znalazłam odcinek którego szukasz, to odc 13 sezon 7 :)

Tindela

dziękuje bardzo ! : )

ocenił(a) serial na 9
herewecome

Sama jak widać potrzebowałam pomocy w znalezieniu kilku odcinków więc na prawdę nie ma za co

ocenił(a) serial na 9
syska93

Hej :) znów potrzebuje twojej pomocy przy odnalezieni odcinka a w sumie to 2 ;)
1 to odcinek w którym Bones i Booth zaczynają chodzić na spotkania ze Sweetsem żeby sprawdzić czy mogą pracować jako partnerzy w FBI a 2 to odcinek w którym opowiadają Sweetsowi o ich pierwszej wspólnej sprawie. Jeśli je kojarzysz to proszę pomóż.

ocenił(a) serial na 9
Tindela

Hmmm... Terapia to nie przypadkiem s03e04 "The Secret in the Soil"? Ale tego pewna nie jestem, więc daj znać czy o to Ci chodziło ;)
A pierwsza wspólna sprawa to bodajże s05e16 "The Parts In The Sum Of The Whole".

ocenił(a) serial na 9
syska93

Hej to znowu ja :P
Szukam odcinak w którym Bones opowiadała jakiemuś chłopcu podczas przesłuchania jak to było kiedy ona była w rodzinie zastępczej (że kiedy ją "przenosili to dawali jej na ubrania worki na śmieci itp itd). Jeśli kojarzysz to pomóż proszę.

ocenił(a) serial na 10
Tindela

Pamiętam ten odcinek, s01e05.

ocenił(a) serial na 9
Killjoy_Vic

Wielkie Dzięki :) szukałam tego odcinka już jakiś czas.

ocenił(a) serial na 10
Tindela

Nie ma sprawy. ;)

ocenił(a) serial na 10
nwisz

od którego sezonu brennan i booth sa razem?

użytkownik usunięty
Tindela

Wiesz jaka piosenka leci przed postrzeleniem brennan w 15 odcinku 8 sezonu?

ocenił(a) serial na 9

Też szukałam tej piosenki :) podobno to "Can you help me" Hannah Peel ale nie mogę jej znaleźć żeby przesłuchać i sprawdzić czy tak jest....
Może tobie się uda ;)

ocenił(a) serial na 9
Tindela

Mam pytanie w którym odcinku została zastrzelona Heder Tafet czyli grabarz

ocenił(a) serial na 9
basiula9

Odc 11 sezon 6 :) miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 8
Tindela

W którym odcinku Daisy Wick mówi głosem Yody przez pare sekund?