PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78238
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Kości S09E24

ocenił(a) serial na 9

Odcinek najlepszy z całej serii Kości bardzo mi się podobał ciekawe czy będzie kolejny sezon?

ocenił(a) serial na 9
FanHouse

Możesz "pospojlerować" - jeszcze nie zdążyłam obejrzeć?

ocenił(a) serial na 10
sloncanima

To jest debil, on zakłada takie tematy, żeby mieć podnietę, odcinka nie widział.

ocenił(a) serial na 9
FanHouse

Musi być kolejny sezon! Jezu wspaniały odcinek, dawno nie było takiej akcji! :D

FanHouse

Musi być kolejny sezon. Po tym co się działo w 9x24 nie mogliby tego tak zwyczajnie zostawić. Ostatnio średnio miałam ochotę oglądać Bones bo nie działo się nic ciekawego, ale ten odcinek pobił rekordy ciekawości.

FanHouse

Finał godny finału: sporo napięcia, akcji, dramaturgi miedzy B&B, dość szybko przeleciały te 43 minuty.
Tak, będzie 10 sezon od dawna wiadomo. Polecam świetną stronkę o serialu http://www.serialkosci.pl/ tu są wszelkie aktualne wiadomości odnośnie serialu jak i aktorów.

ocenił(a) serial na 7
galaxia1

dla mnie naciągane zwłaszcza to wrabianie Bootha przez ''bastards'' na szczeblach najwyższej władzy
prawie tak jak Brennan przez Pelanta , weszli mu do domu zrobili burdel i nikt nie widzi w tym obrony wlasnej ?
teoria spiskowa godna Jacka H. NO A ZEZÓLCE MAJĄ WSZYSTKIE DOWODY W LABORATORIUM PEWNIE TERAZ IM TAM NIE POZWOLĄ WEJŚĆ! PRAWIE JAK NOWA SIOSTRA PRZYRODNIA W Greysach!

no ale w sumie co mieli zrobić?
zezólec mordercą już był ( Z.Addy )
agentka FBI megaporywaczką
komputerowiec odwieczną kościaną nemezis
były agent na osobistej wendecie
seryjna zabójczyni zabita przed wykryciem

walka ze złem na szczeblach władzy w amerykańskich serialach jest powszechna i już mało zajmująca to jak HOMELAND na sterydach

ocenił(a) serial na 7
ANULKA870

Odnosząc sie do wpisów przedemną akcja była jak rozwalali dom reszta to bezmyslna bieganina
Słaba końcówka sezonu średniego. Najlepszy sezon to ten po powrocie Brennan z urlopu naukowego i Bootha z Iraku , chyba to Irak był.

ocenił(a) serial na 10
ANULKA870

Potwierdzam. Ja się na przykład uśmiałem, gdy Brennan zabiła tego gościa, który podobno był przeszkolony, a ona przy 4 strzale go załatwiła. Beka.

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Tak we wrześniu pojawi się 10 - jak sugeruje producent - ostatni już sezon Kości.
Tutaj wywiad z nim :)

http://www.tvguide.com/News/Bones-Season9-Finale-Postmortem-Stephen-Nathan-10820 75.aspx

sibel85

SPOILERY!
Dobry finał sezonu, na prawdę konkretnie się podziało - Booth postrzelony i oskarżony o morderstwo, "spisek na wysokim szczeblu". No i ciekawa jestem co zobaczymy za jakieś 4 miesiące w sezonie 10. Myślę, że 10 mógłby być spokojnie ostatnim. Serial powoli traci potencjał (większość seriali traci go koło sezonu 4, więc "Bones" i tak dobrze sobie radzi), nie chciałabym żeby całkiem się popsuł.

ocenił(a) serial na 9
dama_kier7

Oglądając ten odcinek miałam Deja vu z serialu Castle jak senator miał władze nad każdym i zabijał kogo chciał.Ten sam schemat, mogli by wymyślić coś nowego.Mam nadzieję że nowy sezon czymś zaskoczy.

sibel85

Od szóstego sezonu producent sugeruje,że następny sezon będzie ostatni.

FanHouse

Od dawna wiadomo o 10 sezonie Bones.