Odcinek najlepszy z całej serii Kości bardzo mi się podobał ciekawe czy będzie kolejny sezon?
To jest debil, on zakłada takie tematy, żeby mieć podnietę, odcinka nie widział.
Musi być kolejny sezon! Jezu wspaniały odcinek, dawno nie było takiej akcji! :D
Musi być kolejny sezon. Po tym co się działo w 9x24 nie mogliby tego tak zwyczajnie zostawić. Ostatnio średnio miałam ochotę oglądać Bones bo nie działo się nic ciekawego, ale ten odcinek pobił rekordy ciekawości.
Finał godny finału: sporo napięcia, akcji, dramaturgi miedzy B&B, dość szybko przeleciały te 43 minuty.
Tak, będzie 10 sezon od dawna wiadomo. Polecam świetną stronkę o serialu http://www.serialkosci.pl/ tu są wszelkie aktualne wiadomości odnośnie serialu jak i aktorów.
dla mnie naciągane zwłaszcza to wrabianie Bootha przez ''bastards'' na szczeblach najwyższej władzy
prawie tak jak Brennan przez Pelanta , weszli mu do domu zrobili burdel i nikt nie widzi w tym obrony wlasnej ?
teoria spiskowa godna Jacka H. NO A ZEZÓLCE MAJĄ WSZYSTKIE DOWODY W LABORATORIUM PEWNIE TERAZ IM TAM NIE POZWOLĄ WEJŚĆ! PRAWIE JAK NOWA SIOSTRA PRZYRODNIA W Greysach!
no ale w sumie co mieli zrobić?
zezólec mordercą już był ( Z.Addy )
agentka FBI megaporywaczką
komputerowiec odwieczną kościaną nemezis
były agent na osobistej wendecie
seryjna zabójczyni zabita przed wykryciem
walka ze złem na szczeblach władzy w amerykańskich serialach jest powszechna i już mało zajmująca to jak HOMELAND na sterydach
Odnosząc sie do wpisów przedemną akcja była jak rozwalali dom reszta to bezmyslna bieganina
Słaba końcówka sezonu średniego. Najlepszy sezon to ten po powrocie Brennan z urlopu naukowego i Bootha z Iraku , chyba to Irak był.
Potwierdzam. Ja się na przykład uśmiałem, gdy Brennan zabiła tego gościa, który podobno był przeszkolony, a ona przy 4 strzale go załatwiła. Beka.
Tak we wrześniu pojawi się 10 - jak sugeruje producent - ostatni już sezon Kości.
Tutaj wywiad z nim :)
http://www.tvguide.com/News/Bones-Season9-Finale-Postmortem-Stephen-Nathan-10820 75.aspx
SPOILERY!
Dobry finał sezonu, na prawdę konkretnie się podziało - Booth postrzelony i oskarżony o morderstwo, "spisek na wysokim szczeblu". No i ciekawa jestem co zobaczymy za jakieś 4 miesiące w sezonie 10. Myślę, że 10 mógłby być spokojnie ostatnim. Serial powoli traci potencjał (większość seriali traci go koło sezonu 4, więc "Bones" i tak dobrze sobie radzi), nie chciałabym żeby całkiem się popsuł.
Oglądając ten odcinek miałam Deja vu z serialu Castle jak senator miał władze nad każdym i zabijał kogo chciał.Ten sam schemat, mogli by wymyślić coś nowego.Mam nadzieję że nowy sezon czymś zaskoczy.