PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Zapraszam wszystkich do zabawy!!! Każdy dopisuję po maksymalnie 3 zdaniach do zdania poprzedniego. Ja zacznę:

Jest godzina ósma rano. Booth śpi. Nagle usłyszał kobiecy głos...

Milva89

...Nobla, Pokojową nagrodę. Wręczą mi ją w pokoju za udowodnienie, że Ridż jest jednak śmiertelny. - Sprecyzowała Bones. Tymczasem Ridż przestraszył się nie na żarty, bo grzebanie w jego możliwościach przetrwania źle mu się kojarzyło. Tymczasem Marlen i Rokitka ucichły niespodziewanie ponieważ zajęły się kolejnym projektem, który dotyczył...

ocenił(a) serial na 9
_LG_

zalewu amerykańskiego rynku dzierganymi na szydełku bikini prosto z Polski. Odsunęły się na bok i zaczęły intensywne planować swą inwazję. Tymczasem Bones wzięła Ridża pod pachę i pomimo protestów samego zainteresowanego, oraz Bootha wyprowadziła go z więzienia.

Milva89

Nie wiadomo, co dokładnie działo się z Ridżem przez jakieś 12 godzin. Nie zdołała tego ustalić ani komisja senacka w Stanach, polskie komisje sejmowe, ni FBI, CIA ani nawet CSI z Miami. Leśniczy wrócił do aresztu markotny, a Bones nie zdołała rozwiązać zagadki fenomenu Ridża. Bootha ucieszyło to niezmiernie, dlatego zaproponował.
-Bones może wyskoczymy gdzieś wieczorkiem do miasta? - Spytał zadowolony agent.
- Sama nie wiem - odparła Bones z wahaniem i dodała po chwili...

ocenił(a) serial na 9
_LG_

-a wiesz moze jednak tak ... i się wybrali na miasto
mieli wrażenie że ktoś ich śledził po chwili złapali na gorącym uczynku Horatia Caina(CSI MIAMI) który ich śledził bo...

ocenił(a) serial na 10
ArabRab

...nie umie znaleźć swoich okularów i śledzi każdego, kogo zobaczy. Booth powiedział, że chętnie pomogą w poszukiwaniach zaginionych breli, rozmowę przerwało ich czyjeś wołanie. Booth spójrz, to....

paumar1

Booth spójrz ,to...agenci Mulder i Scully -krzyknął rudy policjant. Teraz prawie całe FBI będzie zaangażowane w poszukiwanie moich przyciemnianych brylek- dodał podekscytowany...Zresztą już od jakiegoś czasu podejrzewałem, że za ich zniknięciem stoją KOsmici współpracujący z....

ocenił(a) serial na 9
zmijex

...Tajnym Stowarzyszeniem Przyjaciół i Hodowców Sikiratek- Horatio aż podskakiwał w miejscu
- Ten, to dopiero ciekawy przypadek- mruknął Booth- obawiam się, że gdzieś po drodze musiał wpaść na Hodginsa.
- Chodź, pomóżmy mu, zanim zwalą się tu jeszcze...

Milva89

... kumple Muldera i Scully oraz prawdziwi kosmici i członkowie Tajnego Stowarzyszenia Przyjaciół i Hodowców Sikieratek. - Powiedziała Bones i zaangażowała się w poszukiwania. Niestety pomimo najszczerszych chęci niczego nie znaleziono. Stało się tak dlatego, że było zbyt wielu szukających i prawie nikt nie wiedział, czego szuka. Nikt też nie spytał nikogo, w czym rzecz. Ostatecznie Horatio ogłosił zakończenie poszukiwań, a Mulder i Scully wybyli z Miami spiesząc do...

_LG_

...Biedronki na promocję mielonki. W tym celu zapakowali się w najprędzej odlatujący samolot do Warszawy. Przedtem jeszcze wysłuchali prośby Bootha i Brennan by im także przywieść z Polski trochę sławnej mielonki oraz...

ocenił(a) serial na 9
zmijex

...jeszcze bardziej sławnych tureckich swetrów a'la pan Kononowicz.
Antropolog i Agent FBI pomachali im na pożegnanie zasmarkanymi chusteczkami. Gdy samolot znikł za horyzontem Brennan zapytała:
- Co robimy?
- Może dokończymy kolację u mnie?- Zapytał Booth zalotnie machając rzęsami

Milva89

...Zgodziła się bez wahania i już po chwili razem podążali do mieszkania Agenta FBI (Female Body Inspector*). Jednakże ten przez całą drogę był dziwnie milczący, co było wynikiem usilnego procesu przywoływania w pamięci aktualnego stanu zaopatrzenia jego lodówki.Po chwili głośno wzdychając zdał sobie sprawę, iż posiada jedynie "Tfarożek farmersky"** i to już nie pierwszej świeżości, będzie więc musiał...

* wynik czytania FF o Bones na amerykańskich forach
** reklama regionalnego produktu spożywczego (made in Jabłonowo) z lekko zmodyfikowaną nazwą (żeby już nie przesadzać z mielonką)...
;D

marlen_3

...coś wymyślić. Wpuścił Bones do salonu i włączył jej telewizor a sam dziarskim krokiem pomaszerował do kuchni. Otworzył lodówkę, a tam.... Domestos (!). Z zakłopotaniem podrapał się po potylicy bo był pewien że tfarożek tam jeszcze dzisiejszego poranka był. Omiótł wnętrze lodówki zatroskanym wzrokiem i znalazł! Był! Był! Schował się po prostu za zdjęciem Bruk topless. Pewnie zastanawiacie się co robiło ono w lodówce?...

Rokitka

...Po prostu sobie leżało, można by najpierw pomyśleć, ale nieee - nic bardziej mylnego! Otóż specjaliści z "BRUK FORRESTER MANAGRMENT" stwierdzili, że, aby ich gwiazda zawsze na zdjęciach wyglądała pięknie, zdrowo i powabnie, należy je w lodówce przechowywać. W przypadku niezastosowania się do zalecenia grożą wysokie kary...Cielesne, wiec Booth jako czołowy Female Body Inspector nie mógł sobie pozwolić na łamanie naczelnych zasad panujących w kraju i stad to zdjęcie...
Ale powróćmy do jedzenia...

marlen_3

Brązowe ślepka agenta wyrażały niezwykły zachwyt gdy w dłoniach trzymał tak poszukiwany tfarożek. Ze swoistym namaszczeniem otworzył wieczko ulubionego smakołyku...po czym zapytał ;Bones mam nadzieję ,że lubisz sery pleśniowe? Pewnie, dawaj...tylko pleśń musi być pistacjowo-zielona bo inaczej to...

ocenił(a) serial na 9
zmijex

...to nie tknę. Po prostu jak pierwszy raz jadłam ser pleśniowy, to był to po prostu twarożek zmieszany z grzybem ze ściany. Bo to kiepski pokój był. No teraz tak mam- jak ser pleśniowy, to jeno zielony.
Booth westchnął z ulgą, bo już się bał, że może serek zaszkodzi Bones. Gdy ta rzuciła się na opakowanie on zastanmawiał się co by tu jeszcze począć...

Milva89

...Przydałby się w sumie jakiś wzmacniacz w płynie, tylko, co by tu... Rozmyślając zaczął przetrząsać szafki kuchenne, aż natknął się na kompot od babci Stasi from Czikago, co wywołało szeroki usmiech na jego twarzy.
- No...- wydał z siebie krzyk zadowolenia, po czym dolał do niego trochę octu bo za słaby był.
- No i wino jak ta lala- stwierdził i udał się się do swej partnerki, która...

marlen_3

juz rozpracowywala butelke whisky(chyba tak sie to pisze:))...
Gdy agencik to zobaczyl zrobil maslane oczka
-Skad to masz i jak moglas zaczac bezemnie??
-Znalazlam pod fotelem... dlugo nie wracales i mi sie nudzilo a ze jeszcze nie wracales to sie napilam...
-Ale cala butelke! moglas mi cos zostawic...
-Przepraszam wynagrodze ci to, pojdzemy...

ocenił(a) serial na 9
mara625

...Na most w Awinion
Booth zrobił oczy jak krokodyl i powiedział:
- A jakieś bardziej realne cele?
- Może odwiedzimy Ridża.
-Obawiam się, że po naszej ostatniej wizycie ma ciebie dość.
- Już go nie lubisz? Uroczy gostek. Jak nie chcesz do Awinion, to choćmy na jakiś inny most. Będziemy pić i tańczyć na boso!
Booth spojrzał na Bones z ukosa i wyrzekł:

Babeczki, a co z ankietą?

Milva89

...-oj nie wiem nie wiem... - moze jak mnie ladnie poprosisz to sie zgodze-uśmiechnal sie figlarnie pokazujac sniezno-biale zeby jak w reklamie pasty do zebów
-oj no nie daj sie prosic... Prosze-zrobila maslane oczka
-spojrzal jej w oczy i rzekl:dobrze pojdziemy ale pod warunkiem ze bedziesz grzeczna dziewczynka...
-dobrze- powiedziala krzyzujac palce za plecami -i tak nie bede cie sluchac-powiedziala cicho tak aby nie uslyszal
-no to chodzmy..., ale nie mozemy zapomniec o alkoholu...
-no jasne-no to w droge ale najpierw wstapimy do...

ocenił(a) serial na 9
mara625

...Pierdonki. Yyyy, Biedronki znaczy się. Czy innej Gąsienicy.
Zeszli na dół do samochodu, już mieli odpalać super brykę Bootha, gdy zupełnie niespodziewanie rozległ się krzyk...

Milva89

... Bootha, który w lusterku wstecznym zauważył resztki obiadu na swoim perfekcyjnym uzębieniu. Sięgnął więc do schowka w samochodzie w poszukiwaniu pasty do zębów Colgate Super-Hiper-Extra Whitening wersja turystyczna i...

ocenił(a) serial na 9
kropa_04

I używając palca wskazującego jako szczoteczki do zębów (a co! Rendżers potrafi radzić sobie w każdej sytuacji) Pięknie wypolerował wnętrze pasz... jamy ustnej. Następnie...

Milva89

...spojrzal w przednie lusterko i usmiechnal sie sprawdzajac ich jakosc wyprostowal sie dumnie jak paw i odpalil swoja super bryczke i ruszyl w droge...
niezauwazyl jednak...

mara625

... że wyjazd z parkingu się nie otworzył i kolce się nie schowały, więc przebił sobie wszystkie opony bo oczywiście nie ruszał z jedynki. Bones w tym czasie...

Kanakaredes

znudzona wyczynami Bootha zaczela skrobac sobie marchewke bo byla glodna. Booth zapomniawszy o tym co sie wczesniej stalo...

mara625

... zapatrzył się w gwiazdy, albowiem nastał zmierzch. Pojawiały się blade postacie o dziwnych żółtawych oczętach. Booth zaczął podejrzewać, że są to...