PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225091}

Kobieta Judasz

La Mujer de Judas
2002
7,8 140  ocen
7,8 10 1 140
Kobieta Judasz
powrót do forum serialu Kobieta Judasz

Wenezuelczyczy jak widać pozazdrościli sukcesów, swoim sąsiadom i stworzyli serial całkowicie odbiegający od zwyczaju. Nie ma tu miejsca na ciąże, słodziutkie zdrady, czy porzucone dzieci. Wszystko jakby tu jest w pewnym stopniu ale na bardzo dalekim planie. Cały temat główny, to kryminał, uiszczony w miasteczku Carrora, która nocami przypomina wioskę zagubionych dusz. Kobieta Judasz - postać o odrażającej masce, przestarzałej sukni ślubnej, i poplamionych krwią rękawiczkach - czy jest prawdziwa? A może jest nadczłowiekiem?
Te i inne pytania, można prześledzić w tej telenoweli. Oczywiście, niestety trąci czasami nawet bardzo, niezliczona ilość wpadek, do jakich posunęli się twórcy, ale ogólnie polecam, to 45 minut warte zachodu.

ocenił(a) serial na 7
akira894

Mi się pomysł serialu też podobał ale strasznie miejscami się ciągnął zwłaszcza te gadanie gadanie i gadanie a końcowe dwa odcinki nie podobały mi się zwłaszcza osoba która była Judaszem a oni nie byli przecież święci a ona odpowiedziała a oni wszyscy są siebie warci.

akira894

Jakich sąsiadów masz na myśli? Pytam, bo z tego co zauważyłam wielu sąsiadów zżyna Wenezuelskie seriale, nie dorównując pierwowzorowi (przykłady: Cristal i Cristina, Siostry i Córka przeznaczenia, Prawo do miłości i Virginia)