Mój typ to zdecydowanie Lane (za muzykę) i Luke (za cynizm)...
Mmm, tak, weekendowy seans "Kłopotów", oczywiście kawa :) i ciasteczka po całym okropnym tygodniu. Wielki haust optymizmu na następny okropny tydzień :) Pozdrawiam wszystkich którzy w soboty/niedziele po południu siedzą z wywieszonym jęzorem przed TV.
Mam pytanko. Kiedy w weekendy lecą "Kochane kłopoty" na którym programie i o której godzinie? Bo nigdy nie moge ich złapać. Za odpowiedź z góry dziękuję.
Przez wakacje kochane klopoty emituje codziennie TVN7 o 19.10 a nastepnego dnia o 16.1o jest powtórka. Pozdrawiam wszystkich fanów tego serialu. Zeby tak mogło byc zawsze, żeby matka i córka tak się rozumiały.
besensu luka lubisz za cynizm a ta lane eeeeee. Chyba nie widziałas Jessa on jest boski .
no tak zgadzam się jess boski ale to i tak za mało powiedziane jest najlepszym aktorem jakiego widziałam
hej ludzie, ja nie chcę żadnych siostrzyczek tylko kochane kłopoty! chodźcie zorganizujemy protest! Co to ma być?! Jestem zrozpaczona....
ja tez popadam w depresje! 16.10 kazdego dnia to byla dla mnie swietosc! (Potem przelaczalam prosciutko na Ally McBeal na Polsacie, a teraz co?! Zabrali mi i jedo, i druge. Chromolic takie wakacje!)
świetnie cię rozumiem. mam dokładnie to samo.:/ przyjechalam z chorwacji i zasiadlam na popoludniowy seans, a tu... dupa. teraz w tv leci juz sama kicha. przez sierpien nie wlaczam telewizji i nadrabiam zaleglosci w lekturach.
Hej ludziska nie łamcie się. Ja też uwielbiam ten serial i jestem załamana, że w telewizji zamiast "Kochanych" leća jakieś "Siostrzyczki", ale już 4 września na TVN7 o 19,10 nowe odcinki!!!!!!!!!!! Czwarta seria. Szkoda tylko, że nie ma już Tristana. Tak miło się na niego patrzyło :)