Czy już wiadomo kiedy będzie 2 sezon? Bo już nie mogę się doczekać! =)
Najpierw trzeba trzymać kciuki żeby w Ameryce była dobra oglądalność, z tego co mi wiadomo to u nich dopiero będzie premiera (nie wiem czy nawet nie dziś puszczą 1 odcinek). Jeśli zaś Amerykanom się nie spodoba, to nie mamy co liczyć na 2 sezon.
hamerykańce już psioczą na ten serial, a nawet się nie zaczął. jutro pierwszy epizod u nich. piszą że to pewnie nieudana kopia brytyjskiej wersji, że za dużo w nim seksu, zdradzania itp... że też ich cywilizacja jeszcze istnieje...
Szkoda, oby nakręcili drugi sezon... Z ciekawości obejrzałam dwa odcinki angielskich Kochanek i według mnie, ta wersja jest dużo lepsza.
Pierwszy odcinek miał w stanach sporą oglądalność, uklasował stację na 3 miejscu pod względem oglądalności, miejmy nadzieję że sezon wytrzyma i przedłużą serial o kolejny... głupotą byłoby pozostawić widzów w niepewności po takim zakończeniu. ale kto ich tam wie... :)
Pierwszy odcinek mial dokladnie ogladalnosc 4,4 mln (zrodlo wikipedia) oby troche wzrosla ogladalnosc chociaz do 5 mln lub max 6. To napewno sie doczekamy 2 sezonu.
Wg informacji jednego z serwisów zagraniczne media informują o przedłużeniu umów z aktorkami grającym bohaterki serialu. Wszystko wyraźnie wskazuje na kontynuację serialu w 2014 i zamówienie sezonu drugiego. Jupii ! :)
jak dla mnie świetne wieści ! :)